Şimdi Ara

Naruto (469. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.294
Cevap
30
Favori
548.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noldu kurtara kurtara 2 konu mu kurtarabilmişler?
  • Herkese iyi akşamlar beyler bu ramazan ayında zaman geçsin diye naruto izliyordum onunda bugün 271. bölümünü bitirdim ve ne yapacam nasıl vakit geçirecem derken (narutodan sonra bir süre anime izleyemem heralde sevmem diye düşünüyorum ama naruto movielerine bir bakayım dedim) narutonun movielerini buldum fakat ben direk naruto shipuuden movie 1 izlemek istiyorum naruto movieleri izlemeden sorun olur mu bu arada hangi günler naruto ship. yeni bölümleri geliyor açıklar mısınız ve naruto movie naruto ship movieler neleri anlatıyor izleyenler bilgilendirebilir mi izlemeye değer mi ve sırayla izlemek şart mı? Bu arada yamatoya ne oluyor ölüyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RanqedKıll

Herkese iyi akşamlar beyler bu ramazan ayında zaman geçsin diye naruto izliyordum onunda bugün 271. bölümünü bitirdim ve ne yapacam nasıl vakit geçirecem derken (narutodan sonra bir süre anime izleyemem heralde sevmem diye düşünüyorum ama naruto movielerine bir bakayım dedim) narutonun movielerini buldum fakat ben direk naruto shipuuden movie 1 izlemek istiyorum naruto movieleri izlemeden sorun olur mu bu arada hangi günler naruto ship. yeni bölümleri geliyor açıklar mısınız ve naruto movie naruto ship movieler neleri anlatıyor izleyenler bilgilendirebilir mi izlemeye değer mi ve sırayla izlemek şart mı? Bu arada yamatoya ne oluyor ölüyor mu ?

filmler ayrı dünyada rahatça izle . hatta ovalar filan var onları da izle . çok ümitsiz kalırsan fairy tail başla izlemediysen . yeni bölümler her perşembe 2 de crunchyrollda verilir 30-45 dk da torrente düşer .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 27 Temmuz 2012; 22:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

quote:

Herkese iyi akşamlar beyler bu ramazan ayında zaman geçsin diye naruto izliyordum onunda bugün 271. bölümünü bitirdim ve ne yapacam nasıl vakit geçirecem derken (narutodan sonra bir süre anime izleyemem heralde sevmem diye düşünüyorum ama naruto movielerine bir bakayım dedim) narutonun movielerini buldum fakat ben direk naruto shipuuden movie 1 izlemek istiyorum naruto movieleri izlemeden sorun olur mu bu arada hangi günler naruto ship. yeni bölümleri geliyor açıklar mısınız ve naruto movie naruto ship movieler neleri anlatıyor izleyenler bilgilendirebilir mi izlemeye değer mi ve sırayla izlemek şart mı? Bu arada yamatoya ne oluyor ölüyor mu ?

filmler ayrı dünyada rahatça izle . hatta ovalar filan var onları da izle . çok ümitsiz kalırsan fairy tail başla izlemediysen . yeni bölümler her perşembe 2 de crunchyrollda verilir 30-45 dk da torrente düşer .

Teşekkürler hocam fakat crunchyroll adlı siteye yabancıyım ben hep anime arşiv ve türk animeden izliyorum orayada aynı gün mü düşer türkçe altyazılı veya cruchyrollda nasıl izleyebilirim türkçe altyazılı olarak. Artı olarak ovalar ne ? Kusura bakma cahilim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardToBeAGod -- 27 Temmuz 2012; 22:15:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam fakat crunchyroll adlı siteye yabancıyım ben hep anime arşiv ve türk animeden izliyorum orayada aynı gün mü düşer türkçe altyazılı veya cruchyrollda nasıl izleyebilirim türkçe altyazılı olarak.

ordan izleyemezsin zaten paralı :). dediğim gibi torrente düşünce indir . zaten ingilizce alt yazılı geliyor . he yok türkçe izleyecem diyorsanhttps://twitter.com/eraygns burdan türkçe alt yazı paylaşılıyor. indirip film açıkken üstüne at alt yazı türkçe olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam fakat crunchyroll adlı siteye yabancıyım ben hep anime arşiv ve türk animeden izliyorum orayada aynı gün mü düşer türkçe altyazılı veya cruchyrollda nasıl izleyebilirim türkçe altyazılı olarak.

ordan izleyemezsin zaten paralı :). dediğim gibi torrente düşünce indir . zaten ingilizce alt yazılı geliyor . he yok türkçe izleyecem diyorsanhttps://twitter.com/eraygns burdan türkçe alt yazı paylaşılıyor. indirip film açıkken üstüne at alt yazı türkçe olur.

f.t yanlıs bı tercıh olur bence. one piece ın mangakasının ogrencısı cızıyor onu nede olsa op cakması kesınlıkle. op bıtırenler ıcın bı ayrıcalık olabılır daha cocuksu ayrıca.
  • sevdiğim için önerdim . tercih onun tabi 1000 lerce var
  • Bleach,Death Note izledim bitti.Naruto devam ediyor zaten de 1 tane anime yetmiyor.One Piece e ısınamadım.
  • quote:

sevdiğim için önerdim . tercih onun tabi 1000 lerce var

Hocam her şey için teşekkürler fakat ben bu torrent olayından hiç anlamıyorum bunun hakkında biraz bilgi verir misin veya sen nasıl izliyorsun her yeni çıkan bölümü(türkçe altyazılı) veya türkanime ve anime arşive ne zaman türkçe altyazılı olarak gelir bilen bi yardım edebilir mi? Tekrar teşekkür ederim hocam sana cok yardımcı oldun
  • beyler 6. filmi ne zaman izleyebiliriz normalde filmlerini takip etmezdim ama bu film özel kishi abimiz yazmış-çizmiş izlemezsek olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dignitias -- 28 Temmuz 2012; 16:26:57 >
  • Az önce 248-249 bölümü izledim resmen ağladım yani. :( Çok kısa sürede bitiricem Narutoyu bunun için üzülüyorum tebane.
  • http://www.youtube.com/watch?v=wLgMWx7a6do&feature=g-vrec
    Beyler mangayı takip ederdim normalde ama bu videodaki savaş hangi bölümler arasında oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

http://www.youtube.com/watch?v=wLgMWx7a6do&feature=g-vrec
    Beyler mangayı takip ederdim normalde ama bu videodaki savaş hangi bölümler arasında oldu?

Tam emindeğilim ama 215 lerde falan olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

http://www.youtube.com/watch?v=wLgMWx7a6do&feature=g-vrec

203. Bölüm
  • filmleri izleyin derim filler miller ama dovus sahneleri hos oluyor ozellikle shippuden 3.filmi izleyin, 5 de fena degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Bleach,Death Note izledim bitti.Naruto devam ediyor zaten de 1 tane anime yetmiyor.One Piece e ısınamadım.

one pieceye hiç bulaşma derim.Öyle bir animeki 560 bölüm ama güzel bölümler 350 den sonra başlıyormuş ben ilk 150 bölümü izledim dayanamadım 111 gblık arşivi sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Bleach,Death Note izledim bitti.Naruto devam ediyor zaten de 1 tane anime yetmiyor.One Piece e ısınamadım.

one pieceye hiç bulaşma derim.Öyle bir animeki 560 bölüm ama güzel bölümler 350 den sonra başlıyormuş ben ilk 150 bölümü izledim dayanamadım 111 gblık arşivi sildim.

Aynen beni de sarmadı, mangasını arkadaştan alıp okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sverre

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Aynen beni de sarmadı, mangasını arkadaştan alıp okumuştum.

Bende zaten arkadasdan duydum korsanlı falan bisey dedi hic bulasmadım naruto shippudende vardı fiil bölümler denizde geciyodu kapadım direk bakmadım bile ufak narutoyu bitirdim cok duygulu zevkliydi simdi shippuden 235. bölümdeyim beni saran tekseyde akatsuki uchiha madara'nın ses tonu bile harika ya
  • quote:

quote:

Hocam her şey için teşekkürler fakat ben bu torrent olayından hiç anlamıyorum bunun hakkında biraz bilgi verir misin veya sen nasıl izliyorsun her yeni çıkan bölümü(türkçe altyazılı) veya türkanime ve anime arşive ne zaman türkçe altyazılı olarak gelir bilen bi yardım edebilir mi? Tekrar teşekkür ederim hocam sana cok yardımcı oldun

dostum resmindeki hinata mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

quote:

quote:

dostum resmindeki hinata mı?

Tabiki de Animenin en güzel kızını nasıl tanımazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardToBeAGod -- 1 Ağustos 2012; 20:46:12 >
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.