Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
289.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emremercan

o model HTC HD modeli sanırsam

Peki spl ve diğer işlemler için, HD2'de kullandığımız araçları bu cihaz içinde kullanabileceğimiz hakkında bir fikrin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayugur

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

HTC HD2 me android yükleyerek aranızdayım.

İlk duygularınızı alalım

İlk izlenimlerim.

1)Kesinlikle windows tan çok çok iyi izlenim bıraktı bende
    2)Daha tamamı ile her şeyi deneyemesemde sanki piyasaya yeni çıkmış bir tel almış gibi hissettim :)
    3)Eksi olarak pil ömrü sanki kısaldı gibi geldi bana. Fakat windows sa dönmektense benim için hiç bir önemi yok :)
    4)İnternette kesinlikle windowstan çok daha hızlı.
    5)Flah player 10 desteği (windows 6.5 te yok) çok iyi geldi.

Arkadaşınkinlere ek olarak

6. Market denen yazılım süpermiş.
    7. Ekranın dokunmatiği çok daha rahat kullanılıyor.
    8. Android dünyası derya gibi. sabah dan beri google amcaya soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Orijinalden alıntı: emremercan

o model HTC HD modeli sanırsam

Peki spl ve diğer işlemler için, HD2'de kullandığımız araçları bu cihaz içinde kullanabileceğimiz hakkında bir fikrin var mı?

Hayır dostum htc Blackstone bu kullanamayız.

Bak şöyle birşey buldum ama okumadım görmediysen eğer eylül tarihli bi konu inceleyebilirsin.
    LINK i unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 20 Ocak 2011; 22:32:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Orijinalden alıntı: kabil21

quote:

Orijinalden alıntı: stilock

Android uyumlu Navigasyon programı elinde olan varmı?

http://hotfile.com/dl/96338196/aaa1fc3/YolBul.rar.html

IGO Güncel harita, rardan çıkartıp klasörü ve .apk dosyasını sd kart a atın, sonra .apk yı telefona kurun.

Tşk ederim. Kurdum gayet başarılı.Artık bu romdan vazgeçmem bildiğim tüm özellikler sorunsuz çalışıyor

"prj_build_v0.3.2" diye aratın eğer bulamazsanız ben update etmeye çalışırım.

işinizi gördüyse ne güzel :) prj yi denedim ama ginger a alışmışım heralde tekrar geri döndüm, gps sıkıntısı çözülürse bir de hafıza kartımı bölerim ginger la devam ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

arkadaşlar, market e bağlanıyorum ancak uygulama inderemiyorum, "uygulama indirilecektir" diyor başlatıyor ama indirmiyor.. sizce sorun neden kaynaklanabilir ? Daha öncede yazmıştım cevap alamadım kimseden yardımlarınızı bekliyorum. Birde telefon rehberinde hem sim karttaki hemde telefondaki kişiler gözüküyor. "Kişileri Ara" dan giriyorum rehbere, burada sadece telefondaki kişileri nasıl görüntüleyebilirim?

bana da bazen oluyor wi-fi bağlantısı olsada ayarlardan baktığımda "xxx ağına bağlanmaya çalışıyor..." diyor.. kapatıp tekrar açınca indirmeye başlıyor.. aynı sorunun olduğu sıra ayarlara gidip bağlantılara bakarmısın direkt bağlandı mı diyor yoksa yazdığım gibi bağlanmaya çalışıyor mu diyor?? bağlantı oluyor ama ayarlarda öyle gözükünce indirmiyor..

Bende de benzer olaylar oluyordu .Bunu kurdum kurtuldum. Tavsiye ederim.

http://www.2shared.com/file/371OK1nz/Fix_My_WiFi_11.html

• Günaydın,

Marketten dizi izle uygulaması indirdim fakat izlemek istediğimde youtube player yüklü değil uyarısı veriyor youtube player nereden yükleyeceğim?
  • Arkadaşlar ya dilimde tüy bitti. batuist hocam yardım lütfen. Ya nand android yüklü htc hd2 im var. 4 gb lık sd kartın 1.8 gb ı boş. ama yer yok diyor. ne yapmam lazım.uygulama marketten indiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

Bak şöyle birşey buldum ama okumadım görmediysen eğer eylül tarihli bi konu inceleyebilirsin.
    LINK i unutmuşum.

@1337 dostum Selam.

Telefona Android kurmak niyetinde değilim, arkadaşım aslında öyle profesyonel bir kullanıcı değil, alo demek için kullanıyor aleti :)

Sıkıntısı dil, Almanca sorunu.

Ben ona Türkçe win rom kurarak yardımcı olmak istedim aslında.

Tespitine göre telefon HTC Blackstone, HTC Türkiye'ye baktım destek kısmında bu telefon yok.

Yani telefonun spl'si öncesi ortada anladığım kadarıyla Türkçe win rom yok.

Çok üzülecek bu duruma ama elden bir şey gelmiyor.

• sayın arkadaşlar, 4 gb lık sd kartım var. htc hd2 - nand android yüklenmiş- tel var. marketten apps indirirken 1.8 gb sd kartta yer olmasına rağmen boş alan yok diyor ve yüklenemiyor. buna çare arıyorum. lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjekyll68

sayın ftd nand android yüklü htc hd2 kullanıyotrum

ext4 olayını yaptın mı? yapmadıysan yap(birkaçsayfa önce anlatmıştım). app2sd rom kullan. Sana MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.5 [A2SD+][GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S10.4 OC] öneriyorum.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915905

Bu romu yuklemek istiyorum ama step 3 te kaliyorum. Services->BootSettings->AD SD Dir diyince ekranda hicbirsey cikmiyor...

ClockworkMod Recovery bunuda yapamiyorum... Bu romu yukleyemeyecegim... Baska Desire HD Rom var mi acaba kullanilabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ineversmoke

quote:

Orijinalden alıntı: 1337

LINK i unutmuşum.

@1337 dostum Selam.

Telefona Android kurmak niyetinde değilim, arkadaşım aslında öyle profesyonel bir kullanıcı değil, alo demek için kullanıyor aleti :)

Sıkıntısı dil, Almanca sorunu.

Ben ona Türkçe win rom kurarak yardımcı olmak istedim aslında.

Tespitine göre telefon HTC Blackstone, HTC Türkiye'ye baktım destek kısmında bu telefon yok.

Yani telefonun spl'si öncesi ortada anladığım kadarıyla Türkçe win rom yok.

Çok üzülecek bu duruma ama elden bir şey gelmiyor.

http://shipped-roms.com/index.php?category=windows%20mobile&model=Blackstone
    Şu adresteki 1.56 Türkçe ROM u

şurada anlatıldığı gibi yükleyebilirsin.
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=5716

• quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915905

Bu romu yuklemek istiyorum ama step 3 te kaliyorum. Services->BootSettings->AD SD Dir diyince ekranda hicbirsey cikmiyor...

ClockworkMod Recovery bunuda yapamiyorum... Bu romu yukleyemeyecegim... Baska Desire HD Rom var mi acaba kullanilabilecek?

aynı sorun bende de vardı ve kartımı aşağıdaki linkteki programla formatlayınca sorun çözüldü...

http://htcpedia.com/forum/attachments/htc-hd2-rom-development/5321d1295173171-android-cwr-nand-build-upd-17-01-11-mccm-hd-v5-1-data2sd-%5Bdesire-hd%5Dperfect-build-panasonic-sd-formater-7z

• Paylasimin icin tesekkur ederim ;)
  • sayın uzman bi sorum olcak veya bilen arkadaşlarda cvplarsa sevinirim

hd2 hafıza kartında androıd yuklu..androıdı kullanırken wm dan daha düşük verim alıyorum şarj konusunda..tamam bunu anladım doğal olarak hafıza kartından çektiği için az gidiyo şarj lakin anlamadığım şu var her zaman SÜRE aynı olmuyo..

mesela androıdı açınca hafıza kartından bazen 2 gün gidebiliyo şarj ama bazende 1 gün gidiyo bi anlam veremedim..bi tutarsızlık var..acaba arka planda çalışan programlarmı oluyo şarjın 1 gün gittiği zaman..WM da '''görev yöneticisi=tüm görevleri sonlandır''' diyodum arka planda çalışanlşarı durdurmak için androıdde öle bişey varmı arkadaşlar??varsa lütfen yardımcı olun...örneğin androıdde internete girdiğimde çıkmak istiyorum ama çıkış diye bi tuş yok..yani hep geri diyip diyip öle çıkamammki,sonuçta biton sayfa açmış olabilirim..bende EVE geri dönüşe basıyorum...durum bu yani yardımlarınızı bekliyorum

SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: drjekyll68

sayın arkadaşlar, 4 gb lık sd kartım var. htc hd2 - nand android yüklenmiş- tel var. marketten apps indirirken 1.8 gb sd kartta yer olmasına rağmen boş alan yok diyor ve yüklenemiyor. buna çare arıyorum. lütfen yardım edin.

bir süredir bu topiğe bakmıyordum.. mesajları henüz gördüm.. senin sorun hala çözülemedi gitti.. şimdi bana kurulum sırasında tam olarak ne yaptığını söyleyebilir misin?? artı ayarlardan "sd kart ve telefon depolama" kısmına geerek toplam alan ve dahili telefon belleği kısmından kullanılabilir alanın ne kadar olduğunu söylermisin? eğer burada bir sıkıntı yoksa sana şunları yapmanı tavsiye ederim..

1- sd kartın içeriğini bilgisayarına yedekle.
    2-sd kartı komple bir formatla.. format özellikleri "FAT32 16KB (16KB Ayırma birimi)"
    3-indirdiğin rom dosyasındaki data klasörünü direkt sd kartın içine kopyala.. sd kartın içine girdiğin zaman "data" isminde bir klasör olcak ve içinde bir tane "config" isimli bir text dosyası bulunucak.. text dosyasının içindeki data size kısmı "1024" olsun.. şurdaki romu kullandığından emin ol (http://rapid_share.com/files/440652464/DFT_LEO_NAND_Android-bauner-mod-kernel-prj03.rar)
    4-kurulum yapmadan önce telefonun rom ve hspl numaralarının ilk sayfada anlatıldığı şekilde olduğundan EMİN ol.. (ihtiyat amaçlı).
    5-yukarıdaki tüm adımlar sorunsuz bir şekilde uyguladıysan her zamanki gibi magldr menüsünden indirdiğin bauner romun içindeki daf.exe'yi yönetici olarak çalıştır ve kurulumu gerçekleştir.

Kullandığın rom ile ilgili birkaç uyarı; uygulamaları hiçbir zaman sd karta taşı yada sd karta yükle yapmıyorsun. uygulama ayarlarından sd karta taşımıyorsun. şayet sd karta yüklenmiş bir uygulama olursa mutlaka telefon hafızasına taşı (telefon uygulama hafızası olarak zaten sd kartı kullanacağından sorun olmayacak). bu romda uygulamaları sd karta taşı dersen sorun yaşarsın. yada bir uygulama yüklendiğinde (bazen büyük boyutlu oyunlar otomatik olarak oyunun bir kısmını sd karta taşır - diğer bir ifade ile imaj dosyasının dışına taşır- bu halde de sorun yaşayabilirsin.. mesela telefonu kapatıp açtığında sana klavye kullınımını anlatan rehber karşına çıkarsa anlaki böyle bir durum var!! kısacası tüm uygulamaları ve oyunları mutlaka telefon hafızasına taşı ayarları olmalı ..

yukarıdaki adımları sıfırdan bir uygularmısın.. şöyle temiz bir çalışma ile sorun olmayacaktır eminim... ama hiçbir adımı atlama

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

sayın uzman bi sorum olcak veya bilen arkadaşlarda cvplarsa sevinirim

hd2 hafıza kartında androıd yuklu..androıdı kullanırken wm dan daha düşük verim alıyorum şarj konusunda..tamam bunu anladım doğal olarak hafıza kartından çektiği için az gidiyo şarj lakin anlamadığım şu var her zaman SÜRE aynı olmuyo..

mesela androıdı açınca hafıza kartından bazen 2 gün gidebiliyo şarj ama bazende 1 gün gidiyo bi anlam veremedim..bi tutarsızlık var..acaba arka planda çalışan programlarmı oluyo şarjın 1 gün gittiği zaman..WM da '''görev yöneticisi=tüm görevleri sonlandır''' diyodum arka planda çalışanlşarı durdurmak için androıdde öle bişey varmı arkadaşlar??varsa lütfen yardımcı olun...örneğin androıdde internete girdiğimde çıkmak istiyorum ama çıkış diye bi tuş yok..yani hep geri diyip diyip öle çıkamammki,sonuçta biton sayfa açmış olabilirim..bende EVE geri dönüşe basıyorum...durum bu yani yardımlarınızı bekliyorum

SAYGILAR

systempanel lite'yi marketten indirin. uygulamayı açınca altta "End All" diye bir buton görüceksiniz.. bu tüm uygulamaları sonlandırmaya yarar.. artı uygulamalardan çıkmak için home tuşuna değil geri tuşuna basarak çıkın.. her uygulama böyle kapanmasada çoğu o şekilde kapanıyor.

ve en kısa zamanda nand roma geçmenizi tavsiye ederim..

• ext 4 işlemi yaparken micro sd kartı pc ye nasıl sokucaz. microsd yeri varmıki laptopda.
  • arkadaslar font nasil yukleniyor? Aciklayabilecek var mi? Birde GPS bulunmuyor bende. Yapmamiz gereken bir duzeltme falan var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdfckr53 -- 22 Ocak 2011; 15:04:19 >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915905

yukardaki romu data.img li yani sd karyında ıcınde 1 Gb sanal hafıza olusturarak kurulacagı anlatılıyor. ıngılızce olarak cok da guzel ifade etmiş sıraya koymuş. denılenın hepsını yapıyorum. butun menuler dedği sekilde guzelce oluyor. cok guzel yuklenıyor. en son acılması ıcın reboot ettıgımde siyah ekran uzeri yeşil HTC yazısı beklıyorda beklıyor. zaten romun sıtesinde en az 20-30 yuklenmesi surer yazıyor. 3 sefer yenı bastan formatlayıp yaptım. ve ne azından 1 er saat bekledim. sanırım ılk kuramadıgım ,çalıştıramadıgım Nand romu bu oldu. Allah askına bu romu calıstırıp, deneyen oldu mu ? Ben nerde hata yapıyorum. Bılen ustalrdan yardım lutfen ...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.