Şimdi Ara

Naruto (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • manga ile anime arasında çok bölüm farkı var .yetişmesi lazm olmaz ki böyle

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Naruto nun bugnkü bölümü gerçekten güzeldi, bölümler gittikçe güzellleşmeye başladı.

artıq şu kakashi'deki sharingan'ı görme vakti geldi

Kakashi Gaiden animede şuan için verilmiyecek.Belki manganın şuan bulunduğu yere geldiğinde ancak ama şuan verilmez.

• beyler türkçe olarak indirebileceğimiz bir yer varmı?

İlk 19 bölümü izledim. 19. bölümde ağladım. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu. En son çalan şarkının sözleri de güzel; imzaya ekledim hemen.

Sormak istediğim bir şey var: OVA ne demek? İlk önce onları mı izlemeliydim? Biraz acemiyim bu anime konusunda.

Orjinalden alıntı: QuanoM

Beyler ben de merak edip indirdim. 220 bölüm, OVA1 &OVA2, iki tane film, 4 bölüm Shippuuden diye bir şey var. 40 gb kadar yer tutuo.

İlk 19 bölümü izledim. 19. bölümde ağladım. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu. En son çalan şarkının sözleri de güzel; imzaya ekledim hemen.

Sormak istediğim bir şey var: OVA ne demek? İlk önce onları mı izlemeliydim? Biraz acemiyim bu anime konusunda.

ova original video anime ya da original anime video (oav) anlamına gelir. anlamı da şu, eskiden cd denen aletler yokken video kasetlere kaydedilirmiş videolar. işte bizim capon kardeşlerimiz de video kasetlere kısaca video diyorlardı. bir animenin ova ya da oav olabilmesi için televizyonda ve sinemada yayınlanmamış olup doğrıdan kaset, cd ya da dvd olarak satılmış olması gerekiyor. ovalar genellikle anime dizilerin ve filmlerin eksiklerini tamamlamak amacını güderken bazıları da araya sıkıştırılmış bölümler görevi görüyor. naruto iyi bir dizidir ama ovaları da iyi olacak anlamına gelmez. ovalarını salla bence bir halta yaramazlar. 4 filminden ise 3. film işe yaramıyor direk es geçebilirsin.

19. bölüm mü? şu zabuzanın öldüğü bölüm olsa gerek. evet duygu yüklü bir bölümdür ama emin ol daha çok şok edici ve duygu yüklü anlarla karşılacaksın. günde 3-5 bölümden fazla izlememeye gayret göster yoksa zevki bir anda kaçıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Beyler ben de merak edip indirdim. 220 bölüm, OVA1 &OVA2, iki tane film, 4 bölüm Shippuuden diye bir şey var. 40 gb kadar yer tutuo.

ova original video anime ya da original anime video (oav) anlamına gelir. anlamı da şu, eskiden cd denen aletler yokken video kasetlere kaydedilirmiş videolar. işte bizim capon kardeşlerimiz de video kasetlere kısaca video diyorlardı. bir animenin ova ya da oav olabilmesi için televizyonda ve sinemada yayınlanmamış olup doğrıdan kaset, cd ya da dvd olarak satılmış olması gerekiyor. ovalar genellikle anime dizilerin ve filmlerin eksiklerini tamamlamak amacını güderken bazıları da araya sıkıştırılmış bölümler görevi görüyor. naruto iyi bir dizidir ama ovaları da iyi olacak anlamına gelmez. ovalarını salla bence bir halta yaramazlar. 4 filminden ise 3. film işe yaramıyor direk es geçebilirsin.

19. bölüm mü? şu zabuzanın öldüğü bölüm olsa gerek. evet duygu yüklü bir bölümdür ama emin ol daha çok şok edici ve duygu yüklü anlarla karşılacaksın. günde 3-5 bölümden fazla izlememeye gayret göster yoksa zevki bir anda kaçıyor.

Teşekkürler...

Orjinalden alıntı: iean
    biraz önce izledim 27yi.biraz duraksamış yine anime .ayrıca 7bölümdür kakashi ile naruto kütükten kütüğe atlıyor.baydı yani.ama 27nin sonunda kakashi süprizi patlatıyor

27. bölümün son saniyesinde tüylerim diken diken oldu 13. de Gai nin takımını gösterecek ondan sonraki hafta Kakashi ile güzel bir dövüş izleyecekmişiz gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 31 Ağustos 2007; 10:17:44 >
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • beyler türkçe olarak indirebileceğim bi site varmı?

Allah aşkına siz ingilizce veya başka bidildemiizliyorsunuz burayada yazın download adresinini veya pm atın lütfen
    altyazı ingilizce

gayette güzel oluyor bence :)

Umarım haftaya tüm bölümü Gai Takımının dövüşüne ayırmazlar.Zira mangada bu dövüşten bahsedilmiyor.Bir başı gösteriliyor,birde sonu.

Haftayada çift chapter yayınlanır ve Gai takımının dövüşü uzatılmazsa 28. bölümde süper bir bölüm olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS
    Aslında bu bölüm yavaş görünebilir ama mangadan çift chapter yayınlandı.Yani mangaya göre hızlı bir bölümdü.
    Umarım haftaya tüm bölümü Gai Takımının dövüşüne ayırmazlar.Zira mangada bu dövüşten bahsedilmiyor.Bir başı gösteriliyor,birde sonu.
    Haftayada çift chapter yayınlanır ve Gai takımının dövüşü uzatılmazsa 28. bölümde süper bir bölüm olur.

Haftaya Naruto yok, 13. de yayınlanacak.
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

seslendirme japonca
    altyazı ingilizce
    gayette güzel oluyor bence :)

Şiir gibi olmuş :) tam uyak var
  • sırtında kılıç olmasına rağmen savaşmaya devam etmeleri bizi ilgilendirmiyor pek. narutoyu naruto yapan köklü ve de de bir o kadar duygu yüklü konusudur. bu arada beğenmemiş olabilirsin ama 250'ye yakın bölümü olan bir diziyi tek bölümde kesip atmamalısın bence. ayrıca naruto anime ve mangası fantasy anime grubuna girer ki gerçek hayat mantığı ile bakmamalısın. bir terminatör filmi nasılsa bu da öyle, fantezi.

• itiraf edeyim çocukça geldi, ne bileyim demekki bana göre değil, yada yaşla ilgilidir bilemiyeceğim

Orjinalden alıntı: met.in

itiraf edeyim çocukça geldi, ne bileyim demekki bana göre değil, yada yaşla ilgilidir bilemiyeceğim

yaş falan değil , zevk ;)

ben sırf ninja skilleri için izliyorum mesela :)

biri gölgeleri kontrol edebiliyor , biri böcekleri silah olarak kullanıyor , biri karşı tarafın tekniklerini kullanabiliyor vs..vs.. :) sırf bu skiller için izliom
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.