Şimdi Ara

[NAND] htc HD2 (Leo) için Android Kurulum Rehberi (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
38 Misafir (11 Mobil) - 27 Masaüstü11 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
7
Favori
290.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T mobile in yazilimlari biraz farkli arastirirsan denk gelir fakat ne gariptir abd sitesinde rom dowlOad yok bende cihazla ugrastik bi arkadas ile ama olaylar bi garip :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öztürk35 -- 22 Temmuz 2011; 22:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

T mobile in yazilimlari biraz farkli arastirirsan denk gelir fakat ne gariptir abd sitesinde rom dowlOad yok bende cihazla ugrastik bi arkadas ile ama olaylar bi garip :)
    Beyler SN : SH0FNW12385 nereye ait bulamıyorum bütün ülkeri aradım fakat senin rom bu değil gibisinden bişeyler yazıyor.
    İzmirde yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum çözüme ulaştırabilecek
    yardım lütfennn
  • BOYPPC-SHIFTPDA Ginger 2.3.4 CM7_V37_Stable V2 3-4 gündür bu romu kullanıyorum camera hariç stabil son zamanlarda tüm romlarda camera problemi yaşadım sd kartakurulduğunda telde 250-280 arası boşlum var kurduğum programlardan sonra bile.
  • Magldr yi kurduktan sonra telefon beyaz HTC yazılı ekranda takılıp kaldı, lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaziarena

Magldr yi kurduktan sonra telefon beyaz HTC yazılı ekranda takılıp kaldı, lütfen yardım

Pili takıp çıkar olmazsa baştan task 29 ile başla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: gaziarena

Magldr yi kurduktan sonra telefon beyaz HTC yazılı ekranda takılıp kaldı, lütfen yardım

Pili takıp çıkar olmazsa baştan task 29 ile başla .

Alıntıları Göster
    bu htc nin hava durumu olan bi görüntü varya sadece onu bulabilrmiyim veya onu kullanan stabil bi rom biliyorsanız tavsiye edebilir msiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

bu htc nin hava durumu olan bi görüntü varya sadece onu bulabilrmiyim veya onu kullanan stabil bi rom biliyorsanız tavsiye edebilir msiniz

Marketten indirebilirisin weather yaz arama yap gelenler içinde görürsün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Marketten indirebilirisin weather yaz arama yap gelenler içinde görürsün.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bana en kolay yükleyebileceğim Android stabil calişan rom verebilirmisiniz?

1.SAyfadaki ROMu kurdum fakat GPS Sorunu var :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul

quote:

Orijinalden alıntı: PowerVu

Arkadaşlar NAND JDMS de facebook videolarını ve Youtube adam gibi nasıl çalışır ???? Flashplayer güncel...!

hatamı verdi ne oldu hocam?

Alıntıları Göster
    merhaba bana yardımı dokunabilecek birileri varmı nand android gingerbread yükledim ancak telefonun sesi az çıkıyo her şeyinden 100% memnun olduğum tek işletim sistemi ancak ses problemi var , bildiğiniz uygulama yada farklı bir çözüm varmıdır varsa esirgemeyin çünkü sadece titreşim yetmiyo ses gerekli, çok kısık değil ama ilk w6,5 kadar değil donanım olarak mevcut ama az yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: isimadname

merhaba bana yardımı dokunabilecek birileri varmı nand android gingerbread yükledim ancak telefonun sesi az çıkıyo her şeyinden 100% memnun olduğum tek işletim sistemi ancak ses problemi var , bildiğiniz uygulama yada farklı bir çözüm varmıdır varsa esirgemeyin çünkü sadece titreşim yetmiyo ses gerekli, çok kısık değil ama ilk w6,5 kadar değil donanım olarak mevcut ama az yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Saatlerdir denemediğim ROM kalmadı ama yine en başa döndüm.
    Kaç tane indirdiğimi hatırlamıyorum bile ama hep bir hata ve kurulum sonlanamıyor.
    Önceden DAF.exe vardı, kolayca yapardık kurulumu.

Şimdi kurulumu yaptığım halde yeniden başlattığımda ClockworkMod a düşüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.Kalender

Kaç tane indirdiğimi hatırlamıyorum bile ama hep bir hata ve kurulum sonlanamıyor.

xda forumda kullandığın romun sayfasını bul orada ne yapacağım tek tek yazıyor biraz ingilizce varsa halledersin.Bu arada sd karta recoveryi kurmayı unutmadın değil mi?
  • quote:

quote:

xda forumda kullandığın romun sayfasını bul orada ne yapacağım tek tek yazıyor biraz ingilizce varsa halledersin.Bu arada sd karta recoveryi kurmayı unutmadın değil mi?

Kurmak istediğim ROM "http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703" bu ama olmadı bir türlü.
    V1.7CLK LEO512 olanı indirdim.

Bu arada SD karta Recovery nasıl kuruluyor?
    Yapmış da olabilirim :)

• quote:

quote:

quote:

Kurmak istediğim ROM "http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075703" bu ama olmadı bir türlü.
    V1.7CLK LEO512 olanı indirdim.

Bu arada SD karta Recovery nasıl kuruluyor?
    Yapmış da olabilirim :)

romu bilgisayara idrim açın içinden recovery dosyası çıkar ama tabi doğru romu indirdiğinizden emin olun magdlr romu indirin cwr romu indiriseniz çalışmaz , recovery dosyasının içinede daf vardır onu çalıştırın o telefona recovery kurar . normal kurulum önce task 29 sonra radyo yazılım yükleyin sonra magdlr sonra recovery daha sonra telefonun sd kartından romu yükleyin (bu işe başlamadan açtığınız romu sd karta kopyaladığınızı varsayıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: okumax

quote:

Arkadaşlar acaba bu uygulamayı htc touch hd için yaparsak olurmu yoksa ona farklı birseymi yapmalıyız gercekten andoid olarak kullanmayı cok istiyorum tlfonu bende winmob 6,1 orjinal kvk surumu üzerinde ve doğru düzgün program bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

ya benim soruma cevap veren yokmu?

kardeş burası hd2 , hd için sana kimse yardım edemez burda. Her telefon modelin kendi romu var

bu arada toxteth dostum sıfırdan kurulum yapmalısın, config ayarları da unutma cwr yaparken 5-190-5 olacak

Alıntıları Göster
    ud rom kullanıyorum. çektiğim videoları telefon açık olduğu sürece izleyebiliyorum. ama açıp kapattığım zaman önce videonun yerini siyah bi ekran alıyor daha sonra video kartın içinde gözükmüyor. daha önceki sayfalarda aynı sorunu yaşayan birisi vardı. sayfalar çoğaldı aradım ama bulamadım . yardımcı olan olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi79

ud rom kullanıyorum. çektiğim videoları telefon açık olduğu sürece izleyebiliyorum. ama açıp kapattığım zaman önce videonun yerini siyah bi ekran alıyor daha sonra video kartın içinde gözükmüyor. daha önceki sayfalarda aynı sorunu yaşayan birisi vardı. sayfalar çoğaldı aradım ama bulamadım . yardımcı olan olursa sevinirim.

Alıntıları Göster
    tekrar merhaba bendeki ses sorunuyla ilgili halen dönen olmamış htc hd2 android gingerbread yüklü ancak w 6,5'deki kadar ringring ses yüksek çıkmıyor app veya çözüm varsa memnun olurum nand yüklü bu arada kolay gelsin cennetlik arkadaşlarım.. :)

• arkadaşlar task29 yapıldığında radio ve hspl bunlarda siliniyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimadname

tekrar merhaba bendeki ses sorunuyla ilgili halen dönen olmamış htc hd2 android gingerbread yüklü ancak w 6,5'deki kadar ringring ses yüksek çıkmıyor app veya çözüm varsa memnun olurum nand yüklü bu arada kolay gelsin cennetlik arkadaşlarım.. :)

Kardeş benim yüklediğim romda öyleydi ben tek çareyi rom değiştirerek buldum sende farklı bi gingerbread kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: okumax

quote:

Arkadaşlar acaba bu uygulamayı htc touch hd için yaparsak olurmu yoksa ona farklı birseymi yapmalıyız gercekten andoid olarak kullanmayı cok istiyorum tlfonu bende winmob 6,1 orjinal kvk surumu üzerinde ve doğru düzgün program bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

ya benim soruma cevap veren yokmu?

kardeş burası hd2 , hd için sana kimse yardım edemez burda. Her telefon modelin kendi romu var

bu arada toxteth dostum sıfırdan kurulum yapmalısın, config ayarları da unutma cwr yaparken 5-190-5 olacak

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu yeni gingerbread romlarından deniyen oldumu hiç? bu çizik sorunu giderildimi bilginiz varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

arkadaslar bu yeni gingerbread romlarından deniyen oldumu hiç? bu çizik sorunu giderildimi bilginiz varmı acaba?

Alıntıları Göster
    NDT MIUI DEVELOPMENT V22.1| STABLE V1.1[A2SD-D2EXT][Tytung r10] 3-4 gündür kullanıyorum pil süresi kısa onun dışında problemsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar hemen birinin yardımına ihtiyacım var htc hd2 nand rom gingerbread kurulu kullanıyordum telefonu kapatıp açtım ve siyah ekranda yeşil htc yazısında kaldı hiç hayt yok defalarca denedim ama malesef öylece kaldı ne yapmalıyım pc basında bekliyorum lütfen yardımcı olun selamlar kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.