Şimdi Ara

Naruto (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bu filmlerini nerden indirebilirim bilen biri söleyebilirmi baktım buraya paralı siteler fln war beleşe indirebilecegim bi yer yok mu ?

Orjinalden alıntı: yanmısbozuka

bu filmlerini nerden indirebilirim bilen biri söleyebilirmi baktım buraya paralı siteler fln war beleşe indirebilecegim bi yer yok mu ?

utorrent ti yükle sonra torrent finder adında bi site var oradan istediğini bul sonra pc ne indir ben öle yapıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iean

yaf naruto nun kitabı var mı.olsa da okusak

mangası var , yani çizgi roman tarzında...

www.onemanga.com buradan okuyabilirsin

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Anime yine herzamanki gibi boş bi bölümdü.

Rosenrot bence sen manga oku , animeyi ise grafik olsun diye izle
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • yaw beyler hatırlayan warmu bilmiyorum ama ben size bir bölümü sorcma. adamın teki bnm aradıgım sarkıyı narutonun bi bölümüyle bilrşetirmiş bnm pcdede o war işte . videoyu izledim güzel gedlide konusmalar filan duyulmadıgı için altyazıda yok tam anlasılmadı. saten baya bide kesmiş videoyu. simdi size anlatim bn biras o bölümü sizden biri de bana onun kaıcncı bölüm oldugnu hatırlıyosa söleyebilirmi ? yada hangi seride ?

simdi bu bizim 3lü war naruto-sakura-sasuke ( suan kafam biras agrıor isimleri tam hatırlayamadım :D ) işte bi tanede cadaloz bi karı war dev yıalnın tepesinde :D sora bu naruto onunla kapısıyo filan yumrukluyo yılanı . bi bok a yaramıyo tabi :D sora yılan bunu itiyo filan naruto tekrar saldırınca o cadı kadın avucunu üflüyo vs ateş filan olusuyo . ardından bu naruto yılanı durdurmaya filan calısıyo . sora sakura sasuke miydi neydi o cocuga narutoya yardım et filan dio. bu da tırsıyo ama :D sora naruto sasukeye bu slk ve korkak kişi benim tanıdıgım sasuke deil filan dio . sora bu yılan diliyle narutoyu sıkıstırıyomu havaya mı ne kaldırıyo :D ardından o cadı kadın bu narutonun karnına mühür basıyo :p falan filann bu bölüm kacıncı bölüm.

ayrıca bu 2. filmin biraasını izliedimde bu sasuke yokmu 2. filminde ?
  • bölümü bakmam lazım ama o dediğin bizim üçlünün chunin sınavlarına girdiği bölümler. chunin sınavının ikinci aşamasında bir ormana giriyorlar ve orda düşmanlara karşı savaşıyorlar. yılanlı eleman dediğin kişi de orichimarı oluyor kendisi. dizinin en kötü adamıdır kendisi. bakma sen o sahnelere, orda kendini ele vermek istemiyor 3. hokageye karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmedin -- 20 Ağustos 2007; 11:42:28 >

• hmm ok peki o chunin sınavı kaçıncı bölümlerde baslıyo . hepsini izliyim bare . bilen biri warsa söleyebilkirmi ?
  • bide ayrıca ben bu narutonun 1.ve 2. filmini izledim . 1 bana göre daa güzel geldi yane 2. si biras cocukca gibi geldi . yane efektleri filan street fighteri izliyodum sanki :D ayrıca 2.nde sasuke niye yoktu ? filmlerinde biribrleriyle hiç alakası yoktu biras kafam karıstı :D

bn burdan indirdim ama 3. yok buraada

Orjinalden alıntı: yanmısbozuka

yaw beyler su chunin sınawları hangi bölümden itibaren baslıyo cok merak ettim yaw su bölümleri biri sölesin

21. bölümden itibaren başlıyor.

• ok tskrler maximus . ayrıca o kdr erken mi yaw :D :) bn bi 150 sorası filan bekliyodum. :D

Orjinalden alıntı: furkanbjk

quote:

Orjinalden alıntı: abyss_8

quote:

Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

bu naruto'yu heryerde duyuyorum ama izlemek nasip olmadı. siz hangi kanalda izliyosunuz. merak ettim şimdi.

eger almancan ve uydu alıcın varsa RTL2 de hafta içi hergün 16:40 da var...! :)

eet saat 16:40 da öncesinde tsubasa yı mı ne veriyolar sonra o galibaha öle olması lzm en son şu orochimaru,kabuto vs jiariya naruto tsunade di ondalar

ewet doğru önce onu yayınlıyolar sonra naruto çıkıyo, almanca düblajı da fena değil ama japoncasının yerini pek tutmuyo.. :) ingilizce alt yazılısını tercih ederdim şahsen...!
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • şu odama rasengana hayran kaldım ya ben her hafta hem manga hem anime gidiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Naruto nun bugnkü bölümü gerçekten güzeldi, bölümler gittikçe güzellleşmeye başladı.

artıq şu kakashi'deki sharingan'ı görme vakti geldi
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.