Şimdi Ara

Napıcam ben bu askerliği kafam çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yaşım 24 üniversite terkim geçen sene eve kağıt gelmişti yoklama için bende geçen sene ekimde üniversite terk tecilinden faydalanarak 2 yıl tecil ettirmiştim bana verilen askerlik durum belgesinde ise askere alınacağım tarih şubat 2011. şimdi şöyle bir durumla karşı karşıyayım 6500 tl bankalara borcum var ve bunu kredi çekip öyle kapatacağım çünkü başka çaresi yok ve mecbur 18 ay taksit yapmak durumundayım çünkü aldığım maaş ancak yetiyor birde şuan önümde çok iyi bir iş fırsatı çıktı sırf bu kredi yüzünden askerlik benim için kabus sebebide,aralıkta çekecem kredi 18 ay olursa haziran 2011 de bitecek ama ben şubatta askere sevk edileceğim yazılıyor. 2010 da öss ye girip sınavsız geçişten faydalanılarak tekrar ünive girsem askerliğim tecil edilirmi acaba? Böyle birşey mümkünse zaten kredi borcumu bitirdiğim gibi tecili bozdurup askere gidecem ama kafam şuan çok karışık ya eğer cümlü düşüklüğü olduysa affedin

• maşallah okuyan çok ama yazan kimse yok
  • 2010 da öss ye girip, aöf yi tercih et. 4 yıllık bir program olsun..askerliğin tecil edilir. böylelikle halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopasaran

2010 da öss ye girip, aöf yi tercih et. 4 yıllık bir program olsun..askerliğin tecil edilir. böylelikle halledersin.

peki başka bir üniv girsem tecil olmaz mı yine aöf dışnda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.