Hiç Kasma Haci Tek Yapcağın Şu Nefesini Ver Ağzından Normal Nefes Alır Gibi Al Nefesini Ve Ver Bu Kadar Hiçbirşeyi Yok
quote:
Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
quote:
Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.
quote:
Nefesini ver iyice boşalt içini sonra hızlı ve seri birşekilde nargileden nefes çek derin bir nefes sonra 3 sn azını hiç açma sonra azını aç üfleme o kendisi çıkar harika oluyor ama çok az nefes ver çok az dumanın gidişini düzene sokar birde ilk seferde naneliye fazla asılma eve nasıl geldiğini hatırlamıyosun
Bu da fanteziye giriyor galiba, üfleme falan Nargileyi çek,sonra şişeye bas falan
ya üflemeyince duman yavaş yavaş çıkıyor ve saniyeler boyunca çıkıyor içeri dumanaltı oluyor ama üfleyince sigara gibi gidiyor zaten Nargiledeki amaç dumanla oynamak değilmi? Dumandan başka birşey yapmıyorki sadece Naneliyi biraz fazla içince kafan güzel oluyo oda esrarın yaptığı etkinin %30 u falan
Benim en sevdiğim tütündür nane ilk başladığımda kafa yapıyodu da artık kalmadı öyle bişey, nane gibisi yok
bahreyn
iyi duman çıkması için nargileyi bilen birinin önce açması lazım sonra da ciğerlerine baya bi çekmen lazım ( zaten nargile sigara gibi değil nefes alır gibi ciğerlerini rahatça doldurabiliyosun)
önemli bir not : Nargile bağımlılık yapmaz. 1 aydır içmiyorum hiçde içesim yok ama gel gidek derlerse giderim o ayrı... bu not önemli yani
Nargile bir zevktir
Nargile içmek keyifli oluyo harbiden ama saatlerce içmemek de fayda var, sonra benim gibi suyunu çıkartabilirsiniz
quote:
önemli bir not : Nargile bağımlılık yapmaz. 1 aydır içmiyorum hiçde içesim yok ama gel gidek derlerse giderim o ayrı... bu not önemli yani
Bu bağımlılık olayı biraz garip yahu insanın kafasında olan biten bir iş.Benim birlikte nargileye gittiğim arkadaşlarım şuanda her iki günde bir gidiyorlar.Senelerdir içmeme rağmen 2 veya 3 haftada bir içmeye çalısıyorum :/
Bu arada vişne-nanenin üstüne tanımam eklemek lazım :o
Naneli insanın nefesi açılmış gibi oluyor. Harika bişey
quote:
Orjinalden alıntı: Numan
Naneli insanın nefesi açılmış gibi oluyor. Harika bişey
hacu o smiley oraya gitmemiş
berbat bir konuyu soruyorsun, sigara içenken içe çekilen nefesle ciğerlere giren nikotin vs nargilede, ciğerlere daha basınçlı bir şekilde giriyorki, sonralarıda,adı berbat hastalıklarla tanışıyor insan aman deneme bile.
Sigara gibi de hızlı vermeye kalkmamak lazım dumanı, hüsran olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme