|
|

|
|
|
|
Geriye bir tek kömür işi kaldı maalesef en yaygın kullanılan hindistan cevizi kabuğu kimyasal yapıştırıcılarla sıkıştırılıyor diye huylanıyorum kefonun gold serisini aldım en iyisi diye yok arkadaş illa tütüne tadını geçiriyor odumanın bucocosu övülüyor ama gerçek nargile içenler meşe ister türk ister küba öneriyor ama aklım portakla ağacında içenler başka bir kömüre bakmazsın kübadan da bizim meşeden de 10 kat kaliteli biraz şekilsiz diye nargile cafeler muhtemelen biraz da pahalı kullanmıyor diyorlar deneyince yazarım peşindeyim bulacağım bu arada tütün olarak şerbetli bizim yerli markamız ama full ihracat çalışıyor sadece tek bir bayiisi varmış mercanda (istanbullular bilir) bulunca almak lazım benim gibi aroması bol tütünü az sevenlere tavsiye ediliyor huqqalar da buradan alıyormuş onun da peşindeyim kimmiş neymiş son kanundan sonra tütün bulmak zorlaşacak öyle görünüyor yasaklandı tütün alım satımı hepsi normal sigaralar gibi bandrole bağlandı şimdilik bu kadar nargile sevenler bilgi paylaştıkça çoğalır tvler media oynatıcılar derken nargile sevenlerin arasında buldum kendimi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Temmuz 2020; 13:43:0 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Ağustos 2020; 14:49:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Ağustos 2020; 20:20:29 > |
|
Linke göz gezdirdim. Marpuç olarak silikon tavsiye etmiş. Değişik aromalar denemeyi düşündüğüm için silikon marpuç kullanmam daha mantıklı gibi geldi. Malzeme kalitesine bakarken serin alüminyum/pirinç/çelik olmasına bakmam yeterli mi yoksa tüm takımın yapıldığı malzeme de önemli mi? Dayanıklılık olarak kahveci tipi öneriliyor sanırım. Sizin öneriniz nedir? Bir de şu var butik web sitelerinde nargile fiyatları çok pahalı gibime geldi. Alacak gücüm var fakat o paraya değip değmediği konusunda kafamda soru işaretleri var. Mesela şu linkteki ürün bir süreliğine işimi görür mü yoksa işe yaramaz mı? https://www.hepsiburada.com/starbuzz-konya-kilitli-nargile-takimi-p-HBV000003947V |
|
Vallahi özellikler 10 numara ama bilemedim Ama çelik dediği için boruya çok itinalı temizlemezsen koku illa ki kalır misal ben çelik olanda hep kavun çilek şeftali içiyorum alüminyum olanda değişik tütünler Ben bu işe girişirken açıkçası dedim ki paranın alabileceği en iyi nargile takımını alacağım en iyi takım kimin huqqa'nın gittim sordum BAE alıyoruz dediler yalancının deyip araştırmaya başladım bir şekilde buldum resmine bakarsan koyduğum huqqa nargilesi çelik olan ama 285 dolar kardeşim huqqaya sorarsan 4500 tl alüminyum olan 650 tl dediler olsun deyip aldım sonra maşa unutmuşlar nargile uzmanı yazıyor bir problem yok deyince nargile uzmanı da bunlara yaptırıyor demek ki diye sana önerdim serin yapıldığı malzeme kadar şişenin tasarımı kilitli olup olmaması yani çok faktör var neticede takımı kurduğunda zerre miktar hava almamalı kahveci takımları ok dayanıklı ama harcı alem şöyle düşün adam 100 tlden 50 adet takım alıp cafesine koyacak evde kullanıma basit kaçar linkini attığınız ürün açıkçası fiyat olarak da cazip özellik olarak da yani keşke kullanan bir arkadaş yardımcı olsa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Ağustos 2020; 15:51:50 > |
|
|
|
Yani tütün satışı yasaklanıp da bandrole geçince oldu yani bandrollü olanlar da pek kimsenin damak tadı olarak sevmediği tütünler yurtdışından filan gelen giden bulmak lazım ya da güvenilir eskilerden elinde mal kalan çünkü hepsinin sahtelerini merdiven altı üretti sağolsun yurdum insanı |
|