Şimdi Ara

Nargile Cafe Profilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son yıllarda çok fazla nargile cafe açılmaya başlandı. İsimlerine bakıyorum alayı birbirinin kopyası. Şeyhzade Konağı, Sultan Köşkü, Efendi Bıyığı, Racon, Kabadayı bilmemneyi, Osmanlı bilmemnecisi vs. uzayıp gider. Böyle mekanları genelde 3-4 kafadar açıyor. Başlarında bi tane 30 35 yaşlarında tecrübeli adam oluyor. Adı da Selahattin abi falan olur genelde. Gelen tipler genelde babet çorabı ve paçası kısa dar pantolon giyen erkekler olur. Saçları yandan kazınmış üstü uzun modeldir. Çoğunun seat cordobası, peugeot 307 si falan vardır. Masaya sırasıyla üstüste deri cüzdan, sigara pakedi, araba anahtarı ve tesbih koyarlar.Oturur bütün gün boş muhabbet yaparlar. Yazın ise bu tipler eşofman altına parmak arası giyip gündüz vakti o cafelere uğrarlar. İçerideki muhabbetin içeriği sıklıkla ; bilmemnereden gelen kaçak tütünün yaptığı kafa , trafikte korna çalan adama yapılan atar, futbol, eniştesinin yurt dışından getirdiği chivas regalin nasıl içildiği vsdir. Dizi olarak kardeş payı, ezel, içerde gibi dizileri tercih ederler. Film olarak kolpaçino serisi, jason statham filmleri rağbet görür. Muhabbet sırasında sıklıkla 10 15 saniyeli duraksamalar olur. O anlarda nargile derince içe çekilir ve fazla sesli olmayan bir şekilde öğğğreehhh sesi çıkarılır. Çay ve meşrubat fiyatları klasik bi erkek kahvesiyle , kahve deryası tarzı biraz daha lüks mekanlar arasındadır. Bu mekanlara sıklıkla mega holdingsçiler takılır ve takım elbise + mini laptop ile sunum yaparak milleti tufalamaya çalışırlar. Genelde bu yerler açıldıktan 3-4 ay sonra kapanır, devredilir veya yerine yenisi açılır. Ve bu döngü sonsuza kadar devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 26 Ekim 2016; 11:58:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga saydığın profiller kasıntı mekanlara gidiyorlar. Aslında ucuz olan malı gereksiz pahalı fiyataa alıp tatmin olan tipler. Nargilesi güzel olan yerlerin çoğu salaş mekan olur. Genelleme yapmıyorum tabi pahalı olup güzel olanda vardır.

• Tütün ürünlerini kullanmayın, kullandırtmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazları çeşmede beachlere gidenlerden hiç bir farkı yok bu kitlenin. birisi muhafazakar öbürü çağdaş çomar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Tütün ürünlerini kullanmayın, kullandırtmayın

Yaw he he blok

• Nargile bir kere tattim guzeldi kokusu falan şükür ki hicbirsey icmiyorum ama sigara içmek bana göre sacmaliktir sigarada tad yok koku desen çöp sigara icenler birakip nargile icmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Tütün ürünlerini kullanmayın, kullandırtmayın

Yaw he he blok

Zoooooooort

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimadimkuntakinte B kullanıcısına yanıt
    Böyle tipler genelde izmirde oluyo zaten

• Şimdi hocam güzel bi yaklaşım derdim amma velakin ben Malatya lıyım memlekette çok kral çay ocakları var çay 1 lira ve süper muhabbetler döner.

Şuan eskişehirde yaşıyorum ama burada çay ocagı bulmak çok zor olanlar ise oturup muhabbet edilebilinecek bir konumda degil daha çok diger esnaflara çay getir götür yapan mekanlar.

Neticede bizde mecbur kalıyoruz cafeye gitmeye tabi ucuz ve ferah mekanları tercih ediyoruz yoksa bizde merakli degiliz 2 çaya 5 lira 1 kahveye 7 lira vermeye (Kolay kolay vermiyozda)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu genellemelerle dolu ve yazıldığı gibi değil, bu tipler sanıldığı kadar genel değiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.