Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1337

http://shipped-roms.com/index.php?category=windows%20mobile&model=Blackstone
    Şu adresteki 1.56 Türkçe ROM u

şurada anlatıldığı gibi yükleyebilirsin.
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=5716

Dostum ilgine çok teşekkür ediyorum.

Dün geceden bu yana ubuntu ile(fugeetive kulakların çınlasın) haşir neşirim, sistemi kararlı hale getirdikten sonra ilk fırsatta bu bağlantıları inceleyeceğim.

Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbahadir

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915905

yukardaki romu data.img li yani sd karyında ıcınde 1 Gb sanal hafıza olusturarak kurulacagı anlatılıyor. ıngılızce olarak cok da guzel ifade etmiş sıraya koymuş. denılenın hepsını yapıyorum. butun menuler dedği sekilde guzelce oluyor. cok guzel yuklenıyor. en son acılması ıcın reboot ettıgımde siyah ekran uzeri yeşil HTC yazısı beklıyorda beklıyor. zaten romun sıtesinde en az 20-30 yuklenmesi surer yazıyor. 3 sefer yenı bastan formatlayıp yaptım. ve ne azından 1 er saat bekledim. sanırım ılk kuramadıgım ,çalıştıramadıgım Nand romu bu oldu. Allah askına bu romu calıstırıp, deneyen oldu mu ? Ben nerde hata yapıyorum. Bılen ustalrdan yardım lutfen ...

ben kurdum ve denedim ama ağır bir ROM. Farklı bir ROM deniyeceğim...

• @ineversmoke: kulaklarımı çınlatmışsın , umuyorum ki keyif almışsındır ubuntudan :)
  • Selamlar,
    bir kaç nand romdan sonra bu işi HTC sense olmadan pek yapamayacağıma karar verdim. HTC sense 'in apk sı nasıl bulunur? yada diğer bir yolla nasıl yüklenir?
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjekyll68

ext 4 işlemi yaparken micro sd kartı pc ye nasıl sokucaz. microsd yeri varmıki laptopda.

sd kart dönüştürücün olması lazım, telefonla beraber geliyor
  • arkadaşlar, daha önce MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.5 [A2SD+] cw modu kurmuştum ve bunun 2.6 versiyonunu indirip kurdum, bütün uygulamalarım kurulu olarak ve bütün ayarlarla beraber geldi. CW modu garçekten harikaymış çünkü daha önce uygulamalar geliyordu ama bütün ayarları tek tek yapıyordum. 2.6 versiyonu android 2.3.2 üzerine yapılmış. Tavsiye ederim
  • Dostlarım, romalılar.

Şu adresten haberiniz var mı?

http://androidpazari.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

@ineversmoke: kulaklarımı çınlatmışsın , umuyorum ki keyif almışsındır ubuntudan :)

Dostum konu dışı olacak ama sevdim ubuntuyu. Fakat acemilik işte 2 günde 3 defa kurdum, galiba bu gün 4. kurulumu yapacağım çünkü win7 ile beraber kullanayım derken habire hata yapıyorum :)

Ne diyelim sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

Dostlarım, romalılar.

Şu adresten haberiniz var mı?

http://androidpazari.com/

romalılar :) süper ya
  • Arkadaslar ne yaptiysam MDJ froyo revolution romun internal hafizasini 176 mb 'den yukari cikartamadim. Partitation olayini hem windows programi yontemiyle hemde CWM yontemiyle yapiyorum fakat olmuyor... Ne yapmam lazim? Benim esas amacim bu romu kullanmak cunku HTC Sense olmadan Android olmuyor. Birde bu romda guzel seyler var. Seviyoruz birbirimizi :) Da hafizasini nasil arttiracagiz?
  • arkadaşlar bu arada bu gps sıkıntısı sadece bende mi var bilmiyorumda daha henüz herhangi bir uydu yüzü göremedim. evden dışardan pencereden denedim :)
  • slm arkadaşlar...aranıza yeni katıldım ve biraz acemiyim

igo myway paralı mı?

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 23 Ocak 2011; 18:28:18 >
  • Öncelikle Merhaba
    Arkadaşlar androidde sd karta uygulama yükleyemiyorum 8gb hafıza kartım var inatla telefon hafızasına kuruyor lütfen yardım edin :((
  • arkadaşlar yaklaşık 1 aylık hd2 kullanıcısıyım andoid rom yüklemeyi başardım şimdi ise başka bi tane rom yüklemek istiyorum fakat ne yaptıysam olmadı baglantıyı bile kurmayı başaramadım yardımcı olurmusunuz
    1- htc sync ile baglantı kurabiliyorum
    2-windows mobile aygıt merkezine bağlanamıyorum (sanırım artık tel andoid oldugu için)
    3- hangi adımları uygulamam gerek 3 gündür googlede kayboldum.

yardımlarınızı bekliyorum pc başındayım mesajlarınızı bekliyorum

HELP MEEE : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyuuzboy

arkadaşlar yaklaşık 1 aylık hd2 kullanıcısıyım andoid rom yüklemeyi başardım şimdi ise başka bi tane rom yüklemek istiyorum fakat ne yaptıysam olmadı baglantıyı bile kurmayı başaramadım yardımcı olurmusunuz
    2-windows mobile aygıt merkezine bağlanamıyorum (sanırım artık tel andoid oldugu için)

Cihazı kapat .. açma kapama tuşuna basılı tut magdlr menüsünü görene kadar bırakma. sonra 4. seçenek olan usb flasherı seç .. ve telefonu pc ye bağla.
    sonra pc de romun install dosyasını çalıştır :)

• quote:

arkadaşlar yaklaşık 1 aylık hd2 kullanıcısıyım andoid rom yüklemeyi başardım şimdi ise başka bi tane rom yüklemek istiyorum fakat ne yaptıysam olmadı baglantıyı bile kurmayı başaramadım yardımcı olurmusunuz

Cihazı kapat .. açma kapama tuşuna basılı tut magdlr menüsünü görene kadar bırakma. sonra 4. seçenek olan usb flasherı seç .. ve telefonu pc ye bağla.
    sonra pc de romun install dosyasını çalıştır :)

sölediklerini yapınca hatırladım ama tel ile pc bağlantısını nasıl kurmam gerek ne varsa kaldırdım neyi kurmam gerek htcsync mi
    şimdiden teşekkür ederim üstadım çok saol

• waiting usb yazısı yazarken direkt kabloyu tak tele zaten otomatik görür o :)
  • tamam oldu sanırım şu an bağlanmaya çalışıoo : ) süpersin dostum bu kadar kolaymıydı be rezil olduk hehheh :)
  • ne rezilliği olurmu öyle şey :) bazen unutabiliyor insan :)
  • zaten bi defa yaptım daha önce 6600 se k750 ve w810 ile en son 5800 ile olmucak şeyler yaptım şimdide buna başladım yardımların için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.