Şimdi Ara

Naruto (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Manga takipçisiyim fakat şu animasyonu görünce önceden gözüme çizim kötü gelirken iyi ki çizimler var diyorum. Ben hayatımda bu kadar iğrenç bir animasyon görmedim. Sage modda olmadığında bile yine bi karizması olan Naruto burda o kadar iğrenç yapılmış ki. Bu bölüm hakkında çok kötü şeyler söyleyeceğim. Hiç beklediğim gibi değildi. Manga da 3 sayfa olan şeyi anime de 15 dakkaya sığdırmışlar.

Izleyenler için spoiler. Bölümü izlemeyen arkadaşlar lütfen Spoiler butonunu tıklamasın.

1) Hinata Flashback falan yoktu.
    2) Bölüm başında gelen Narutonun " Hokage olacam len " dediği Flasback yoktu.
    3) Uzatıldıkça uzatılmış. Hinata manga da 1 saniye de geldiği yere 5 dakka da geldi.
    4) Manga da Hinata Sevdiğini itiraf ettikten sonra Pain'in chakra çubuklarını kırmıyor. Direk olarak Jutsusunu yapıp Pain'e saldırıyor ve Shinra Tensei yiyip yere yığılıyor. Anime de top gibi sekti bi kaç kere.
    5) Pain Shinra Tensei yaptıktan sonra anime de ki gibi vaaz veriyor ve Naruto birden Kyuubi oluyor. Kyuubi olduktan sonra Kyuubi hali gösteriliyor ve Pain " benden nefret ediyor musun " diyor. Ve farklı şeyler oluyor ama anime de şlak diye kesip atmışlar.

Kısaca toplarsak iğrenç bi bölüm olmuş. Bana göre Naruto tarihinin en iğrenç bölümüdür. O 5 para etmez filler'in animasyonları daha iyidi. Youtube da yayınlanan amatör yapımı animasyon programlarıyla hazırlanmış çakma bölümler bile daha kaliteli açıkcası.

harbiden bu nasıl bi çizim nasıl bi animasyondur.
    sanki farklı bi anime izliyo gibiydim.
    haftaya chibaku tensei yapcak pain yine aynı çizimler
    hinatanın kafa o kadar çok parlıyodu ki küçük ayna parçaları yapıştırsan kafaya
    güneş çarpıp gözüne gelse anca o derece olur

bu da bonus

Bu nedir yaaa... İyiki mangasına geçmişim de o heyecanı üzüntüyü helal olsunları gerçek duygularıyla yaşamışım İzleyiciye hakaretten başka bişi değil şu çizim..

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Eski çizimler daha güzeldi hakikaten.Bu bölümlerdeki çizimler kakuzu ve hidanlı bölümlerini hatırlattı ama bölümlerdeki çizimler daha düzgündü sanki.

Orijinalden alıntı: gunship

Eski çizimler daha güzeldi hakikaten.Bu bölümlerdeki çizimler kakuzu ve hidanlı bölümlerini hatırlattı ama bölümlerdeki çizimler daha düzgündü sanki.

o bölümlerde aynı teknikle yapmışlardı ama çizimler adam gibiydi.
    yukardaki pain e baksana neye benziyor

Orijinalden alıntı: Infection

Manga takipçisiyim fakat şu animasyonu görünce önceden gözüme çizim kötü gelirken iyi ki çizimler var diyorum. Ben hayatımda bu kadar iğrenç bir animasyon görmedim. Sage modda olmadığında bile yine bi karizması olan Naruto burda o kadar iğrenç yapılmış ki. Bu bölüm hakkında çok kötü şeyler söyleyeceğim. Hiç beklediğim gibi değildi. Manga da 3 sayfa olan şeyi anime de 15 dakkaya sığdırmışlar.

Izleyenler için spoiler. Bölümü izlemeyen arkadaşlar lütfen Spoiler butonunu tıklamasın.

1) Hinata Flashback falan yoktu.
    2) Bölüm başında gelen Narutonun " Hokage olacam len " dediği Flasback yoktu.
    3) Uzatıldıkça uzatılmış. Hinata manga da 1 saniye de geldiği yere 5 dakka da geldi.
    4) Manga da Hinata Sevdiğini itiraf ettikten sonra Pain'in chakra çubuklarını kırmıyor. Direk olarak Jutsusunu yapıp Pain'e saldırıyor ve Shinra Tensei yiyip yere yığılıyor. Anime de top gibi sekti bi kaç kere.
    5) Pain Shinra Tensei yaptıktan sonra anime de ki gibi vaaz veriyor ve Naruto birden Kyuubi oluyor. Kyuubi olduktan sonra Kyuubi hali gösteriliyor ve Pain " benden nefret ediyor musun " diyor. Ve farklı şeyler oluyor ama anime de şlak diye kesip atmışlar.

Kısaca toplarsak iğrenç bi bölüm olmuş. Bana göre Naruto tarihinin en iğrenç bölümüdür. O 5 para etmez filler'in animasyonları daha iyidi. Youtube da yayınlanan amatör yapımı animasyon programlarıyla hazırlanmış çakma bölümler bile daha kaliteli açıkcası.

aynen katılıyorum bölüm bittikten sonra masayı yumrukladığımı elim bayağı bi ağrıdığında farkettim boş yere uzatılımş burdan anime şirketine koca bi

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • 437. sayının 14.sayfasına denk geldi bölümün sonu. İngilizcen varsa az çok onemanga gibi bi siteden okuman iyi olur. Türkçe cevirilerin iyi olmadığını okumuştum birkaç sitede.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Bomba bir haber buldum!

Naruto Shippuuden Movie 4-Kayıp Kule filmi 31 Temmuz'da çıkacak ve bilin bakalım Naruto filmde kimlerle karşılaşıyor

Hikaye şöyle;

Mukade adında kayıp bir ninjayı yakalama görevine atanan Naruto,Ouran isimli tarihi harabelerde Mukade'yi köşeye kıstırır.Harabenin içinde leyline denilen bir güç yatmaktadır.Mukade bu gücü kullanarak Naruto'yu 20 sene geriye gönderir.Naruto uyandığında 4.hokage,yani babası olan Namikaze Minato ile karşılaşır.Yine karşılaşacağı kişiler arasında Annesi Uzumaki Kushina ve velet Kakashi'de var.

Haber fake falan değil,ayrıca;

Kaynak

Bu film kaçmaz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 26 Haziran 2010; 16:57:15 >

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Bomba bir haber buldum!

Naruto Shippuuden Movie 4-Kayıp Kule filmi 31 Temmuz'da çıkacak ve bilin bakalım Naruto filmde kiminle karşılaşıyor

Kaynak

Bu film kaçmaz!!

Asuma gibi kunailerini kullanıyor +babası da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 26 Haziran 2010; 16:24:27 >
  • Günaydın Ne zamandan beri biliniyordu zaten.

Neyse, dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama trailerdeki animasyonlara bir bakın.Film için çok uğraştıklarıdan, baya kaliteli oluyor.Dizisine de bu kadar uğraşsalar
    Yinede bu kadar üstelememek lazım.Adamlar kaç bölümlük seri yapıyorlar.Olacak o kadar.

Bomba bir haber buldum!

Naruto Shippuuden Movie 4-Kayıp Kule filmi 31 Temmuz'da çıkacak ve bilin bakalım Naruto filmde kimlerle karşılaşıyor

Hikaye şöyle;

Mukade adında kayıp bir ninjayı yakalama görevine atanan Naruto,Ouran isimli tarihi harabelerde Mukade'yi köşeye kıstırır.Harabenin içinde leyline denilen bir güç yatmaktadır.Mukade bu gücü kullanarak Naruto'yu 20 sene geriye gönderir.Naruto uyandığında 4.hokage,yani babası olan Namikaze Minato ile karşılaşır.Yine karşılaşacağı kişiler arasında Annesi Uzumaki Kushina ve velet Kakashi'de var.

Kaynak

Bu film kaçmaz!!

Bu filmi izlemezsem gözüm açık giderim

Bomba bir haber buldum!

Hikaye şöyle;

Kaynak

Bu film kaçmaz!!

Konusu acayip hoşuma gitti. Kesinlikle izlerim bu filmi, müthiş olacak.
  • 1)Pain neden nefrete vurgu yapıyor.
    İtachi hayranlığım yoktur ama ister istemez o geldi aklıma sasukenin güçlü olması için nefret etmesini istiyordu painde bunu istiyor.
    Tek amaç acıyı tattırmak mı ?

2)Bu arada yeni filmi gördüm babası ve annesi ile aynı karede yer alması heyecan verici.Ama sanki zoraki bir ''minato yetenekleri sergileme'' havası sezdim pek hoş gelmiyor, tamam sonuçta animenin hikayesiyle alakası yok ama en azından saygı gösterilmeliydi hikayeye.Anne ve babanın daha gizemli kalmasını isterdim fazla deşifre olmuş.
    Hoş mangada almış başını gitmiş ana baba ama
    166da güzeldi.Manga okuyorum ben belki bana ondan güzel gelmiştir.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=405526943042&ref=mf

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Yuukimaru'dan sonra animeyi bıraktım ben de. Mangaya başladım direk. Ama Pain bölümlerini meraktan izliyorum. Bitsin direk Mangaya döneceğim.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

1)Pain neden nefrete vurgu yapıyor.
    İtachi hayranlığım yoktur ama ister istemez o geldi aklıma sasukenin güçlü olması için nefret etmesini istiyordu painde bunu istiyor.
    Tek amaç acıyı tattırmak mı ?

2)Bu arada yeni filmi gördüm babası ve annesi ile aynı karede yer alması heyecan verici.Ama sanki zoraki bir ''minato yetenekleri sergileme'' havası sezdim pek hoş gelmiyor, tamam sonuçta animenin hikayesiyle alakası yok ama en azından saygı gösterilmeliydi hikayeye.Anne ve babanın daha gizemli kalmasını isterdim fazla deşifre olmuş.
    Hoş mangada almış başını gitmiş ana baba ama

Minato, İtachi ile karşılaştırılırken gayet normal adamların Minato'nun gücünü göstermek istemesi. Hakkında 2-3 teknik dışında hiçbirşey bilmiyoruz.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Manga okuyanlardan ufacık bir spoiler istiyorum

Eee hinata harbiden öldümü.

Orijinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Manga okuyanlardan ufacık bir spoiler istiyorum

Eee hinata harbiden öldümü.

Söylersek ne zevki kalır.

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Mangayı okuyan kardeşim sağolsun bana da söyleyerek her şeyin sürprizini kaçırdı. Senaryoyu anime olarak takip etmek zevk alma açısından daha iyi bence.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.