Şimdi Ara

Napıcam la ben? Aşık oldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşık oldum.

Yaş 24 oldu aşık oldum anasını satiyim.

10 ay öncesine konuşuyoduk, o beni seviyodu ben arkadaş ortamından dolayı istemiyodum, sevmiyodum o ortamı. Bi anda çekmiştim kendimi. Pat diye gitmiştim. Haksızım biliyorum. Kız ne dese haksızım. Bunu ona da söyledim.

Şimdi ona mesaj attım 2 hafta öncesi. Konuşuyoruz tekrardan. Ama roller değişti. Ben onu seviyorum, o beni istemiyo. "Gitmek istiyorum ama gidemiyorum, bi şey yapıyosun bi şey diyosun her şeyi unutuyorum. Belki sana aşığım, belki seni seviyorum, belki de sadece yanımdasın diye mutluyum. Bilemiyorum." diyo. AVM'de gezerken elini tuttum, çekmedi elini. Çok garip bi ortamda on saniye kadar öpüştük. Ama ertesi günü "seni her şeyden çok istiyorum" söylemime "isteme" şeklinde cevap verdi. Arkadaşından da az buçuk laf almaya çalıştım, "egeye karşı eskisi kadar bi şey hissetmiyorum hatta kıskanmıyorum bile ki biliyosun ben çok kıskancım" demiş.

Napıcam hiç bilmiyorum. Yanlışıkla mı öptü acaba la? Yanlışıkla mı bırakmadı elimi? Niye böyle oluyo olm? Seviyorum la? Affetmiyo beni işte, istemiyo.

Napıcam ben? Allasen napıcam harbici cevap verin. Bugün baya baya istemiyorum, sevme dedi. Hatta bi ara "havalardandır" dedi.

• aşk konularında öncelikle şehir ve semt belirtelim lütfen yaa ulan benim aşık oldugum kızamı aşık oldu millet diye soruyorum kendime
  • Eskişehir - Eskişehir
  • Ben bunları anlamıyorum, bi gün çok seviyo ölüyo senin için, ertesi günü kıl kadar değerin olmuyo gözünde.

Koy gitsine bağladım ben artık.
  • çok komik
    kız senin bakış açın gibi bakmıyor yani seni sallamıyor sokaktaki sıradan erkek gibi görüyor
    denk geldikçe konuşur paran varsa yer,araban varsa gezer,başkasını bulunca gider
  • Bırak adımları o atsın sen bekle, belkide kovalanmak değil kovalamak hoşuna gidiyordur.
  • Ben olsam bırakırım direk.Biliyorum aşıksın tabi ki bırakmıcaksın ama ne bu böyle çocuk gibi 24 yaşında gelmişsin biraz tutarlı olsun bari.Bir gün iyi bir gün kötü,karışık duygulardan,belirsizlikten nefret ederim.Böyle olucaksa hiç olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum lan
    2 yıl önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Bırak adımları o atsın sen bekle, belkide kovalanmak değil kovalamak hoşuna gidiyordur.

Yok be hocam.

Kovalamaca kaçmaca olayı değil bu. Ben bırakırsam peşini o geri gelmez. Zaten kırgın bana, arkadaşının dediği de ortada. Geri gelirse de bulur 5-6 ayı heralde ki ben hatunu ciddi anlamda istiyorum yani. Aşık oldum harbici. Yanımda onu kedi gibi görmek efsane hoşuma gidiyo.

Hani şu durumda kendimi geri çekmem, daha çok kaybetmem demek.

Hatta ve hatta "aha ikinci kez gittin görüyo musun?" bile dedirtir. Bu sıralar üstüne düşmezsem daha çok kaybederim gibi geliyo.
  • 10 sn öpüşüyorsun,elini tutuyorsun birşey demiyor,ve ertesi gün sevmiyorum seni diyor öylemi ?

kusura bakma ama bu kız ılık panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Ben olsam bırakırım direk.Biliyorum aşıksın tabi ki bırakmıcaksın ama ne bu böyle çocuk gibi 24 yaşında gelmişsin biraz tutarlı olsun bari.Bir gün iyi bir gün kötü,karışık duygulardan,belirsizlikten nefret ederim.Böyle olucaksa hiç olmasın.

Belirsizliğin dik alası.

Karışık duygular ara ara vardı, birden vitesi geri düşürüyodu ama dün ve bugün baya bi belirsizlik oldu. Hani, tamamen negatif.

Seviyorum, ne dese o seviyorum diyorum. Zırt dese seviyorum anla diyorum, iyice makinayı yaktım.

Anlamalı abi, anlamalı. Bi daha bırakmicam işte, anlasa bi.
  • elinden tutmada ne var,erkek arkadaşın elinden tutunca bile,arkadaş elini çekmiyor ne var bunda
    öpmeye gelince erkeği dudaktan öp bir şey demez ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdangerx66

10 sn öpüşüyorsun,elini tutuyorsun birşey demiyor,ve ertesi gün sevmiyorum seni diyor öylemi ?

Bir şeyler hissettiği zati belli gibi. Ama bunu ortaya koymak istemiyo heralde. Öyle düşünüyorum ben. Tamamen 0 değil de, 1-2 civarı arası gidip geliyo. İstese bi anda 5'e çıkartır ama çıkartmıyo işte. Bilmiyorum niye. Telefondaki whatsapp mesajları da gayet iyiydi. Şakalı makalı, eğlenceli takılıyoduk düne, bugüne kadar. İki gündür durgun, ben yazıyorum o cevap vermiyo. Yazıyorum da, hani dünkü olaylardan sonra iyice belli etmek istediğim için emellerimi, az daha açık konuşup, az daha üzerine gitmem gerekiyodu.

Zati kız anlıyo da sevdiğimi, biliyo da işte o sevmek istemiyo.

Bilmiyorum baba ya allasen.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

elinden tutmada ne var,erkek arkadaşın elinden tutunca bile,arkadaş elini çekmiyor ne var bunda
    öpmeye gelince erkeği dudaktan öp bir şey demez ne olcak

Elinden tutup 2 saat karış karış ettiğimiz yerde ne mi var şimdi? Sanmıyorum.
    Öpüşmek de pek dediğin gibi gelmiyo bana açıkcası.

Bilmiyorum ben mi aptiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Ben olsam bırakırım direk.Biliyorum aşıksın tabi ki bırakmıcaksın ama ne bu böyle çocuk gibi 24 yaşında gelmişsin biraz tutarlı olsun bari.Bir gün iyi bir gün kötü,karışık duygulardan,belirsizlikten nefret ederim.Böyle olucaksa hiç olmasın.

Belirsizliğin dik alası.

Karışık duygular ara ara vardı, birden vitesi geri düşürüyodu ama dün ve bugün baya bi belirsizlik oldu. Hani, tamamen negatif.

Seviyorum, ne dese o seviyorum diyorum. Zırt dese seviyorum anla diyorum, iyice makinayı yaktım.

Umarım kendinden fazla ödün vermeden işleri netleştirebilirsin.İlerde duyguların geçtikten sonra,ne salak salak hareketler yapmışım diye üzülürsün.Tabi istediklerini alabilirsen ne güzel.Benim tek tavsiyem ara ara kendine objektif gözle bak,duygularını karıştırmadan.

• quote:

quote:

10 sn öpüşüyorsun,elini tutuyorsun birşey demiyor,ve ertesi gün sevmiyorum seni diyor öylemi ?

Bir şeyler hissettiği zati belli gibi. Ama bunu ortaya koymak istemiyo heralde. Öyle düşünüyorum ben. Tamamen 0 değil de, 1-2 civarı arası gidip geliyo. İstese bi anda 5'e çıkartır ama çıkartmıyo işte. Bilmiyorum niye. Telefondaki whatsapp mesajları da gayet iyiydi. Şakalı makalı, eğlenceli takılıyoduk düne, bugüne kadar. İki gündür durgun, ben yazıyorum o cevap vermiyo. Yazıyorum da, hani dünkü olaylardan sonra iyice belli etmek istediğim için emellerimi, az daha açık konuşup, az daha üzerine gitmem gerekiyodu.

Benim yaşadıklarımın kopyası gibi.

• quote:

Aşık oldum la.

Aşık oldum.

Yaş 24 oldu aşık oldum anasını satiyim.

10 ay öncesine konuşuyoduk, o beni seviyodu ben arkadaş ortamından dolayı istemiyodum, sevmiyodum o ortamı. Bi anda çekmiştim kendimi. Pat diye gitmiştim. Haksızım biliyorum. Kız ne dese haksızım. Bunu ona da söyledim.

Şimdi ona mesaj attım 2 hafta öncesi. Konuşuyoruz tekrardan. Ama roller değişti. Ben onu seviyorum, o beni istemiyo. "Gitmek istiyorum ama gidemiyorum, bi şey yapıyosun bi şey diyosun her şeyi unutuyorum. Belki sana aşığım, belki seni seviyorum, belki de sadece yanımdasın diye mutluyum. Bilemiyorum." diyo. AVM'de gezerken elini tuttum, çekmedi elini. Çok garip bi ortamda on saniye kadar öpüştük. Ama ertesi günü "seni her şeyden çok istiyorum" söylemime "isteme" şeklinde cevap verdi. Arkadaşından da az buçuk laf almaya çalıştım, "egeye karşı eskisi kadar bi şey hissetmiyorum hatta kıskanmıyorum bile ki biliyosun ben çok kıskancım" demiş.

Napıcam hiç bilmiyorum. Yanlışıkla mı öptü acaba la? Yanlışıkla mı bırakmadı elimi? Niye böyle oluyo olm? Seviyorum la? Affetmiyo beni işte, istemiyo.

Napıcam ben? Allasen napıcam harbici cevap verin. Bugün baya baya istemiyorum, sevme dedi. Hatta bi ara "havalardandır" dedi.

Ehe. Çok garip oldu dimi birden böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

quote:

Benim yaşadıklarımın kopyası gibi.

Öyle işte hocam ya, ondan ibaret durum.

Bilmiyorum nolucak. Tamam diyo paso. Tamam, tamam, tamam. Hay tamamına be arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

aşk konularında öncelikle şehir ve semt belirtelim lütfen yaa ulan benim aşık oldugum kızamı aşık oldu millet diye soruyorum kendime

kızlar zaten durmadan sevgili değiştiriyor,aynı kıza aşık olunsa ne olcak ikisinide idare eder nasıl olsa
    ha onla yatmış ha onla yatmış farkı nedir
  • quote:

quote:

quote:

Belirsizliğin dik alası.

Umarım kendinden fazla ödün vermeden işleri netleştirebilirsin.İlerde duyguların geçtikten sonra,ne salak salak hareketler yapmışım diye üzülürsün.Tabi istediklerini alabilirsen ne güzel.Benim tek tavsiyem ara ara kendine objektif gözle bak,duygularını karıştırmadan.

Bakıyorum kendime, ben affederdim kendimi. Harbici objektifim hocam.

Tamam geçmişe bakılınca yüzde yüz haklı, çıtımı çıkarmam. Ama şimdi işte, onu bırakmam asla. Seviyorum yani. Nasıl açıklanabilir ki başka?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.