Şimdi Ara

nargile nasıl içilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bugüne kadar hiç nargile içmedim içeni de fazla izlemedim.yarın öbür gün bi ortamda içmek zorunda kalırsam rezil olmıyım.dumana alışkınım sigara içiyorum o yönden sıkıntı olmaz ama.mesela fokur fokur ses çıkıyo nargileyi ilk üflüyolar mı yoksa çekerken mi çıkıyo o ses nasıl içiliyo birisi anlatsın
  • Üfleme yok, sigara gibi içiyorsun da niye içmek zorunda kalasın
  • ne biliyim meraktan olur da denerim filan rezil olmıyım sonra bu adam gibi

http://www.youtube.com/watch?v=Z3bbFvQjBpI

ne hata yapıyo bu adam bie böyle boğuluyo
  • bir de fazla duman çıkartanlar oluyor.onlar nasıl yapıyor.bu nargilede çektiğimiz dumanı içimize çekiyor muyuz yoksa olduğu gibi çekmeden dışarı mı vericez
  • nargile ağızla içilir. içtikçe sertleşir saatlerce içelim diye uğraşmayın boğulursunuz

+evet içine çekilir. içine çekmeden içmiş olmazsın zaten
  • Nefes alırmış gibi çekecen. Sigara gibi değil. Çok duman vermek için uzun çekmen gerekir ve ağzında fazla tutma.
  • eğer nargile içerken kafanı arkaya doğru atarsan başın dönmeye başlar
    içki içmiş gibi olursun
    kesinlikle nargile içerken veya duman varken içinde kafanı arkaya doğru tutma
    hatta yemek yediysen nargileden önce benim gibi kusabilirsinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1F20SL -- 21 Aralık 2008; 23:14:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Küflenmiş tütün içilir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    vodka en iyi neyle içilir
    4 yıl önce açıldı
    Ekşiyen yoğurt yenir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

ne biliyim meraktan olur da denerim filan rezil olmıyım sonra bu adam gibi

http://www.youtube.com/watch?v=Z3bbFvQjBpI

ne hata yapıyo bu adam bie böyle boğuluyo

Hatası, tütünün yanması olabilir, dumanı yutmaya çalışıyo olabilir ya da üflemeden konuşmaya çalışıyo olabilir...
    Nargileyi üfleme diye bişey yok:) Fazla duman gelmesi de, nargilenin açılmasıyla ilgili, közleri ilk koyduğun anda, önceden nargile içmiş birisi 10-15 kere sağlam asılması gerekir nargileyi açması için, o açtıktan sonra fazla duman gelir, yani kısacası duman da nargilenin açılmasıyla ilgili...
  • Nefesini ver iyice boşalt içini sonra hızlı ve seri birşekilde nargileden nefes çek derin bir nefes sonra 3 sn azını hiç açma sonra azını aç üfleme o kendisi çıkar harika oluyor ama çok az nefes ver çok az dumanın gidişini düzene sokar birde ilk seferde naneliye fazla asılma eve nasıl geldiğini hatırlamıyosun
  • İçme kardeşim neden içmek zorunda kalasın? Önce nargile sonra sigara. Ha ben nargile içiyorum ama sigarayi agzıma sürmem orası ayrı. Ne olur ne olmaz sen yine de içme. İçmek zorunda kalmak kısmı ayrı komedi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 21 Aralık 2008; 23:24:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

Nefesini ver iyice boşalt içini sonra hızlı ve seri birşekilde nargileden nefes çek derin bir nefes sonra 3 sn azını hiç açma sonra azını aç üfleme o kendisi çıkar harika oluyor ama çok az nefes ver çok az dumanın gidişini düzene sokar birde ilk seferde naneliye fazla asılma eve nasıl geldiğini hatırlamıyosun

Bu da fanteziye giriyor galiba, üfleme falan Nargileyi çek,sonra şişeye bas falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Nefesini ver iyice boşalt içini sonra hızlı ve seri birşekilde nargileden nefes çek derin bir nefes sonra 3 sn azını hiç açma sonra azını aç üfleme o kendisi çıkar harika oluyor ama çok az nefes ver çok az dumanın gidişini düzene sokar birde ilk seferde naneliye fazla asılma eve nasıl geldiğini hatırlamıyosun

Bu da fanteziye giriyor galiba, üfleme falan Nargileyi çek,sonra şişeye bas falan

ya üflemeyince duman yavaş yavaş çıkıyor ve saniyeler boyunca çıkıyor içeri dumanaltı oluyor ama üfleyince sigara gibi gidiyor zaten Nargiledeki amaç dumanla oynamak değilmi? Dumandan başka birşey yapmıyorki sadece Naneliyi biraz fazla içince kafan güzel oluyo oda esrarın yaptığı etkinin %30 u falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

eğer nargile içerken kafanı arkaya doğru atarsan başın dönmeye başlar
    içki içmiş gibi olursun

Bir keresinde de benim başım acaip dönmüştü. Başımı geri attığımdan olmuş demek ki
    Sonra bi daha olmadı ama.
  • quote:

quote:

quote:

ya üflemeyince duman yavaş yavaş çıkıyor ve saniyeler boyunca çıkıyor içeri dumanaltı oluyor ama üfleyince sigara gibi gidiyor zaten Nargiledeki amaç dumanla oynamak değilmi? Dumandan başka birşey yapmıyorki sadece Naneliyi biraz fazla içince kafan güzel oluyo oda esrarın yaptığı etkinin %30 u falan

Benim en sevdiğim tütündür nane ilk başladığımda kafa yapıyodu da artık kalmadı öyle bişey, nane gibisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

eğer nargile içerken kafanı arkaya doğru atarsan başın dönmeye başlar
    içki içmiş gibi olursun

Bir keresinde de benim başım acaip dönmüştü. Başımı geri attığımdan olmuş demek ki
    Sonra bi daha olmadı ama.

büyük ihtimal ondandır.

Hadi beyler bi buluşma ayarlayalım nargile için
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim en sevdiğim tütündür nane ilk başladığımda kafa yapıyodu da artık kalmadı öyle bişey, nane gibisi yok

ya zaten amaç nargile değilki arkadaşlarla 5-6 kişi gidiyoruz 3-4 saat oturuyoruz patates cipsi falan yerken sohbet etmek güzel oluyor işte nargilede sadece ortama güzellik katıyor
    birde hayatında hiç nargile içmeyenler olduğu zaman hayran hayran bakıyorlar kızlar gözlerini alamıyor sanki büyük marifet yapıyormuşuz gibi izliyorlar ama ağzı olan herkes yapar bunu düşünemiyorlar
  • saolun beyler yardımlar için konuyu takip ediyorum.uygulıcam hepsini

bu arada yaş 21 üniversite ortamı.hani olur da nargile içmeye gidilirse bilgim olsun.denemeyi de istiyorum onun için merak ediyorum birazzda..
  • içine çekiyosun, dışarı salıyosun... yalnız ciğerine kadar çekme derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

saolun beyler yardımlar için konuyu takip ediyorum.uygulıcam hepsini

bu arada yaş 21 üniversite ortamı.hani olur da nargile içmeye gidilirse bilgim olsun.denemeyi de istiyorum onun için merak ediyorum birazzda..

üniversite ortamında değilde lise ortamında daha güzel oluyor nargile (gerçi lise 2 gidiyorum üniversite hayatını yaşamadım)
  • Şeftali-Nane süper oluyor denemelisin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.