öncelikle hd2 android çalışmanız için teşekkürler, basit ve komik sorum var, androidde dosya dizinine nerden bakabiliriz, sd kartın içindeki dosyalarıma nerden bakıcam bu menüde ?
@evrim3; Marketten "File Explorer" diye aratıp, oradaki herhangi bir uygulamayı indirebilirsin.
Arkadaşlar telefonu android yüklerken bir sorun oldu galiba radioyu yüklemeyi unutdum neyse sorun şöyle magldr menüsüne gelip 4. seçeneği seçiyoum ve androidi yüklemek için exeyi çalıştırıyorum ama eror geliyor. Bu sorundan nasıl kurtulaacm nasıl tekrar win yükleyecem yardım edin lütfen???
quote:
Orijinalden alıntı: ankaferd
arkadaşlar soruma cevap verebilecek kimse yokmu ya sd kartıma 1024 mb lik partion oluşturdum ama app2sd destekleyen rom bilmiyorum bunu destekleyen bir rom öneriniz olmayacakmı? bu 3. mesajım yardım edin lütfen
@ftd : dostum sen kurdun mu bu romu. 2.4 ü değiştirmeye gerek war mı sence ? değiştirelim mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: fugeetive
@ftd : dostum sen kurdun mu bu romu. 2.4 ü değiştirmeye gerek war mı sence ? değiştirelim mi ?
gps kullanıyorsan evet, çabuk kitleniyor
Arada sırada mesaj geldiğinde, mesajın geldiğini tuş kilidi sahnesinde görmeme rağmen veya notification barında görmeme rağmen iletilere girdiğimde göremiyorum ve dolayısıyla okuymamıyorum bana çok garip geldi bu acaba hiç böyle bir problem yaşayan oldu mu veya var mıdır bir çözümü ? (MDJ in revolution 2.3 a2sd)
quote:
Orijinalden alıntı: chirkinordek
@stilock ve diğer 'prj build' kullanan arkadaşlar: Bende yaklaşık 2-3 gündür "prj build clean desire" rom kullanıyorum. Fakat, 2 husus çok dikkatimi çekiyor.
1) Bu rom Desire temelli (Desire based) bir rom. Desire HD değil. Desire ve Desire HD'nin orjinal romları arasında da ufak tefek, kullanıcıların hoşuna gidebilecek ince özellikler var. (Skins,HTC Hub vb.) Özellikle HTC Hub'ın .apk dosyasını bulursam, sanırım hepimiz bundan faydalanabileceğiz ve bu çok büyük bir sorun haline gelmeyecek.
2) Son günlerde , bir çok kişiden telefonla konuşurken sesin bazen boğuk , gürültülü , anlaşılmaz olarak geldiğini duydum. Bunun üzerine yaklaşık 1 haftadır bu romu kullanan bir arkadaşımı aradım ve konuşurken onunda sesinin boğuk ve gürültülü olduğunu farkettim. Bu rom'dan mı kaynaklanıyor yoksa ufak bir ayarı var mı?
Onun haricinde kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ROM benimde. Temiz, en azından.
Günaydın,
Ses konusunda en ufak bir problem bende yok, daha önceki romda bir süre sonra kulallık sesi kısılıyordu ama bu romun ne ses gidişinde ne gelişinde sorun yok + olarak dün navigasyon yükledim uyduları bulması çok hızlı sadec tek problemim G-Sensör kalibirasyonu o da bildiğim kadarıyla tüm romlarda var.(oyun oynarken problem yaratıyor) yabancı bir sitede sistem dosyalarından manuel ayarlarını x-y olarak anlatmış ama çok anlamadığım için girişimde bulunamadım bu ayarları yapabilen bir arkadaşımız var ise yardımcı olursa memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: CurciX
Arkadaşlar telefonu android yüklerken bir sorun oldu galiba radioyu yüklemeyi unutdum neyse sorun şöyle magldr menüsüne gelip 4. seçeneği seçiyoum ve androidi yüklemek için exeyi çalıştırıyorum ama eror geliyor. Bu sorundan nasıl kurtulaacm nasıl tekrar win yükleyecem yardım edin lütfen???
Hata kodu vermiyormu? büyük bir ihtimalle usb bağlantı hatası alıyorsundur, istersen resimdeki gibi usb bağlantı ayarını kaldır.
Stilock gösterdiğin ayarı kontrol ettim ama ondan değil yani program usb bağlantısına izin veriyor. Başka nerden olabilir???
quote:
Orijinalden alıntı: CurciX
Stilock gösterdiğin ayarı kontrol ettim ama ondan değil yani program usb bağlantısına izin veriyor. Başka nerden olabilir???
Usb bağlantılarına izin ver seçeneğini kaldırmalısın.(işaretli olmamalı)
Arkadaşlar, batuist hocam yeni romu(sd karta atılmasını sağlayan) yükledim. yine 1.5 gb lık boş yer varken telefon bellek alanı azaldı diyor. ve bazı apps ler sd karta yüklenemiyor niye?
quote:
Orijinalden alıntı: drjekyll68
Arkadaşlar, batuist hocam yeni romu(sd karta atılmasını sağlayan) yükledim. yine 1.5 gb lık boş yer varken telefon bellek alanı azaldı diyor. ve bazı apps ler sd karta yüklenemiyor niye?
ext 4 alanı oluşturdunuz mu? ayarlardan depolamaya girip ne kadar alanın boş oluduğuna bir bakın isterseniz belki ext 4 alanı oluştururken bir hata yapmış olabilirsiniz
ext4 alanı nasıl oluşturuluyor. bir zahmet anlatırmısınız?
hocam dediğin gibi depolamaya girdim. sd kart:toplam: 3.69 gb kullanılabilir. 1.82 gb dahili telefon belleği 10.40 mb. bu nasıl iştir anlamadım
Stilock heyecandan yanlış okudum yazdığını pardon ayarı kaldırdım şimdi herşey tamam çok sağol:))
Son bir sorum daha olacak telefon her açıldığında dark forces team yazısı geliyor ve ondan önce de birkaç işlem gösteriyor bunlar normal mi?
Merhaba, Ben de buradan bir tavsiye üzerine yüklediğim prj build clean desire romunu kullanıyorum ve çok memnunum. Bu cihazlarda da acaba Blackberry gibi push mail özelliği mevcut mu ?
Teşekkürler
arkadaşlar lütfen biri cvp versin sanırım root yüzünden gps uydularını göremiyor telefon vede z4root u sd üzerine kuramıyorum hata veriyo bi arkadaş tel hafızasına at orda aç demişti ancak tel hafızasına atamıyorum app2sd yi yükledim z4root app olmadığı için program işe yaramıyor bunu nasıl kurucam.2. olarak app2sd bazı uygulamaları sd ye taşıyor çoğunu ise taşımaya izin vermiyor 16gb kartım var ama kullanamıyorum resmen 3 gündürde yazıyorum kimse cevap vermiyor lütfen biri bu mesajıma cvp verirse sevinirim.