Şimdi Ara

Nargile takımı-nargile tütünü nereden alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufak çaplı bir kafe açıyoruz. 10-15 takım nargile,tütün ve ürünlerini temin etmem gerekiyor. En uygun ve kaliteli olacak şekilde nereden alabilirim?

• Herhangi bi cafenin nargile sorumlusuna sorabilirsin. Samimi olduğun sürece istediğin cevabı alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Herhangi bi cafenin nargile sorumlusuna sorabilirsin. Samimi olduğun sürece istediğin cevabı alabilirsin.
    Sorduklarım oldu. Tütün konusunda yardımcı oluyorlar sağolsunlar ama nargile takımları uzun zamandır kullandıkları için ne fiyatlardan haberleri var nede kaliteden. Bende toy olduğum için kazıklanmak istemiyorum açıkçası :)
  • Ankara Engürü çarşisinda en alt katta bi dükkan var baya iyi konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    300 liraya güzel takımlar var hocam. Arkadaşım bi kafenin nargilesini işletiyor. Ona sormuştum geçen gün 300 lira demişti ve takımlar güzel. Hafif marpuçlu küp köz konan takımlardan. Zaten klasik nargile takımlarını o kadar sevmiyorum ben. Marpuç hem kalın hem de ağır oluyor rahat rahat içemiyorsun nargileyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Ankara Engürü çarşisinda en alt katta bi dükkan var baya iyi konuda
    Hocam İstanbul'dayım ama fiyatları uygunsa kargo siparişide verebilirim. Olurda çarşıya ugradıgınızda önünden geçerseniz dükkanın ismini yazar mısınız ?
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    300 lira aslında ortalama fiyat ama bizim mekana biraz çok gelir hocam. Bizim mekan diyorum ki şöyle çay 1.5 tl olacak hesap edin :)
    Klasik marpuç-ser kullanarak ucuza mal etmem lazım kar etmem için. Öneriniz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pipo tütünü nasıl bulurum
    6 yıl önce açıldı
    Kaçak çay mı? Rize Çayı mı?
    18 yıl önce açıldı
    backwoods puro nereden alınır?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Normal takımları 75-100 lira aralığında temin edebilirsiniz diye tahmin ediyorum hocam. Tütünlerin kilosu da ortalama 100-120 lira oluyor. 1 kilo tütünden yaklaşık 20-25 kafa çıkıyor. Bu da 20-25 nargile demek. Güzel getirisi var nargilenin. Kolay gelsin size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.