Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda 4 gb lık hafıza kartım var. 1.82 gb boş. ama marketten apps indirirken boş alan azaldı diyor. bazıları yüklenemiyor. igo my way sd karta atılamıyor. niye?
  • teli kapatınca pili cıkarıp takmadan acılmıyor neden acaba..?
    2 yada 3 degişik rom denedim "android" hepsinde aynı..
  • Arkadaşlar,
    yardım edecek arkadaş yokmu?
    1- 4 gb lık sd kartımvar.
    2- tel sd kartı görüyor.
    3- sd kartta 1.8 gb boş alan olduğu halde. telefon bellek alanı azalıyor diyor. ve yeni apps yükleyemiyorum.
    4-bazı apps sd karta aktarılamıyor. örn. igo myway. acaba niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

arkadaşlar, market e bağlanıyorum ancak uygulama inderemiyorum, "uygulama indirilecektir" diyor başlatıyor ama indirmiyor.. sizce sorun neden kaynaklanabilir ? Daha öncede yazmıştım cevap alamadım kimseden yardımlarınızı bekliyorum. Birde telefon rehberinde hem sim karttaki hemde telefondaki kişiler gözüküyor. "Kişileri Ara" dan giriyorum rehbere, burada sadece telefondaki kişileri nasıl görüntüleyebilirim?

Market problemini ben bulduğum şu açıklamalarla çözmüştüm. Önemli yerlerin türkçesini yazdım.
    Google (Gmail, Talk vs) uygulamalarındaki problemin çözümü de burada var. Kolay gelsin.

1. Open Settings (Ayarlar).

2. Select Applications (Uygulamalar).

3. Select Manage Applications (Uygulamaları Yönet). ("Tümü"nde hepsi var)

4. Select Market (You may have to press Menu > Filter > All to see it)

5. Select Clear cache (Önbelleği temizle).

6. Back out of the screen and select Download Manager (İndirme Yöneticisi).

7. Select Clear data (Verileri temizle).

8. Also Clear data for Google Apps, Google Talk, and Checkin Service.

See if downloading from the Android Market works now.

Of course, this works with any Android phone (Evo, Droid X, Samsung Moment, etc.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ad2222 -- 19 Ocak 2011; 22:39:55 >

• mccm 5.1 desire hd 10.4 kernel versiyonunda gps ile locations çalışmıyor. çözümünü bilen var mı?
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle burada insanlara yardımcı olan, olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun. inşallah işleriniz rast gider.

benim sizlere 3 tane sorum olacak.

1-) mesleğim gereği pdf dosyalarıyla çok haşır neşirim. o yüzden zamanında iphone degilde htc yi tercih ettim. hızlı, hiç bir problem olmadan bookmarkslar dahil windows mobile 6.5 işletim sisteminde pdf dosyalarını açabiliyorum. (37 mb lık pdf dosyasını (12000 safya) çok kısa sürede ve takılmadan açabiliyorum) android e geçersem bu performansta herhangi bi düşüş yaşarmıyım? bookmarks görüntülemede falan problem olurmu, sizlerin deneyimlerinizden fikir almak istiyorum.

2-) android işletim sistemine geçtiğim takdirde, market bölümünden indirdigim uygulamaları hiç bi şekilde sd kart hafızasına atamıyormuyum tlfon hafızasından yer harcamamak adına?

3-) android rom olarak en son çıkan, hızlı ve şarjı en çok giden, sorunu en az olan rom hangisidir?

cvplarınız için şimdiden çok tşk ederim.

Paylaşmanın kökü gelir ya pay’dan
    Pay etmek kutsaldır elde olandan
    Paylaşıyor gibi isen yalandan
    Kendine inancı vermez paylaşmak…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkurt83 -- 20 Ocak 2011; 2:28:32 >

• @mkurt83: Ben hemen atılayım :)
    1- Aynı şekilde pdf dosyalarında kendi adıma henüz bir sıkıntı yaşamadım. android her konuda çok iyi çalışıyor inanki
    2- Aksine hafıza kartınızda özel bir bölüm oluşturmak suretiyle , yada batuist arkadaşımızın anlatıığı gibi img yöntemiyle çok rahat bir şekilde telefon hafızasını doldurmadan cihazınızı kullanabilir, rom değiştirdiğiniz takdirde de uygulamalar aynen kalacaktır.
    3- en iyi diye bir şey sölemek zor. herkesin kendi zevkine kullanışına göre tercih ettiği romlar var. Bir kaç saydafır tartışılıyor konuşuluyor zaten. Benim şahsi fikrim deneyerek hepsini görmek yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fugeetive -- 20 Ocak 2011; 9:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

@mkurt83: Ben hemen atılayım :)
    1- Aynı şekilde pdf dosyalarında kendi adıma henüz bir sıkıntı yaşamadım. android her konuda çok iyi çalışıyor inanki
    2- Aksine hafıza kartınızda özel bir bölüm oluşturmak suretiyle , yada batuist arkadaşımızın anlatıığı gibi img yöntemiyle çok rahat bir şekilde telefon hafızasını doldurmadan cihazınızı kullanabilir, rom değiştirdiğiniz takdirde de uygulamalar aynen kalacaktır.
    3- en iyi diye bir şey sölemek zor. herkesin kendi zevkine kullanışına göre tercih ettiği romlar var. Bir kaç saydafır tartışılıyor konuşuluyor zaten. Benim şahsi fikrim deneyerek hepsini görmek yönünde

2. şıktaki işlemi mevcut android kuruluyken yapabiliyormuyuz? yardımcı olabilirmisin?
  • arkadaşlar
    tekrar soruyorum. sd kartımda 1.8 gb. yer gösteriyor. ama apps yükleyemiyorum. telefon sd kartı gördüğü halde niye boş alan yok diyor.
  • tabiki yapılıyor. bu sadece hafıza kartının android uyumlu bir dosya yapısına dönüştürülmesiyle alakalı bir işlem. Xda developers da bir çok anlatım var bu konuyla ilgili. Ben kişisel olarak linux kullandığım için linux içinden disk utility manager vasıtasıyla yaptım. ama windows üzerinden farklı yolları mevcut bir göz atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjekyll68

arkadaşlar
    tekrar soruyorum. sd kartımda 1.8 gb. yer gösteriyor. ama apps yükleyemiyorum. telefon sd kartı gördüğü halde niye boş alan yok diyor.

Kullandığın sistem ne, bilgi verebilirmisin, bu uyarıyı nerden alıyorsun(market mi)
  • arkadaşlar mccm nin yayınladığı desire hd romu denemeyi istiyorum ancak ne yaptıysam bir türlü olmadı ve de update.zip dosyasından bahsediyor son adımda ben bu dosyayıda bulamadım sadece nand romun olduğu zip dosyası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

@mkurt83: Ben hemen atılayım :)

tşk ederim cvplar için. müsait oldugum en kısa zamande deneyecem androidi :)
  • HTC HD2 me android yükleyerek aranızdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

HTC HD2 me android yükleyerek aranızdayım.

İlk duygularınızı alalım

• sayın ftd nand android yüklü htc hd2 kullanıyotrum
  • Rehberi hazırlayan(lar) teşekkürler, windows 6.5 ten beni kurtardığınız için teşekkürler.

İlk izlenimlerim.

1)Kesinlikle windows tan çok çok iyi izlenim bıraktı bende
    2)Daha tamamı ile her şeyi deneyemesemde sanki piyasaya yeni çıkmış bir tel almış gibi hissettim :)
    3)Eksi olarak pil ömrü sanki kısaldı gibi geldi bana. Fakat windows sa dönmektense benim için hiç bir önemi yok :)
    4)İnternette kesinlikle windowstan çok daha hızlı.
    5)Flah player 10 desteği (windows 6.5 te yok) çok iyi geldi.

şimdilik bu kadar.
  • Arkadaşlar merhaba.

Bu konuyla direkt ilgili değil ama danışmak için siz dostlarım geldi aklıma, burada sorayım dedim.

Aşağıdaki resimde görülen telefon bir arkadaşıma ait, tel almanyadan gelmiş, üzerinde wm 6.1 var, dili Almanca bir türlü telefon kimliğine ulaşamadım.

Arkadaşım telefonu Türkçeleştirmek istiyor, modeli vs öğrensem araştıracağım bizim HD2 gibi yeni güncel Türkçe rom varsa kuracağım, tabi hspl ve benzeri işlemler gerekiyor mu gerekiyorsa bizden farklı mı değil mi vs diye araştıracağım ama HTC sitesinde de göremedim bu telefonu.

Muhtemelen eski bir model.

Telefonu teşhis edebileniniz var mı, HTC'nin hangi modeli bu?

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android  Kurulum Rehberi

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android  Kurulum Rehberi

• o model HTC HD modeli sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.