Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
290.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: math_tiger

quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Arkadaşlar merhaba. ben de geçen gün forumdaki bir arkadaştan hd2 satın aldım. Kendisi sağolsun hazır android kurulu halde göndermiş. gerçekten bu haliyle telefon süper.. yanlız bir şey soracağım, şimdi ben markete girmek istiyorum fakat arkadaşın hesabı kayıtlı olduğu için onun şifresini istiyor. hesabını sil dediğimde başka programların kullandığını ve ancak fabrika ayarlarına döndürürsem mümkün olduğu uyarısı veriyor. şimdi ben fabrika ayarlarına geri döndürsem androide bir şey olmaz değil mi? Sadece indirilen programlar ve kayıtlı veriler mi silinir? konu hakkındaki yardımlarınız için teşekkürler..

Hocam amgldr menüsüne gir nasıl girileceği 1.sayfada yazıyor sonra ad recovery bölümüne girip wipe data bölümü var onu uygularsan düzelir.

Hocam teşekkürler cevap için. Yanlız bir şey daha öğrenmek istiyorum. Dediğiniz gibi değilde telefonun menüsünde fabrika ayarlarına geri dön desek bir şey olur mu? Android sonradan kurulduğu için diyorum. Ya da hiç deneyen var mi acaba fabrika ayarlarına dönmeyi.. Teşekkürler..

Fabrika ayarlarına dönersen androide bir şey olmaz bu yoluda uygulayabilirisin.

hocam amgldr menusune girdim fakat orda sizin dediğiniz gibi bir menu secenegi yok :D bende normal telefondan fabrika ayarlarına geri dönme işlemi yapayim dedim fakat döndürme işlemi sonunda herşey yine eskisi gibi kaldı. yani fabrika ayarlarına geri dönüyor dedi yeniden başlattı makinayı fakat baktım ki hala her şey eski haliyle.. :) anlamadım gitti olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukc34

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: ukc34

Bende şimdi kuracağım.. Sorun mu var?? Tmobile mı sendeki ??

Bendeki Türkiye'den alınma kvk garantili , kullanıken çok problem yaşadım telle konuşamadım algıla problemi oldı video durarak kayıt ediyor ünden beri boyppc desire hd v 18 kullanıyorum gayet güzel .

Evet forumlardaki yorumlara bakarak bende KVK cihazlarında bir problem var sanki diyebilirim...
    Bendeki T-mobile o sürüm için gece 12'den sabah 06:30a kadar uğraştım ama yüklemesine rağmen açılmadı..
    Bende en stabil bulduğum GPC_Gingerbread sürümüne clock recovery ile geri döndüm.. Zaten en fazla 15dakika gibi bir sürede kaldığı yerden devam ediyor :))
    Şöyle sense 3.0 deneyimini güzelce yaşatacak bir sürüm bulamadım doğrusu..
    Önerisi olan var mı??
    Saygılar

İndiriken dikkat edin orada tmos ve leo şeklinde tmos olan 1 gb hd 2 ler için leo olan 512 mb hd 2 ler için yanlışını indirirsenizde yüklenir ama açılmaz .

• Merhabalar. Bu sabah bu yönergeleri izleyerek android yükledim ama çok fazla beğenmedim. Aslında beğendim de windows daha stabildi sanki. Neyse windows mobile'a nasıl dönebilirim? Androidi daha bilgisayara tanıtamadım bile task 29 yapamadım. Sonraki işlemler için de kafam hala karışık :S lütfen yardım edin
  • Selamlar, Android 3.2 Resmen duyuruldu. Acaba HD2'e uyarlanır mı?
  • ilk etapta herşeyi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim,son çıkan nand android sürümlerden yüklemek istedim bir kaç tanede indirdim ama içerikleri farklı ilk etapta verdiğiniz DFT andorid dosya içeriği ile son çıkan nand android dosya içeriği farklı, boot, meta-ınf ve system diye 3 dosya var bunları nasıl yapacağımı bir türlü kestiremedim bu konuda aydınlatıcı bir fikri olan var mı,paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeydhira

ilk etapta herşeyi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim,son çıkan nand android sürümlerden yüklemek istedim bir kaç tanede indirdim ama içerikleri farklı ilk etapta verdiğiniz DFT andorid dosya içeriği ile son çıkan nand android dosya içeriği farklı, boot, meta-ınf ve system diye 3 dosya var bunları nasıl yapacağımı bir türlü kestiremedim bu konuda aydınlatıcı bir fikri olan var mı,paylaşırsa sevinirim

İLk rom bilgisayar üzerinde kurulıyor ikinci buldukların ise sd kart içine konup yükleniyor eğer ingilizceniz var xda sitesine bakın orada herşey detaylı olarak anlatılıyor .
  • Dünden beri bu romu kullanıyorum BOYPPC-SHIFTPDA DESIRE HD GINGER 2.3.3 Sense 3.0 V4 (16.Jul) sense 3 daha başarılı 2 video çektim biri iyi oldu diğeri takılarak gitti onun dışında iyi gibi.
  • quote:

quote:

ilk etapta herşeyi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim,son çıkan nand android sürümlerden yüklemek istedim bir kaç tanede indirdim ama içerikleri farklı ilk etapta verdiğiniz DFT andorid dosya içeriği ile son çıkan nand android dosya içeriği farklı, boot, meta-ınf ve system diye 3 dosya var bunları nasıl yapacağımı bir türlü kestiremedim bu konuda aydınlatıcı bir fikri olan var mı,paylaşırsa sevinirim

İLk rom bilgisayar üzerinde kurulıyor ikinci buldukların ise sd kart içine konup yükleniyor eğer ingilizceniz var xda sitesine bakın orada herşey detaylı olarak anlatılıyor .

İngilizce Olsa sorun yaşamam sanırım :)) lakin sizin dediğinizden yola çıkarsam sd karta attığımda haret etmem gerek ama indirdiğim bazı nand android sürümlerinde bu yok onlar için bir fikriniz var mı acaba

• Faydalı bir program işlemleri basitleştiriyor benim telefonda task 29 da hep problem çıkarken bu program ile sorunsuz .
  • Arkadaşlar merhaba bende telefonu gecen hafta aldım benden önceki sahibi android yuklemiş ve satarken silmiş wm 6.5 e dönmüş şimdi bende android yüklemek istiyorum açılış ekranında baktım hspl yapılmış ben hangi aşamaları yapacagım direk rom mu kurmam lazım bir arkadaşım açıklar ve link atarsa sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Arkadaşlar merhaba bende telefonu gecen hafta aldım benden önceki sahibi android yuklemiş ve satarken silmiş wm 6.5 e dönmüş şimdi bende android yüklemek istiyorum açılış ekranında baktım hspl yapılmış ben hangi aşamaları yapacagım direk rom mu kurmam lazım bir arkadaşım açıklar ve link atarsa sevinirim teşekkürler

sayfa 1 bütün cevaplar orada.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba bende telefonu gecen hafta aldım benden önceki sahibi android yuklemiş ve satarken silmiş wm 6.5 e dönmüş şimdi bende android yüklemek istiyorum açılış ekranında baktım hspl yapılmış ben hangi aşamaları yapacagım direk rom mu kurmam lazım bir arkadaşım açıklar ve link atarsa sevinirim teşekkürler

sayfa 1 de nand android üzerine başka android kurma diye açıklananların hepsini yerine getiriyorum ama sanırım anlatamıyorum yeni bir nand android sistemini yüklemek istediğimde dosya içeriği farklı DAF.exe ile yaptığımda yükleme yapmıyor, daha önce sd ye atmanız gerektiğini söylediniz, sd ye atalımda sonrasınıda bir izah edebilirseniz minnetar kalırım , ve birşey daha ilk etapta verdiğiniz mevcut nand romda uygulamalar yüklediğinde telefon hafızasına yükleme yapıyor sd kart için verdiğiniz zroot adlı apk ve detaylı açıklamasını da harfiyen yerine getirdim yine olmadı :S

• quote:

quote:

quote:

sayfa 1 de nand android üzerine başka android kurma diye açıklananların hepsini yerine getiriyorum ama sanırım anlatamıyorum yeni bir nand android sistemini yüklemek istediğimde dosya içeriği farklı DAF.exe ile yaptığımda yükleme yapmıyor, daha önce sd ye atmanız gerektiğini söylediniz, sd ye atalımda sonrasınıda bir izah edebilirseniz minnetar kalırım , ve birşey daha ilk etapta verdiğiniz mevcut nand romda uygulamalar yüklediğinde telefon hafızasına yükleme yapıyor sd kart için verdiğiniz zroot adlı apk ve detaylı açıklamasını da harfiyen yerine getirdim yine olmadı :S

İlk sayfadaki romda daf.exe üzerinden yapıyosun fakat sonraki romlarda recovery mod ile. Telefona magdlr yükledikten sonra indirdiğin rom un içeriğinde 150,250 veya 400 mb recovery yazar. modun uymulu olduğu recovery modu indireceksin 5-6 mb civarı bişi sonra içinden çıkan daf.exe yi çalıştıracaksın. daha sonra indirdiğin modu zip halinde hafıza kartının ana bölümüne atacaksın. magdlr menüden ad recovery(9, seçenekti heralde) yi seçip install from zip deyip dosyayı seçeksin androidin yüklenecek.
    önemli olan kısım modu indirirken kaç mb revovery mod istiosa ona göre recovery yapacaksın.(Daha sonra aynı şekilde başka mod yaparken config dosyası falan oluyo heralde orayı bilmiorum)

Sırayla
    1- v 1,66 wmobile sonra2,08 hspl
    2-2,15 veya 2,14 radio rom
    3- magdlr
    4-roma göre recovery mod yükleme
    5-indirdiğin modu hafıza kartına at
    6-magdlr menüden Ad recovery sonra install from sd

• bir arkadaşımda çok az kullanılmış HTC HD2 (üzerinde windowslu) var,
    Onu mu alayım, yoksa SAMSUNG i9003 Galaxy mi alayım ne dersiniz.

Ben htc desire yi dün sattım.
    birinci satma nedenim: Şarjı hergün iki kez yüklemekten bıktım. Birkaç kez de pil bitmesi yüzünden
    yapacağım önemli görüşmeleri yapamadım.

Bu arada Blackberry ve wave2 yi aldım kurcaladım. Ama hiç biri Android gibi stabil olmuyor.
    Ne dersiniz HTC HD2 alıp sizin gibi Android mi kurayım, yoksa SAMSUNG Galaxy i9003 mu alayım.
  • Arkadaşlar, ben bu HTC HD2 yi alıyorum. Kimseden bir yorum gelmemiş.

Bakın alıp ta, android kuramazsam, sürekli mesajla kurana kadar

sizleri bıktırmak istemem. Eğer yardımcı olacaksanız BUGÜN GİDİP HTC HD2 yi alıyorum.

teşekkürler
  • HTC HD2 de de günde 1 kez şarj etmeye hazır ol.Samsung kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

Arkadaşlar, ben bu HTC HD2 yi alıyorum. Kimseden bir yorum gelmemiş.

Bakın alıp ta, android kuramazsam, sürekli mesajla kurana kadar

sizleri bıktırmak istemem. Eğer yardımcı olacaksanız BUGÜN GİDİP HTC HD2 yi alıyorum.

teşekkürler

kaça aldığını bilmiyorum ama şu an hiçbir telefon 1-2 günden fazla gitmiyor. Samsung,LG , HTC , tüm büyük ekranlı telefonlar çok pil harcıyor. Telefon nekadar kullanıldığını iyi öğren, bir pil 1.5-2 yıl geçtikten sonra şarj tutma süreleri düşer.
  • hazır androidli tel varken nie hd2 alıyosun. i9003 ün i9000 den ne farkı var bilmiyorum ama canavar cihaz . Aynı fiyatmı onuda bilmiyorum ama bence performans fiyat durumuna göre al.
  • @acu540 600 TL ye HTC HD2 alacaktım, mesajlarınız sonrasında 890 TL.YE
    sanalreyonum.com dan SAMSUNG GALAXY S i9000 aldım,
    yarın ben de olacak.

UMARIM MEMNUN OLURUM, ÇÜNKÜ YORUMLAR HEP OLUMLU GÖZÜKÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 22 Temmuz 2011; 13:12:32 >
  • zaten hd2 lerin piyasa öldü. android kullanmak istiyosan en iyisini yapmışsın. gerçi i9000 in arayüzü biraz iphone çakması ama güzel.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.