Şimdi Ara

Naruto (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bu hafta 267 yok arkadaşlar boşuna beklemeyin

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bu hafta 267 yok arkadaşlar boşuna beklemeyin

Manga da yok bu hafta anime de.Boş kaldım.

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: RaCoN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaCoN

quote:

Rinnegan; 6 yolun bilgesi rikudou sennin'nin gözleridir. Madara'nın Rinnegan için Sharingan'nını feda ettiği bir gözdür. Ölenleri geriye getirebilir. Yani Rinnegan Sharingan'ı havada karada alır.

Fakat bu seride Sharingan kullanıcıları Kişhi'den torpilli olduğu için. Tam ölecekleri sırada bir yerlerinden teknik çıkar, yine kazanabilirler. Git köyden bir çocuğa Sharingan tak, oda alır Pain'i.

Madara'da Rinneganmı var :s

Sağ taraftaki ne?

O kişinin Madara olup olmadığı net değilki.Madara öldü denmişti.Ayrıca Madara(?) sharingandan vazgeçmediki.Konanla olan savaşında izanagiyle kaybetmişti zaten.

Konan'la ne için savaştı adam? Net olup olmaması önemli değil. "Uchiha Madara" yazınca karşına bu çıkıyor. Bu kişi Madara olabilir yada olmayabilir. Fakat her seferinde Tobi/Madara'mı yazacağız? Tobi yazınca da akla bu geliyor Madara yazınca da.[
    /b]

(Üstteki mesajın için)

Rinnegan için Sharingan'dan vazgeçtiğini söylersek hata yapmış olmaz mıyız? Sonuçta diğer gözünde zaten bir adet Sharingan mevcut. Çift Sharingan'ın tek Sharingan'dan artısı yok bildiğim kadarıyla. Yani Rinnegan'ın Sharingan'dan üstün olduğunu kanıtlamaz bu durum. Seride EMS'nin Rinnegan'a eşit olduğunundan bahsedilmişti. EMS hakkındaysa neredeyse hiçbir şey bilmiyoruz Tobi'nin pek kullandığını görmedik. Kishi'nin ileride EMS'nin üzerine de gideceğini düşünüyorum EMS ile Rinnegan eşitse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 14 Haziran 2012; 12:55:05 >

One Piece ve Bleach mangaları çok güzeldi. Hiç aramadım Naruto'yu

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bu hafta 267 yok arkadaşlar boşuna beklemeyin

HAYIR :(

Ah Kishi resi Ah

Hocam yapmayın. Shinobilerin tanrısı diye bahsedilen kişinin gözleri Rinnegan. Siz nasıl bu gözü Sharingan ile bir tutuyorsunuz?
    Madara Izanagi kullandığı için bir gözünden oldu. Fakat Izanagi'yi Rinnegan'ı almak için kullandı zaten. Ayrıca şu andaki kombinasyonun yani; Rinnegan + Sharingan'ın, çift Rinnegan'dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Teknik bolluğu açısından.
    Kabuto bile şu anda Rinnegan'a karşı savaşmanın bir anlamı yok diyor içinden.
    Ben yine kaçırdım galiba EMS ile Rinnegan'nın eşit olduğu kaçıncı bölümde gösteriliyor?

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Rinnegan'ın gerçek güçlerinin henüz gösterildiğine inanmıyorum. Kabuto'nun cümlelerini hatırlatmak isterim, niye Sharingan'dan değil de Rinnegan'dan çekiniyor...

Şahsım adına ben bu cümlelerden Rinnegan'ın hani artık sharingan ve byakugan'dan öte bir göz olduğunu ve daha gerçek gücünü görmediğimizi çıkardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

Bu hafta bölüm yok mu yav

Animede çıkmadı bu hafta mangada.
  • Beyler şu narutonun açılış müziklerine kafayı takmış durumdayım( özellikle Yura Yura) şuan ve indirmek istiyorum ama bir türlü bulamıyorum aradım aradım bulamadım bir türlü(aslında buldum da download diyorum şu site çıkıyor: http://undead80.free.fr/Musiques/Japonnais/Hearts%20Grow%20-%20Yura%20Yura**** bu sitede de sadece şarkıyı dinliyorum indirme yok yani işte arkadaşlar bana narutonun açılış müziklerini sorunsuz indirebileceğim bir site verebilir misiniz birde Saddness and Sorrow müziğininde indirme linkini atarsanız çok sevinirim. (googlea saddnes and sorrow indir yazıyorum çıkıyor site downloada basıyorum ondada aynı durum oluyor başka bir site çıkıyor ordanda sadece dinleyebiliyorum indiremiyorum)

Orijinalden alıntı: RanqedKıll

Beyler şu narutonun açılış müziklerine kafayı takmış durumdayım( özellikle Yura Yura) şuan ve indirmek istiyorum ama bir türlü bulamıyorum aradım aradım bulamadım bir türlü(aslında buldum da download diyorum şu site çıkıyor: http://undead80.free.fr/Musiques/Japonnais/Hearts%20Grow%20-%20Yura%20Yura**** bu sitede de sadece şarkıyı dinliyorum indirme yok yani işte arkadaşlar bana narutonun açılış müziklerini sorunsuz indirebileceğim bir site verebilir misiniz birde Saddness and Sorrow müziğininde indirme linkini atarsanız çok sevinirim. (googlea saddnes and sorrow indir yazıyorum çıkıyor site downloada basıyorum ondada aynı durum oluyor başka bir site çıkıyor ordanda sadece dinleyebiliyorum indiremiyorum)

torrentlerde ara ost diye

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • beyler simdi soyledigim belki saçma gelebelir ama bu orochimaru sübyancı mı la hep çocukları alıyor yanına adam bildigin dipçi be sasuke namusunu temizledi sonunda adamı vurdu ... sonra da kardeşi geldi temizledi tüm pisligi heytt be ne aile küçük uchihalar diye dizi çıkarcaklar valla

Orijinalden alıntı: Xx_RazorBlade_xX

beyler simdi soyledigim belki saçma gelebelir ama bu orochimaru sübyancı mı la hep çocukları alıyor yanına adam bildigin dipçi be sasuke namusunu temizledi sonunda adamı vurdu ... sonra da kardeşi geldi temizledi tüm pisligi heytt be ne aile küçük uchihalar diye dizi çıkarcaklar valla

Orijinalden alıntı: Xx_RazorBlade_xX

beyler simdi soyledigim belki saçma gelebelir ama bu orochimaru sübyancı mı la hep çocukları alıyor yanına adam bildigin dipçi be sasuke namusunu temizledi sonunda adamı vurdu ... sonra da kardeşi geldi temizledi tüm pisligi heytt be ne aile küçük uchihalar diye dizi çıkarcaklar valla

dolu bir bardağa su koyamazsın. ama küçükten alıp yetiştirirsen istediğin gibi şekillendirirsin. şaka yaptığını farz ediyorum ancak gene de ciddi ciddi cevap verdim.

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Önümüzde ki hafta 2 bölüm birden çıkma ihtimali var mı?

Manga çıkmadı zaten. Birde 2 bölüm çıkarırlarsa, fillere biraz daha yaklaşmış olursunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Önümüzde ki hafta 2 bölüm birden çıkma ihtimali var mı?

Manga çıkmadı zaten. Birde 2 bölüm çıkarırlarsa, fillere biraz daha yaklaşmış olursunuz

Doğru.Gerçi artık bende manga okuyorum anime filler a girse eskisi kadar sorun olmaz.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Pain alır. Rinnegan>Sharingan

ıtachı narutodan gucsuzmuydu ? ıtachının devıremıyecegı tek adam mınatodur bence yada jiraiya onlarlanda derdı olmadı zaten.

Naruto nerden çıktı? Pain alır dedim ben.

ıtachı alır

Itachi'nin yanında Kisame varken bile Jiraiya'dan kaçan bi adam olduğunu ve Pain'in Jiraiya'yı yenen ayrıca Naruto'nun 8.5'dan 9 kuyruklu hali ile savaşabilecek kadar kuvvetli olduğunu atlıyorsunuz bence.

Öyle bir dövüş olsaydı 岸本斉史 Masaşi kazanırdı anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 16 Haziran 2012; 16:50:55 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.