Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
290.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ftd

dung'hun yeni romu yayınlandı [14 JULY][SENSE3.0] Pyramid HTC WWE 1.35.401.1 - Real 3D [V1.5][RAF 1.9GB]

link:http://www.multiupload.com/ZH0WFJBT6P (magldr eu versiyonu)

config ayarları: CWR 5/190/5

config ayarları: CWR 5/190/5 <<<<< şunu tam olarak anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremercan

quote:

dung'hun yeni romu yayınlandı [14 JULY][SENSE3.0] Pyramid HTC WWE 1.35.401.1 - Real 3D [V1.5][RAF 1.9GB]

link:http://www.multiupload.com/ZH0WFJBT6P (magldr eu versiyonu)

config ayarları: CWR 5/190/5

config ayarları: CWR 5/190/5 <<<<< şunu tam olarak anlamadım

yani indirdiğimiz romun neresinden berisinden nasıl yapıyoruz diyorum bu ayarları?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okumax

quote:

Arkadaşlar acaba bu uygulamayı htc touch hd için yaparsak olurmu yoksa ona farklı birseymi yapmalıyız gercekten andoid olarak kullanmayı cok istiyorum tlfonu bende winmob 6,1 orjinal kvk surumu üzerinde ve doğru düzgün program bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

ya benim soruma cevap veren yokmu?

kardeş burası hd2 , hd için sana kimse yardım edemez burda. Her telefon modelin kendi romu var

bu arada toxteth dostum sıfırdan kurulum yapmalısın, config ayarları da unutma cwr yaparken 5-190-5 olacak

radio lar falan filan herşey sıfırdan mı ilk sayfadaki anlatılan şekilde yani? bir de o config ayarları dediğini ben de anlamadım

• bende soruyorum bende onu anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxteth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okumax

quote:

Arkadaşlar acaba bu uygulamayı htc touch hd için yaparsak olurmu yoksa ona farklı birseymi yapmalıyız gercekten andoid olarak kullanmayı cok istiyorum tlfonu bende winmob 6,1 orjinal kvk surumu üzerinde ve doğru düzgün program bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

ya benim soruma cevap veren yokmu?

kardeş burası hd2 , hd için sana kimse yardım edemez burda. Her telefon modelin kendi romu var

bu arada toxteth dostum sıfırdan kurulum yapmalısın, config ayarları da unutma cwr yaparken 5-190-5 olacak

radio lar falan filan herşey sıfırdan mı ilk sayfadaki anlatılan şekilde yani? bir de o config ayarları dediğini ben de anlamadım

neyse boş verin beyler, düzgün bir ginger romu(çiziksiz) çıkınca o zaman sorarım config ayarlarını :))

• quote:

Orijinalden alıntı: acu540

quote:

Orijinalden alıntı: sh0t

quote:

Senkronize etmen yeyerli zaten kaydoluyor

şimdi maili telefona ekledim ama senkronizasyon nasıl olacak?
    nereden girerek yaıyoruz bunu?
    senkronizasyon için bilgisayara bir telefon mu kuruyoruz? yoksa telefondan direk wireless kullanarak bir yedekleme oluyor mu?

hocam rehber seçeneklerinde hesaplar seçeneği var ordan senkronize edielcekşeyleri seçin mesela kişiler bildirim alanında senkrınizasyon işareti görünür internet üzerinden gmaile atar olmadı gmail den kontrol edebilirsiniz

Ben ilk mesajdaki romu kurdum. Rehber gibi menüsü. Telefon menüsünden kayıt yapıyorsun ama onda da öyle bir özellik yOk

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senkronize etmen yeyerli zaten kaydoluyor

şimdi maili telefona ekledim ama senkronizasyon nasıl olacak?
    nereden girerek yaıyoruz bunu?
    senkronizasyon için bilgisayara bir telefon mu kuruyoruz? yoksa telefondan direk wireless kullanarak bir yedekleme oluyor mu?

hocam rehber seçeneklerinde hesaplar seçeneği var ordan senkronize edielcekşeyleri seçin mesela kişiler bildirim alanında senkrınizasyon işareti görünür internet üzerinden gmaile atar olmadı gmail den kontrol edebilirsiniz

Ben ilk mesajdaki romu kurdum. Rehber gibi menüsü. Telefon menüsünden kayıt yapıyorsun ama onda da öyle bir özellik yOk

Hocam gmail hesabi tamittiysaniz kişilere girin seçeneklerden hesaplara girin daha sonra gmail hesabi üzerine tiklayin kişiler ve mail seçeneğini aktif edin yularda semkronizasyon işareti çikacaktir. Sonra gmailden kontrol edebilirsiniz

• http://android.hd2roms.com/ üzerinden çekilen nand romların içinden 3 klasör çıkıyor (boot-system-meta) ortada ilk sayfada verilen klavuza göre bir daf.exe yok.

Haliyle yeni çekilen romlar klavuza göre kurulamıyor nasıl yapılacağını bilen var mı?

edit: çözüm dosyalar açılmadan zip olarak sd karta kopyalamak MAGLDR recovery sekmesi ile romu sd kart üzerinden göstererek kurmak şeklinde.
    recovery magldr ile gelmiyor gördüğüm 3 versiyonu var 150-250 ve 400 mb şeklinde kuracağınız romun büyüklüğüne göre içlerinden birinin kurulması gerekiyor.
    misalen 150mb recovery için şu kullanılabilir.

http://www.multiupload.com/41E9UMRO45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activ -- 16 Temmuz 2011; 7:59:42 >

• arkadaşlar daha önce anlatığım için config ayarlarını burada anlatmadım.
    Her bir cwr rom kurarken bunun için hafıza ayarlanması gerekiyor. 5-190-5 kastım 5mb cache ve 190mb recovery için hafıza ayırıyoruz. Bunu da tekrar recovery'yi kurmadan önce pc'nizdeki recovery klasöründe flash.cfg dosyasına notepad ile açıyoruz ve oradaki satırları şu şekilde değiştiriyoruz:

boot yboot|ro 5M
    system ya 190M
    cache ya 5M

yapamayan arkadaşlar için link vereyim kendi uploadım, ayarlar yapılmış sadece recovery'yi kurun(recovery kurulumu 1. sayfada var)
    http://hotfile.com/dl/124211209/f79244a/recovery190.rar.html (dosyayı pc'nizde rardan çıkarın ve kurun)

• Yeni rom yüklemek isterken biraz karıştı şimdi task 29 yaptım radio yükledim magldr yaptım fakat menüye girip ad recovery yaptığımda no boot services yazıyor ne yapmam lazım :( ad recoveryi unutmuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 16 Temmuz 2011; 17:03:48 >
  • Ohj be hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öztürk35 -- 17 Temmuz 2011; 1:33:46 >
  • Arkadaşlar merhaba. ben de geçen gün forumdaki bir arkadaştan hd2 satın aldım. Kendisi sağolsun hazır android kurulu halde göndermiş. gerçekten bu haliyle telefon süper.. yanlız bir şey soracağım, şimdi ben markete girmek istiyorum fakat arkadaşın hesabı kayıtlı olduğu için onun şifresini istiyor. hesabını sil dediğimde başka programların kullandığını ve ancak fabrika ayarlarına döndürürsem mümkün olduğu uyarısı veriyor. şimdi ben fabrika ayarlarına geri döndürsem androide bir şey olmaz değil mi? Sadece indirilen programlar ve kayıtlı veriler mi silinir? konu hakkındaki yardımlarınız için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Arkadaşlar merhaba. ben de geçen gün forumdaki bir arkadaştan hd2 satın aldım. Kendisi sağolsun hazır android kurulu halde göndermiş. gerçekten bu haliyle telefon süper.. yanlız bir şey soracağım, şimdi ben markete girmek istiyorum fakat arkadaşın hesabı kayıtlı olduğu için onun şifresini istiyor. hesabını sil dediğimde başka programların kullandığını ve ancak fabrika ayarlarına döndürürsem mümkün olduğu uyarısı veriyor. şimdi ben fabrika ayarlarına geri döndürsem androide bir şey olmaz değil mi? Sadece indirilen programlar ve kayıtlı veriler mi silinir? konu hakkındaki yardımlarınız için teşekkürler..

Hocam amgldr menüsüne gir nasıl girileceği 1.sayfada yazıyor sonra ad recovery bölümüne girip wipe data bölümü var onu uygularsan düzelir.

• Bugün sense 3 lü şu romu kurdum Pyramid_HTC_WWE_1.35.401.1_v1.5_EU ve kurduğuma pişman oldum henüz hiç hazıe değil algılama problemi var video problemi var .
  • Bende şimdi kuracağım.. Sorun mu var?? Tmobile mı sendeki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukc34

Bende şimdi kuracağım.. Sorun mu var?? Tmobile mı sendeki ??

Bendeki Türkiye'den alınma kvk garantili , kullanıken çok problem yaşadım telle konuşamadım algıla problemi oldı video durarak kayıt ediyor ünden beri boyppc desire hd v 18 kullanıyorum gayet güzel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

quote:

Arkadaşlar merhaba. ben de geçen gün forumdaki bir arkadaştan hd2 satın aldım. Kendisi sağolsun hazır android kurulu halde göndermiş. gerçekten bu haliyle telefon süper.. yanlız bir şey soracağım, şimdi ben markete girmek istiyorum fakat arkadaşın hesabı kayıtlı olduğu için onun şifresini istiyor. hesabını sil dediğimde başka programların kullandığını ve ancak fabrika ayarlarına döndürürsem mümkün olduğu uyarısı veriyor. şimdi ben fabrika ayarlarına geri döndürsem androide bir şey olmaz değil mi? Sadece indirilen programlar ve kayıtlı veriler mi silinir? konu hakkındaki yardımlarınız için teşekkürler..

Hocam amgldr menüsüne gir nasıl girileceği 1.sayfada yazıyor sonra ad recovery bölümüne girip wipe data bölümü var onu uygularsan düzelir.

Hocam teşekkürler cevap için. Yanlız bir şey daha öğrenmek istiyorum. Dediğiniz gibi değilde telefonun menüsünde fabrika ayarlarına geri dön desek bir şey olur mu? Android sonradan kurulduğu için diyorum. Ya da hiç deneyen var mi acaba fabrika ayarlarına dönmeyi.. Teşekkürler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

quote:

Hocam teşekkürler cevap için. Yanlız bir şey daha öğrenmek istiyorum. Dediğiniz gibi değilde telefonun menüsünde fabrika ayarlarına geri dön desek bir şey olur mu? Android sonradan kurulduğu için diyorum. Ya da hiç deneyen var mi acaba fabrika ayarlarına dönmeyi.. Teşekkürler..

Fabrika ayarlarına dönersen androide bir şey olmaz bu yoluda uygulayabilirisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: ukc34

Bende şimdi kuracağım.. Sorun mu var?? Tmobile mı sendeki ??

Bendeki Türkiye'den alınma kvk garantili , kullanıken çok problem yaşadım telle konuşamadım algıla problemi oldı video durarak kayıt ediyor ünden beri boyppc desire hd v 18 kullanıyorum gayet güzel .

Evet forumlardaki yorumlara bakarak bende KVK cihazlarında bir problem var sanki diyebilirim...
    Bendeki T-mobile o sürüm için gece 12'den sabah 06:30a kadar uğraştım ama yüklemesine rağmen açılmadı..
    Bende en stabil bulduğum GPC_Gingerbread sürümüne clock recovery ile geri döndüm.. Zaten en fazla 15dakika gibi bir sürede kaldığı yerden devam ediyor :))
    Şöyle sense 3.0 deneyimini güzelce yaşatacak bir sürüm bulamadım doğrusu..
    Önerisi olan var mı??
    Saygılar

• arkadaşlar yukarıda bahsettiğim config ayarları doğru yapmazsanız kurulum olur ama çalışmaz
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.