Şimdi Ara

nargile nasıl içilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nefesini Ver Ağzından Normal Nefes Alır Gibi Al Nefesini Ve Ver Bu Kadar Hiçbirşeyi Yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Nefesini ver iyice boşalt içini sonra hızlı ve seri birşekilde nargileden nefes çek derin bir nefes sonra 3 sn azını hiç açma sonra azını aç üfleme o kendisi çıkar harika oluyor ama çok az nefes ver çok az dumanın gidişini düzene sokar birde ilk seferde naneliye fazla asılma eve nasıl geldiğini hatırlamıyosun

Bu da fanteziye giriyor galiba, üfleme falan Nargileyi çek,sonra şişeye bas falan

ya üflemeyince duman yavaş yavaş çıkıyor ve saniyeler boyunca çıkıyor içeri dumanaltı oluyor ama üfleyince sigara gibi gidiyor zaten Nargiledeki amaç dumanla oynamak değilmi? Dumandan başka birşey yapmıyorki sadece Naneliyi biraz fazla içince kafan güzel oluyo oda esrarın yaptığı etkinin %30 u falan

Benim en sevdiğim tütündür nane ilk başladığımda kafa yapıyodu da artık kalmadı öyle bişey, nane gibisi yok

bahreyn
  • iyi duman çıkması için nargileyi bilen birinin önce açması lazım
    sonra da ciğerlerine baya bi çekmen lazım
    ( zaten nargile sigara gibi değil nefes alır gibi ciğerlerini rahatça doldurabiliyosun)
  • önemli bir not : Nargile bağımlılık yapmaz. 1 aydır içmiyorum hiçde içesim yok ama gel gidek derlerse giderim o ayrı... bu not önemli yani
  • Nargile bir zevktir
  • Nargile içmek keyifli oluyo harbiden
    ama saatlerce içmemek de fayda var, sonra benim gibi suyunu çıkartabilirsiniz
  • quote:

önemli bir not : Nargile bağımlılık yapmaz. 1 aydır içmiyorum hiçde içesim yok ama gel gidek derlerse giderim o ayrı... bu not önemli yani

Bu bağımlılık olayı biraz garip yahu insanın kafasında olan biten bir iş.Benim birlikte nargileye gittiğim arkadaşlarım şuanda her iki günde bir gidiyorlar.Senelerdir içmeme rağmen 2 veya 3 haftada bir içmeye çalısıyorum :/

Bu arada vişne-nanenin üstüne tanımam eklemek lazım :o
  • Naneli insanın nefesi açılmış gibi oluyor. Harika bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Numan

Naneli insanın nefesi açılmış gibi oluyor. Harika bişey

hacu o smiley oraya gitmemiş
  • berbat bir konuyu soruyorsun, sigara içenken içe çekilen nefesle ciğerlere giren nikotin vs nargilede, ciğerlere daha basınçlı bir şekilde giriyorki, sonralarıda,adı berbat hastalıklarla tanışıyor insan aman deneme bile.
  • Sigara gibi de hızlı vermeye kalkmamak lazım dumanı, hüsran olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.