Şimdi Ara

Naruto (475. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

Orijinalden alıntı: Graveth

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

quote:

Beyler Rasengan tamamlanmamış bir jutsudur.Buyrun anlatıyorum ;

Nasıl mı hatırlayın şimdi Kakashinin küçüklüğü gösterilirken Kakashi Minato ya Raikiri yi gösteriyor daha sharinganı olmadan. Minato da bunun tamamlanmamış bir jutsu olduğunu nedeninin ise düşmana vururken düşmanın hamlelerini görememe bunun sonucunda yaralanıp ölebilme ihtimali olmasıdır. Şimdi bu Rasengan ile Raikiri zaten birbirlerine benziyorlar özellikle saldırı biçimi bakımından ikiside aynı. İkiside adamın üzerine vuruyor. Daha sonra Kakashi sharinganı alınca tamamlanıyor. Ama Minato nun sharinganı olmadığı için düşmanın nasıl davranacağını kestiremiyor nasıl oluyorda jutsu tamamlanmış oluyor. He şimdi diyen olacak ki zaten Rasengan tamamlanmamıştı. Tamamlanmadı ama hangi yönden? Minato rasenganı ilerletemedi. Çakra tipiyle birleştiremedi Rasen Shuriken gibi. Rasenganın tamamlanmış hali sadece Sennin Mode daki fırlatılan Rasengandır.

dediğiniz gibi rasengan tamamlanmamış jutsudur. tamamlanmış hali çakranın jutsuya eklenmesi ile olmuştur. naruto sennin mod suz tamamlamıştı zaten. sadece kendine yakın mesafeden zarar verdiği için kullanmıyordu.

ama raikiri sharingan alınında tamamlandı yanlış bir çıkarım olmuş.

Hocam Raikiri Sharingan alınınca tamamlandı ama ne Minato nun ne de Naruto nun sharinganı var. Yani düşmana saldırırken düşmanın hareketlerini göremeyip yaralanma riskleri çok fazla. Zaten Raikiri ile Rasenganın saldırı şekilleri aynı.Çakra tipi eklenmiş rasenganda tamamlanmış sayılmaz bence çünkü dediğiniz gibi kendisinede zarar veriyor uzaktanda bir işe yaramıyor. Bu dediklerimden yola çıkarak sennin modda ki fırlatılan rasenganın tamamlanmış olduğunu düşünüyorum

Rasenshurinkenin ben tamamlanmadığını düşünüyorum sonuçta sadece rüzgarla yapıyor. Başka elementlerde eklenebilir

element ekleyerek tamamlamış oldu zaten. "fuuton" demesinin amacı kendi elementinin rüzgar olması. kakaski yapsaydı görüntüsü farklı olacaktı onun ve adıda "raiton" rs tarzı bişey olurdu.

uzun lafın kısası rasengan artık narutonun element eklemesi ile tamamlanmış jutsu. belki sadece rüzgar tipi çakraya cevap veriyor rasengan. belki başkalarıda yapabilir bunu bilemeyiz başkası yapmadıkça. ama şu kesinki rasengana kendi elementini eklemek çok zor bir eğitim gerektiriyor ( bakınız narutonun klonlarıyla ıkınması ve sonunda ortaya çıkan yıkım gücü )

konohamaru ne sekıllere getırecek ıns o hallerıde goruruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Choji yi sevmeyen tek ben miyim?

Chouji sevilmez mi En sevdiğim karakterlerdendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Sesi konuşması bile itici.

quote:

quote:

Nikudan senshou demesi çok hoşuma gidiyor benim
    Sonra guluguluglu falan. Komik ya

quote:

quote:

quote:

Onu bunu bırak da anime mangadan 1 bölümü atlayarak devam etmiş.Haftaya gelecek bölüm 274 olmalıydı.

quote:

quote:

quote:

quote:

Onu bunu bırak da anime mangadan 1 bölümü atlayarak devam etmiş.Haftaya gelecek bölüm 274 olmalıydı.

Bugün 2 bölüm yok muydu
    273-274 verildi bugün diye biliyorum.
    Biliyorum diyorum çünkü animeyi biriktiriyorum birkaç haftadır izlemedim. Mangadan devam ediyorum

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

ya hıc eskısı gıbı burada gelecek bolumler hakkında sohbet olmuyor her mesaj gırıyorum belkı bı muhabbet baslar dıye yok be abı
    manga bolumlerınde cok oluyor muhabbet. narutoya bakmadım ama bleach dede aynı manga bolumu msj sayısı az ama sohbet var anımede yok

hocam burda muhabbet olmamasının nedeni bence ağır narutocuların misal ben mangayı takip etmesi animede neler olucagını bilmesi o yuzden manga bolumunde oluyordur ılerkı bolumlerın muhabbetı ama ben sımdı buraya gelıp ılerıkı bolum hakkında konuşsam direk spol olur ayıp olur :):) dh de ilk defa bakıyorum anıme topiclerine canlı değilsede canlandırmaya çalışacağım elimden geldiği kadar anime manga muhabbeti süper oluyo :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Graveth

quote:

quote:

quote:

Beyler Rasengan tamamlanmamış bir jutsudur.Buyrun anlatıyorum ;

Nasıl mı hatırlayın şimdi Kakashinin küçüklüğü gösterilirken Kakashi Minato ya Raikiri yi gösteriyor daha sharinganı olmadan. Minato da bunun tamamlanmamış bir jutsu olduğunu nedeninin ise düşmana vururken düşmanın hamlelerini görememe bunun sonucunda yaralanıp ölebilme ihtimali olmasıdır. Şimdi bu Rasengan ile Raikiri zaten birbirlerine benziyorlar özellikle saldırı biçimi bakımından ikiside aynı. İkiside adamın üzerine vuruyor. Daha sonra Kakashi sharinganı alınca tamamlanıyor. Ama Minato nun sharinganı olmadığı için düşmanın nasıl davranacağını kestiremiyor nasıl oluyorda jutsu tamamlanmış oluyor. He şimdi diyen olacak ki zaten Rasengan tamamlanmamıştı. Tamamlanmadı ama hangi yönden? Minato rasenganı ilerletemedi. Çakra tipiyle birleştiremedi Rasen Shuriken gibi. Rasenganın tamamlanmış hali sadece Sennin Mode daki fırlatılan Rasengandır.

dediğiniz gibi rasengan tamamlanmamış jutsudur. tamamlanmış hali çakranın jutsuya eklenmesi ile olmuştur. naruto sennin mod suz tamamlamıştı zaten. sadece kendine yakın mesafeden zarar verdiği için kullanmıyordu.

ama raikiri sharingan alınında tamamlandı yanlış bir çıkarım olmuş.

Hocam Raikiri Sharingan alınınca tamamlandı ama ne Minato nun ne de Naruto nun sharinganı var. Yani düşmana saldırırken düşmanın hareketlerini göremeyip yaralanma riskleri çok fazla. Zaten Raikiri ile Rasenganın saldırı şekilleri aynı.Çakra tipi eklenmiş rasenganda tamamlanmış sayılmaz bence çünkü dediğiniz gibi kendisinede zarar veriyor uzaktanda bir işe yaramıyor. Bu dediklerimden yola çıkarak sennin modda ki fırlatılan rasenganın tamamlanmış olduğunu düşünüyorum

Rasenshurinkenin ben tamamlanmadığını düşünüyorum sonuçta sadece rüzgarla yapıyor. Başka elementlerde eklenebilir

element ekleyerek tamamlamış oldu zaten. "fuuton" demesinin amacı kendi elementinin rüzgar olması. kakaski yapsaydı görüntüsü farklı olacaktı onun ve adıda "raiton" rs tarzı bişey olurdu.

uzun lafın kısası rasengan artık narutonun element eklemesi ile tamamlanmış jutsu. belki sadece rüzgar tipi çakraya cevap veriyor rasengan. belki başkalarıda yapabilir bunu bilemeyiz başkası yapmadıkça. ama şu kesinki rasengana kendi elementini eklemek çok zor bir eğitim gerektiriyor ( bakınız narutonun klonlarıyla ıkınması ve sonunda ortaya çıkan yıkım gücü )

konohamaru ne sekıllere getırecek ıns o hallerıde goruruz.

aynen mesela katon kullanılarak yapılan rasengan süper olabilir. Raiton ile chidoriye benzer cidden narutonun 2. elemente sahip olduğunu görsek, bir de onla rasenganını görsek süper olur

quote:

quote:

quote:

quote:

Arada yaparlar böyle, konu bütünlüğü açısından daha iyiyse... Daha sonra atladıkları bölümü de verirler. Daha önce yapmadıkları bir şey değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawliety -- 10 Ağustos 2012; 2:10:17 >

Orijinalden alıntı: mockingjay

quote:

ya hıc eskısı gıbı burada gelecek bolumler hakkında sohbet olmuyor her mesaj gırıyorum belkı bı muhabbet baslar dıye yok be abı
    manga bolumlerınde cok oluyor muhabbet. narutoya bakmadım ama bleach dede aynı manga bolumu msj sayısı az ama sohbet var anımede yok

hocam burda muhabbet olmamasının nedeni bence ağır narutocuların misal ben mangayı takip etmesi animede neler olucagını bilmesi o yuzden manga bolumunde oluyordur ılerkı bolumlerın muhabbetı ama ben sımdı buraya gelıp ılerıkı bolum hakkında konuşsam direk spol olur ayıp olur :):) dh de ilk defa bakıyorum anıme topiclerine canlı değilsede canlandırmaya çalışacağım elimden geldiği kadar anime manga muhabbeti süper oluyo :)

oda var bı taraf gelecegı bellı dıger tarafın gelecegı bellıdeyıl mangakaya baglı
  • evet aynı one piecedeki hep ne olacağı belli sadece olayları hareketli renkli gösterdiği için izleniyor.Naruto daha neler yapacak acaba ? galiba rüzgar ile ateş birbirini güçlendiriyordu şöyle ateşli rasengan shiruken yapsa ama galiba atom bombası etkisi yapar geriye kimse kalmaz diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Lawliety

Bölümler güzeldi 273 de gösterdiği bazı flashbackleri 274 de tekrar göstermesi dışında.
    Naruto sonunda savaşa katılıyor animeye hareket gelicek sonunda.

274 ü zaten atlaya atlaya izledim.
  • Arasıra Sasuke-İtachi dövüşü ve sonrası bölümlere bakıyorum bir de şuan izlediğim güncellere bakıyorum, aynı değil var bir eksiklik.Sanki hızlıca geçelim havası var güncelde bilmiyorum belki benden kaynaklı bir durum,çözemedim fakat şurası kesin aynı tad değil.

Edit. Fakat her bölümü arşivlerim ve arşivleyeceğim.Bahsettiklerim animeyi izlememe engel olmayacak yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raikirin -- 10 Ağustos 2012; 3:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Raikirin

Arasıra Sasuke-İtachi dövüşü ve sonrası bölümlere bakıyorum bir de şuan izlediğim güncellere bakıyorum, aynı değil var bir eksiklik.Sanki hızlıca geçelim havası var güncelde bilmiyorum belki benden kaynaklı bir durum,çözemedim fakat şurası kesin aynı tad değil.

Edit. Fakat her bölümü arşivlerim ve arşivleyeceğim.Bahsettiklerim animeyi izlememe engel olmayacak yani.

aslında daha çok anımeyı uzatalım havası var mangada daha fazla bu mangada aynı konu nerdeyse 10 bolumdur bı doğru duzgn oturamadı anıme desen narutonun yuzunu yenı gorduk.anıme nerdeyse 2 yıl geriden geliyor en fazla 1 yıl geriden gelmesı lazım bu konuda one piece baya iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.