Şimdi Ara

NARENCIYE SIKACAGI FIRSATLARI - Yeni sezon (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
49
Favori
93.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: part

Paslanmaz kaliteli narenciye sıkacağı öneriniz var mıdır?

Bu tarz ürünlerde tek marka var hocam. Tecrübelerime dayanarak cancan diyorum. Büfeler falan bundan kullaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meyve sıkacağı düşünenler için kısa bilgilendirme yazayım. Elektrikli olanlarin meyve sıkması iyidir. Ancak her seferinde temizliği herkese gelmez. Bize gelmedi. Birkaç kez kullanıp kenara kaldırdık. Sonra da sattım. Genelde böyle olur. Bunu bilip öyle alın.

İkinci mevzu sıkılmış meyve suları çok da sağlıklı değil. Araştırıp görebilirsiniz. Ara ara içmek için olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 15 Kasım 2020; 20:56:22 >
  • part kullanıcısına yanıt

cancan dan gerisine bakma piyasadaki en kaliteli meyve sıkacağını onlar yapıyor benim bildiğim.

• 7 yıl Philips katı meyve sıkacağı kullandım. Hiç sorun çıkarmadı. Ama katı meyve sıkacağını herkes kullanamaz. Temizliği zahmetli ve can sıkıcı. 15-20 dakikayı temizliğine ayırmak gerekiyor.

Katı meyve sıkacağı meyve suyunu köpüklü yapıyor çünkü posanın bir kısmını da rendesiyle parçalayıp suya katıyor. Büfelerdeki gibi saf meyve suyu olmuyor. Aslında daha sağlıklı ama saf meyve suyu içmek istediğim için onu sattım.

Geçen gün Cancan 0103 modelini aldım. Daha gelmedi. 0102 modeli, gri olan, portakal içinmiş. Sıkma bölümü portakal boyutunda.

0103 modeli ise nar boyutu düşünülerek yapılmış. Mor renkte. Portakalla narı karıştırmayı sevdiğim için bu modeli aldım. Trendyol 300/100 kuponuyla bana 300'e mal oldu. Fiyatı 400.

Eğer hiçbirisi yoksa, pazarlarda satılan basit limon sıkacağını portakal sıkmak için kullanmak da mümkün. Tam verimli olmuyor tabii ama iş görür. Temizliği de kolay.

Sıcak içeceklerle aram olmadığı için meyve suyunu çok tüketiyorum ama aslında zararlı. İnsan bir öğünde 1 portakaldan fazlasını yememeli. Ama sıkınca 3-4 portakalı yemiş gibi oluyoruz. Fazla şeker almış oluyoruz. Sağlıklı bir şeymiş gibi düşünerek çok içmemek ve çocuklara çok içirmemek gerekli. Zaten her şey kararında olursa yararlı.

Denemek isteyenlere tavsiyem 7 orta boy portakalla 1 nar karışımıdır.

Ekleme: Cancan'ı kullandım. Harika. Temizliği de çok kolay, 2 dakika sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 9 Aralık 2020; 18:32:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Özlem diye bir sıkacak aldım geçen sene memnunum baya150 tl idi aldığımda soru soran arkadaşlar 2 3 sf okusa yorumları zaten aradıklarını bulacak paran varsa cancan paran yoksa com com narenciye sıkacağı kışın evinize tat katar portakal sıkıp içmek kadar güzel bi tat yok kahvaltılarda.

• glumerna G kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar meyve sıkacağı almak istiyorum ama çok bir bilgim yok cancan baya övülmüş konuda fiyatida 400 TL bandında Ama mesela Kale 1701 modelinde 180 TL aynı gibi duruyor aradaki fark nedir kötü bir ürün de almak istemiyorum bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende bu sene n11'den almayı düşünüyordum hatta geçen sene 315liradan alacaktım ama vazgeçmiştim. bu sene ise 375 liraydı 0102 modeli.

yine vazgeçtim almadım tabii. Evimizde 2 adet elektrikli sıkacak var. biri homend diğeride daha ufak tefek bişey.

Geçen sene aşırı portakal suyu içtiğimiz için ya şunu bi araştırayım bukadar içmek faydalımı diye? aslında portakal suyu aşırı içmenin hiçbir faydası yok aksine zararı daha fazlaymış. işin artı ve eksi yönlerini alt alta ekleyince 325 TL (kuponla) vermek istemedim.

• Senceru kullanıcısına yanıt

Özlem steelwart sanayi tipi portakal sıkacağı hocam böyle arat gayet güzel sıkıyor derisini kemiğini ayırıyor portakalın eskiden dandik a101 sıkacağı vardı sıkamıyordu yarısı kalıyordu 3 tane üst üste koyup bidaha sıkıyorduk bunda hiç gerek kalmıyor pert ediyor portakalı 1 damla boşa gitmiyor iyi yani 150 idi 220 olmuş mayıs ortasında aldık ağustosa kadar portakal sıktım cihaz alınır ama sanayi tipi olsun diğer hazneliler yamuluyo bardağın içine sıksın 👍

• Senceru kullanıcısına yanıt

Bence et sanayi tipi al ev tipleri yamuluyor sanayi tipleri güzel

• aktif olarak tavsiyeniz var mı kollu sıkacak ile ilgili

• Sevgili Arkadaşlar,

Yıllar önce (belki 7-8 yıl) forumun da tavsiyesiyle evime bir Cancan almıştım. Normal portakal sıkacağı (o yıllarda nar sıkacağı modeli yoktu). Baya memnun kaldık.

Ardından, 2016 yılında sanırım, yine Cancan'ın nar sıkacağını aldım. Restoran diyebileceğimiz bir yerde kullandık 2 yıl, sonra evime getirdim. Hala tank gibi alet. (Yalnızca, bu sene boyalarında dökülmeyle karşılaştım. Can sıkıcı)

Meyve suyu içmek zararlı değil. Sadece meyveyi yemekten daha zararlı. Eğer ara sıra içtiğimiz bir şeyse, hiç kötü değil. Aksine, her gün veya günde birkaç kere içiyorsak o zararlı. Çünkü arkadaşların bahsettiği gibi vücuda şeker yüklüyoruz.

Ayrıca meyve suyu içmek, meyvenin yerini tutmuyor. Çünkü meyvedeki lifleri alamıyoruz. Ayrıca 1 bardak su için fazla porsiyon meyve tüketiyoruz.

Bir de "soğuk sıkım" veya "yavaş sıkım" makineleri var. Bende bir adet Arzum bir adet Arçelik vardı. İkisi de çok ünlü markaların popüler ürünlerinin bire bir benzerini yapmışlar (hatırladığım kadarıyla. Arçelik'ten eminim). Bu makineler her elektrikli sıkacak gibi temizlik konusunda yorucu fakat sebze de sıkıyor. Yavaş sıkım yaptığı için vitaminleri öldürmüyor (bıçakla doğrayarak sıkım yapan makineler vitaminleri büyük ölçüde öldürüyor) ve çıkan posadan su elde etmek neredeyse imkansız.

Aynı zamanda lifli bir içecek tüketmiş oluyorsunuz.

Bu son yıllarda meşhur olan "detox" içecekleri de zaten bu makinelerle yapılıyor.

Öneririm.

• Carrefour da big indirimle 97 liraya geliyor alınır mı? Kullanan varsa yorum yapabilir mi?
     NARENCIYE SIKACAGI FIRSATLARI - Yeni sezon
  • Meyveleri taze taze olduğu gibi yiyin işte. Hem çoğu sıkma makineleri güzel lif olan posalı kısmını ayırıyor, bu çok kötü, sindirim sisteminin o lifli kısımlara çok ihtiyacı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 19 Aralık 2020; 18:13:9 >
  • HeroTech kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Ben de aynı meyveden daha çok su çıkarması kısmına takıldım ve sipariş ettim, ürünün aynısı ama marka Schwartz diye geçiyor, alt markasıymış, 250 liraya aldım.

Yorumunuz için teşekkürler, ben de eklemek istedim.

cihazı denedim greyfurt mandalina nar havuç limon falan ne varsa attım. tanıtımında kabuğuyla atın diyordu meyveyi, mandalina ve limonu kabuğuyla attım ve kabuk tadı geliyor, mandalina çok kötü oldu çocuklar içemedi ince kabuklu cins olmasına rağmen. limon yine idare ederdi. havuç baya zorladı cihazı, sıkıntı olabilir.

nar sıkmak için komple taneleri ayıklamak gerekiyor çünkü narın iç kabuğu çok acı oluyor.

narenciye sıkmak için önce soymak dilimlemek gerekiyor, tüm sığmıyor kabuğu acı oluyor. soyup dilimledikten sonra yerim daha iyi diyor insan haliyle  NARENCIYE SIKACAGI FIRSATLARI - Yeni sezon 

temizleme kısmı 5-10 dakika sürüyor. süzgeç kısmı diş fırçası gibi bişey olmazsa suya tutarak temizlenmiyor kesinlikle.

en kötü yanı ise ürün ömürlük değil kollu sıkacaklar gibi.  NARENCIYE SIKACAGI FIRSATLARI - Yeni sezon 

katı meyve sıkacağı alacaksam daha iyisini alırım diyorum, arkadaş beko almış memnunmuş misal o baya da güçlü buna göre. bunun süzgeci çok ince, çabuk parçalanır gibi. ayrıca saydam hazne de çok kolay kırılabilir gibi geldi.

aldığım ürün açık kutu geldiği için iade ediyorum zaten, kullanılmış ürün göndermiş satıcı maalesef.

yine Cancan Profesyonel 0103 tutma kolu olanlardan bir tane almayı düşünüyorum. Onunla limon sıkmak daha kolay olacaktır muhtemelen. asıl amacım her gün salataya limon sıkmak. narenciye nar falan arada bir olacak şeyler.

• Moulinex marka katı meyve sıkacağı İsteyen özelden iletişime geçsin.
    Tertemiz ve çok az kullanılmıştır
    Fiyat olarak 200 tl ki bunun sıfırını çok pahalıya veriyorlar.
  • Cancan'ların fiyatı spacex roketiyle yarışıyor. En ucuzu 490 olmuş. Fiyat farkına değmez düşüncesindeyim.

Var mı 200 lira altına canavar gibi çalışan?

Cooker marka termosumuz var güzel, sıkacağı da güzel midir acaba, ckr-270 ve ckr-700 gözüme kestirdim ama elime alıp incelemedim.

• Bu aralar bende kollu narenciye sıkacaklarından arıyorum. Temizlemesi zahmetli diye evdeki yavaş sıkım makinesini sattım, bir kaç yorum üstte özlem sanayi tipinden bahsedilmiş onunda fiyatı 300 leri bulmuş.

Aşağıdaki sanayi tiplerini buldum birde dündar marka var eğer kullananlar varsa ve yorum yaparsa sevinirim.

NARENCIYE SIKACAGI FIRSATLARI - Yeni sezontrendyol.com
    Cooker Sanayi Tipi Meyve Sıkacağı Ckr-700-s Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/cooker/sanayi-tipi-meyve-sikacagi-ckr-700-s-p-238288
     NARENCIYE SIKACAGI FIRSATLARI - Yeni sezontrendyol.com
    Kale Klasik Sanayi Tipi Meyve Presi 1701 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/kale/klasik-sanayi-tipi-meyve-presi-1701-p-4419121

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.