Şimdi Ara

Naruto (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Elmedin

mangayı okuyan biri olarak mesela ben gai'nin takımının nasıl kazandığını merak etmişimdir. animede vermeleri güzel oldu bence ama ne var ki çok saçma bir yöntemle kazanmaları hoşuma gitmedi. mesela lee'den çakrasının 5. kapısını açmasını beklerdim doğrusu. yakın dövüşte lee'den ötesini tanımam

5. çakta kapısını açması değilde,ben lee'ye sake içirmelerini isterdim.

• evet, lee'nin tarzı aslen drunken ninja master ama zavallıcık kendisi daha bilmiyor. her uyandığında birşey hatırlamıyor, gerisinde sadece yıkım bölgesi brakmış oluyor

• ya altyazıları nerden bulcaz .
  • Hocam Narutonun bu yavaş ilerleme olayı öldürüyor insanı ya Shippuuden başlayalı kaç zaman oldu hala gaara kovalıyoruz ya biraz ekşın olsun diye bekle bekle öldük. Soğuyor insan, sıkılıyor. Millet bas bas bağırıyor sıkıldık diye =/ Valla ben Kenshin izliyorum narutoyu beklemekle baş olmuyor. En iyisi John un dediği gibi beklemek =/
  • Hesap kitap yapmıştım 3 ay önce naruto gaarayı kurtarır konoha ya döner diyordum ben tatilden dönünce toplu izlerim diyordum , döndüm oturdum pc nin başına 2 günde 15 bölüme yakın izledim kafayı yiyecektim ya 15 bölümde anca Sasori ortadan kaltı sakura ile yaşlı teyzeyi izlemekten miğdem bulandı , inşallah bütün akatsukiyi temizlemeleri 1 2 yıl almaz ; gerçekten tamamen ticari kaygılar içinde kıvranarak çiziyorlar narutoyu .

Moe Fan Club
  • Tamamiyle katılıyorum. Bir yerden sonra saçma gelmeye başladı yani 28 bölüm oldu hala gaaranın olayı kapanamadı..
    eski nickim Dark Smiley

• kakashi gaiden i nereden takip edebilirim?

burdan indirebilirsin çıkalı baya oldu..
  • arkadaşlar ne diyorsunuz, 29 ve 30 günler önce çıktı, bu hafta 2 bölüm birden vardı

• umarım yanılıyorumdur ama galiba iki bölüm birden izlemenin bedeli olarak 3 hafta daha izleyemeyecek olabiliriz...

Zaten herkese tavsiye animesini bırakıp mangasını takip edin... İşte o zaman psikopata bağlayacaksınız

Ağır spoiler amman dikkat

daha önce 4. hokage öğrencisi orochimarunun yüzünden hayatını kaybetmişti bakalım jiraya da aynı vefasızlığa kurban gidecek mi.. Gerçi çok önceden böyle bir şey öngörülmüştü, jiraya'yı akatsukinin öldüreceği. Ama bu da resmen intihar be kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doans1 -- 30 Eylül 2007; 23:29:19 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 1 Ekim 2007; 1:24:48 >

• SPOİLER'ine cevap:

arkadaşım sallama, orichimaru 4. hokagenin öğrencisi değil. orichimarı ve diğer iki sannin 3. hokagenin öğrencileri oluyor. ayrıca 4. hokage jiraiya'nın öğrencisi oluyor.

-------------------

renklendiremedim kusura bakmayın arkadaşlar. malesef DH forumu firefox'u desteklemek için önemli adımlar daha atmadı

• quote:

SPOİLER'ine cevap:

arkadaşım sallama, orichimaru 4. hokagenin öğrencisi değil. orichimarı ve diğer iki sannin 3. hokagenin öğrencileri oluyor. ayrıca 4. hokage jiraiya'nın öğrencisi oluyor.

Hokageleri karıştırdığım için özür dilerim ama (burasını spoiler vermeden atlatmaya çalışayım, beceremezsem özür dilerim) mangada son bölümdeki üç tatlı çocuğun kimliklerini ve bir önceki bölümde söylediklerini hatırlayın..

ha bu arada ben de firefox kullanıyorum ama problemim yok bence programında bir problem olabilir. Bence ayarlarını kontrol et veya firefox'u yeniden yükle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doans1 -- 1 Ekim 2007; 3:57:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZQ£$AYT -- 13 Ekim 2007; 1:26:42 >

Orjinalden alıntı: doans1

quote:

SPOİLER'ine cevap:

Hokageleri karıştırdığım için özür dilerim ama (burasını spoiler vermeden atlatmaya çalışayım, beceremezsem özür dilerim) mangada son bölümdeki üç tatlı çocuğun kimliklerini ve bir önceki bölümde söylediklerini hatırlayın..

ha bu arada ben de firefox kullanıyorum ama problemim yok bence programında bir problem olabilir. Bence ayarlarını kontrol et veya firefox'u yeniden yükle..

Hızlı Cevap kullanınca çalışmıyor kodlar.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • quote:

arkadaşlar ne diyorsunuz, 29 ve 30 günler önce çıktı, bu hafta 2 bölüm birden vardı

Beni sayma kardeş bölümleri izleye bildim gene süper yapmışlar, şimdi diğerlerini bekliyoz

Bu arada, arkadaşlar youtube'da böyle birşey buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=JpHLa2_wRL8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 6 Ekim 2007; 22:46:51 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.