Şimdi Ara

Naruto (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Duygu yüklü bir bölümdü. Hinata resmen Naruto'ya olan inancı ve sevgisiyle dövüştü ama rakip sevgiden anlamıyor

Ee seninde aileni bir savaşta gözünün önünde öldürseler ve sonra pardon yanlışlık oldu deseler gidip sende komple bir köyü yıkardın yani

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Duygu yüklü bir bölümdü. Hinata resmen Naruto'ya olan inancı ve sevgisiyle dövüştü ama rakip sevgiden anlamıyor

Ee seninde aileni bir savaşta gözünün önünde öldürseler ve sonra pardon yanlışlık oldu deseler gidip sende komple bir köyü yıkardın yani

Ben herzaman sevgi pıtırcıkları oluşturma taraftarıyım

quote:

Peki o köyü yıkılanlardan biri ilerde başka bi köyü yıkmaz mıydı?

Orijinalden alıntı: Redo_00

Hinata bu bölümde narutoyu sevdiğini itiraf etti mi?
    ben kaçırdım da mangada bunu diyerek ölüyordu

etti ama bölüm o kadar da güzel degildi

Ama Hinataya vurdu ya kafasına kafasına vurasım geldi o Nagatonun. Edepsiz
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• Bu bölümde Hinata Pain le dövüşürken bir fırsat yakalıyor ve Pain'e bir tane çakıyor ya sonra neden mal gibi dönüp Naruto'yu kurtarmaya çalıştığını çözemedim..Orada Pain bi yere düşer gibide oluyodu..Naruto yu kurtarmak yerine orda dövüşe devam etse belki sonuç değişebilirdi...neyse içimde kalmasın o kısım söyleyeyim dedim =)

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bu bölümde Hinata Pain le dövüşürken bir fırsat yakalıyor ve Pain'e bir tane çakıyor ya sonra neden mal gibi dönüp Naruto'yu kurtarmaya çalıştığını çözemedim..Orada Pain bi yere düşer gibide oluyodu..Naruto yu kurtarmak yerine orda dövüşe devam etse belki sonuç değişebilirdi...neyse içimde kalmasın o kısım söyleyeyim dedim =)

Amacı Pain ile dövüşmek değil ki zaten. Naruto'yu kurtarmak ve ona yardım etmek istiyor. Yoksa Pain ile dövüşemeyeceğini o da biliyor.

Bu bölümde Hinata Pain le dövüşürken bir fırsat yakalıyor ve Pain'e bir tane çakıyor ya sonra neden mal gibi dönüp Naruto'yu kurtarmaya çalıştığını çözemedim..Orada Pain bi yere düşer gibide oluyodu..Naruto yu kurtarmak yerine orda dövüşe devam etse belki sonuç değişebilirdi...neyse içimde kalmasın o kısım söyleyeyim dedim =)

Hinata da Pain e rakip olamıyacagını biliyor.:Dövüşmek yerine Narutoyu kurtarmaya çalışıyor.Amacı Pain i yenmek değil yani

Edit:Kraven le aynı şeyi yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 25 Haziran 2010; 17:24:24 >

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Hinata da Pain e rakip olamıyacagını biliyor.:Dövüşmek yerine Narutoyu kurtarmaya çalışıyor.Amacı Pain i yenmek değil yani

Edit:Kraven le aynı şeyi yazmışım

Var mı benden daha hızlı sigaraya çakmak uzatan ?

quote:

Amacı Pain ile dövüşmek değil ki zaten. Naruto'yu kurtarmak ve ona yardım etmek istiyor. Yoksa Pain ile dövüşemeyeceğini o da biliyor.

Bence o fırsatı iyi kullanıp pataklamalıydı orada valla ..Pain'i hareketsiz hala getirip yada biraz daha dövüp sersemletip kurtarada bilirdi...Neyse R.I.P Hinata Naruto'da çok kızdı okadar kızdı ki kıpkırmızı oldu [Kyuubi]

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Spoiler paylaşımında bulunan arkadaşlar yeni uyarılarını aldılar, hayırlı olsun.

Animede gösterilmemiş manga bilgilerinin olduğu mesajları ALINTI dahi yapmamaya dikkat edelim, lütfen, alıntı yapanlar da yanmasın.

Orijinalden alıntı: Flara

Spoiler paylaşımında bulunan arkadaşlar yeni uyarılarını aldılar, hayırlı olsun.

Animede gösterilmemiş manga bilgilerinin olduğu mesajları ALINTI dahi yapmamaya dikkat edelim, lütfen, alıntı yapanlar da yanmasın.

üzerine manga okumayanlar açmasın diyip spoiler kodu ile 1-2 detay tartışmak yasak mı? sonuçta spoiler kodunun mantığı ne oluyor o zmn.. zaten spoiler görmek istemeyen açmaz yani.. o kadar saf değildir sanırım millet.. sonuçta tartışılan şeyler animenin günceldeki yerine yakın yerler.. yoksa manganın güncel konuları manga başlığında tartışılır zaten.. hatta söylediğimiz şeyler de tam spoiler bile değil. detay vermeden inş şurda duyguyu daha iyi yansıtırlır fln gibi ufak şeyler.. belki çağrışım yapabilir birilerine istemeyebilirler diye de spoiler içine alıyoruz.. gayet basit birşey yani.. bence silinmesi ve uyarı yapılması çok saçma..
  • Daha önce yaşanmış sancıların getirilerine ve üyelerin isteğine bağlı kalınarak oluşturulan bölüm kurallarını incelerseniz, durumun saçma-yersizlikle alakası olmadığını ve gerektiği için böyle bir kural koyulduğunu görebilirsiniz. Kurallara uymamanın da mutlak sonucu cezadır ve de üye olmakla bu kuralları da kabul etmiş sayıldığınızı da unutmayın.

Spoiler kodunu ise tamamlanmış serilerin konularında konunun gidişatına göre kullanabilirsiniz. Sonuç olarak Naruto'nun ANİME konusu da MANGA konusu da mevcut, bu sebeple ANİME ile ilgili olan tüm mesajlar ANİME konusuna, MANGA ile ilgili olan tüm mesajlar MANGA konusuna atılacaktır. İlerleyen dönemlerde üyelerin yoğun isteği olursa her nasıl bir önceki kural düzenlemesi üyelerin isteği doğrultusunda yapıldıysa, yeni bir düzenleme de yapılabilir.

Son olarak eklemek gerekirse, siz burada rahat rahat muhabbet ederken yönetici kıl olmuş gelmiş her şeyi silmiş diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, silinen tüm mesajları ŞİKAYET edildikleri için incelenmiş ve silinmeleri uygun görülmüştür, yani rahatsız olan üyeler mevcut.

Konuyu daha fazla meşgul etmemek adına, daha fazla şikayetiniz ya da isteğiniz varsa bana özelden ulaşabilir, forumdestek@donanimhaber.com'a mail atabilir, forumla ilgili şikayetler bölümüne konu açabilir yada adminlerle iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.
  • Manga takipçisiyim fakat şu animasyonu görünce önceden gözüme çizim kötü gelirken iyi ki çizimler var diyorum. Ben hayatımda bu kadar iğrenç bir animasyon görmedim. Sage modda olmadığında bile yine bi karizması olan Naruto burda o kadar iğrenç yapılmış ki. Bu bölüm hakkında çok kötü şeyler söyleyeceğim. Hiç beklediğim gibi değildi. Manga da 3 sayfa olan şeyi anime de 15 dakkaya sığdırmışlar.

Izleyenler için spoiler. Bölümü izlemeyen arkadaşlar lütfen Spoiler butonunu tıklamasın.

1) Hinata Flashback falan yoktu.
    2) Bölüm başında gelen Narutonun " Hokage olacam len " dediği Flasback yoktu.
    3) Uzatıldıkça uzatılmış. Hinata manga da 1 saniye de geldiği yere 5 dakka da geldi.
    4) Manga da Hinata Sevdiğini itiraf ettikten sonra Pain'in chakra çubuklarını kırmıyor. Direk olarak Jutsusunu yapıp Pain'e saldırıyor ve Shinra Tensei yiyip yere yığılıyor. Anime de top gibi sekti bi kaç kere.
    5) Pain Shinra Tensei yaptıktan sonra anime de ki gibi vaaz veriyor ve Naruto birden Kyuubi oluyor. Kyuubi olduktan sonra Kyuubi hali gösteriliyor ve Pain " benden nefret ediyor musun " diyor. Ve farklı şeyler oluyor ama anime de şlak diye kesip atmışlar.

Kısaca toplarsak iğrenç bi bölüm olmuş. Bana göre Naruto tarihinin en iğrenç bölümüdür. O 5 para etmez filler'in animasyonları daha iyidi. Youtube da yayınlanan amatör yapımı animasyon programlarıyla hazırlanmış çakma bölümler bile daha kaliteli açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 25 Haziran 2010; 20:54:20 >

Orijinalden alıntı: F@ruk

Sonunda bu bölüm ağlattı beni

Aynen mangada olmayan şeyler var diye sinirlenmedim bol bol Hinata gördüğüm için

Çok duygusaldı ya Narutoya sürünüşünü yerim.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Aynen mangada olmayan şeyler var diye sinirlenmedim bol bol Hinata gördüğüm için

Bende kafalarından uydurup Hinata'yı süründürdükleri için sinir oldum

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orası benide çok duygulandır dı ya hele son yaptıgı haraket çok fenaydı

Orijinalden alıntı: Infection

Manga takipçisiyim fakat şu animasyonu görünce önceden gözüme çizim kötü gelirken iyi ki çizimler var diyorum. Ben hayatımda bu kadar iğrenç bir animasyon görmedim. Sage modda olmadığında bile yine bi karizması olan Naruto burda o kadar iğrenç yapılmış ki. Bu bölüm hakkında çok kötü şeyler söyleyeceğim. Hiç beklediğim gibi değildi. Manga da 3 sayfa olan şeyi anime de 15 dakkaya sığdırmışlar.

Izleyenler için spoiler. Bölümü izlemeyen arkadaşlar lütfen Spoiler butonunu tıklamasın.

1) Hinata Flashback falan yoktu.
    2) Bölüm başında gelen Narutonun " Hokage olacam len " dediği Flasback yoktu.
    3) Uzatıldıkça uzatılmış. Hinata manga da 1 saniye de geldiği yere 5 dakka da geldi.
    4) Manga da Hinata Sevdiğini itiraf ettikten sonra Pain'in chakra çubuklarını kırmıyor. Direk olarak Jutsusunu yapıp Pain'e saldırıyor ve Shinra Tensei yiyip yere yığılıyor. Anime de top gibi sekti bi kaç kere.
    5) Pain Shinra Tensei yaptıktan sonra anime de ki gibi vaaz veriyor ve Naruto birden Kyuubi oluyor. Kyuubi olduktan sonra Kyuubi hali gösteriliyor ve Pain " benden nefret ediyor musun " diyor. Ve farklı şeyler oluyor ama anime de şlak diye kesip atmışlar.

Kısaca toplarsak iğrenç bi bölüm olmuş. Bana göre Naruto tarihinin en iğrenç bölümüdür. O 5 para etmez filler'in animasyonları daha iyidi. Youtube da yayınlanan amatör yapımı animasyon programlarıyla hazırlanmış çakma bölümler bile daha kaliteli açıkcası.

harbiden bu nasıl bi çizim nasıl bi animasyondur.
    sanki farklı bi anime izliyo gibiydim.
    haftaya chibaku tensei yapcak pain yine aynı çizimler
    hinatanın kafa o kadar çok parlıyodu ki küçük ayna parçaları yapıştırsan kafaya
    güneş çarpıp gözüne gelse anca o derece olur

bu da bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 25 Haziran 2010; 23:25:38 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.