Bildirim
Alfa gözü vs Beta gözü 2 SSLİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oo alfa gözüm varmış da haberim yokmuş _____________________________
7.62 x51
Kobo Glo HD kullanıcısı -
Geyiğin yanındaki kurt gerçek bir alfa, sadece biraz masum bakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 16 Mart 2019; 20:34:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Simone Simons
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
Alıntıları Göster
_____________________________ -
O fotoğrafta yazan alfa veya beta gözü değil hunter (avcı) prey (av)
Avcı avını kovalayacağı için gözler ön taraftadır ve mesafe ayarlamaya, reflekse odaklıdır.
Av kaçacağı için gözler geniş bir alanı görmesi gerektiğinden kafanın iki tarafındadır.
İnsan gözü önde olduğundan daha çok avcı kategorisine girer. Zaten okçuluk mızrak vesayredeki hassas ayarımız insan türünün avcı olduğunun göstergesi._____________________________ Hayâl ile tesellîdir gönül meyl-i visâl etmez
gönülden taşra bire yâr olduğın âşık hayâl etmez. -
aşağıdaki 2 eleman için diyorum benquote:
Orijinalden alıntı: John WICK
Avcı avını kovalayacağı için gözler ön taraftadır ve mesafe ayarlamaya, reflekse odaklıdır.
Av kaçacağı için gözler geniş bir alanı görmesi gerektiğinden kafanın iki tarafındadır.
İnsan gözü önde olduğundan daha çok avcı kategorisine girer. Zaten okçuluk mızrak vesayredeki hassas ayarımız insan türünün avcı olduğunun göstergesi.
bahsettiğin bakış açısı olayını da yıllar önce biliyorduk şişirme akşam akşam_____________________________ -
Balon reyiz nasıl zıplıon mu ordan oraya xdd _____________________________ Meteor Duası var mı?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C
Balon reyiz nasıl zıplıon mu ordan oraya xdd
alfa götü okuyarak girdim. hüsrana uğradım. _____________________________ -
Reyiz sen bilirsin
Alfalar alfa olmak ve devam etmek için rol mu yapar yoksa dogal halleri mi odur
Bence az yada cok rol yapmayan insan nerdeyse yoktur dunyada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
-
gerçek alfa fazla uğraşmazquote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Reyiz sen bilirsin
Alfalar alfa olmak ve devam etmek için rol mu yapar yoksa dogal halleri mi odur
Bence az yada cok rol yapmayan insan nerdeyse yoktur dunyada_____________________________ -
Reyiz gerçek alfa olmak icinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
gerçek alfa fazla uğraşmaz
Alıntıları Göster
Fiziksel kaba kuvvet para ve yakışıklılik lazim
Bu 3unun tesadufen bir araya gelmesi 40da birdir yav
Bence cogu planli bu isin ilmek ilmek ugrasiyorlar hatta
Senin dediklerin cok cok nadir diyorum haksiz miyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Ayrica bu betalar genetiklerinin sonucu insan cekiciligine aykiri yuz yapilarini gormezden gelip sirf goz renkleriyle kendilerini genetik olarak "sansli"hisseder.fakat onemli olan gozun "shape"dir.goz cevresinin yapisidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BDBF728E -- 17 Mart 2019; 0:3:38 >
gerçek alfalar bunların hiç birini bilmez bilequote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Reyiz gerçek alfa olmak icin
Fiziksel kaba kuvvet para ve yakışıklılik lazim
Bu 3unun tesadufen bir araya gelmesi 40da birdir yav
Bence cogu planli bu isin ilmek ilmek ugrasiyorlar hatta
Senin dediklerin cok cok nadir diyorum haksiz miyim
Alıntıları Göster
ama çakma alfalar da türkiyede iş yapar sorun yok_____________________________ -
Olta ister misin balık adam? _____________________________ 
güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018 -
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherPlanet
Olta ister misin balık adam?

_____________________________ Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
En Beğenilen Yanıtlar
|
Avcı avını kovalayacağı için gözler ön taraftadır ve mesafe ayarlamaya, reflekse odaklıdır. Av kaçacağı için gözler geniş bir alanı görmesi gerektiğinden kafanın iki tarafındadır. İnsan gözü önde olduğundan daha çok avcı kategorisine girer. Zaten okçuluk mızrak vesayredeki hassas ayarımız insan türünün avcı olduğunun göstergesi. |
Benzer içerikler
- gripken ameliyat oldum
- kalp krizi ecel midir
- zara beden yorumları
- arabistan'dan ne alınır
- evden altınlarım çalındı ne yapmalıyım
- discord açılacak mı
- prompt mühendisliği nedir
- yeşil nasim
- indirimler ne zaman başlıyor
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler