Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
321 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben konuyu düzgün okudum ama sen yazdıklarımı anlamadın galiba ve tahminen konuştum.Şöyle söyleyeyim o zaman söylediğin gibi amcamızın yaşı 50-60 arası ve çağımıza ayak uyduramıyorlar.yani senin kız arkadaşlarınla eve girmeni yanlış yorumlayabilirler bunu ona güzel bir dille söylediğini sanmıyorum biraz agresif bir tutuma girmişsin.Yani şöyle düşünüyorum güler bir yüzle (mecbur değilsin fakat iyi ilişkiler bu şekilde başlar) amca biz evde sizin düşündüğünüz yanlış bir şey (çağımıza göre normal ama onların yaşadıkları çağa göre değil) yapmadık.Oturup vakit geçirdik güzel bir şekilde lütfen aklınıza bir şey getirmeyin, diyebilirsin.Yani bu hoş görüdür nihayetinde bu şekilde konuşursanız onlar da yumuşar.Ben böyle düşünüyorum.

    Ayrıca seni yanlış bulma sebebi de attığın başlık ve amcanın şivesiyle dalga geçmen.Yaptığın hoş bir davranış değil belli ki kırsal bir kesimden bir insan bu onunla dalga geçeceğin anlamına gelmez yanlışım varsa düzelt.Neyse umarım sorunsuz bir şekilde aranızdaki bu ufak olayı güzel bir şekilde halledersiniz.




  • Hocam buradaki insanlar sizin yasadiginiz seyleri yazip sizi elestiricektir ama icten ice kiskaniyorlar cok takilmayin boyle tiplere yasadiklariniz gayet normal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şeyin bu foruma yazılamayacağını düşünemediniz mi hocam? Dağa taşa bağırın, günlüğünüze yazın, dilerseniz numaramı vereyim bana yazın ama buraya yazmayın.Şu vasıfsız çetesine bakar mısın? Yorumlara bakar mısın? "anana bacına aynısını yapsalar hoşuna gider mi?" çetesi de gelmiş.Tam tayfa katliam ya :D

  • Kendi yaşamadığı yaşayamadığı hayata çomak sokan bir çomar gibi çomar işte..

    Ülkenin sorunu bu örümcek kafalı siyasal İslamcılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam istersen evde grup yapın, isterseniz ev sahibi değil kiracı olun. Onu ilgilendirmez. Ayrıca kafalar çok acayip. Kızlı erkekli girince sorun da 4 erkek girince sorun yok mu? Perdeler kapalı, belki birbirinize halleniyorsunuz. Öyle olsa onun gözünde daha mı iyi olacak?

    Böyle tiplere alttan almayın, efendi olmayın, haddini bil, ne ima ediyorsun sen deyin. Varsa şikayetin polisi ara deyin. Aynı binada oturunca kendilerini aynı evde oturuyor sanıyorlar. Karşı binada 3 metre mesafede otursan karışamayacak. Ama aynı apartmanın 8. katında 20 metre mesafede karışma hakkını kendinde görüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbere -- 4 Aralık 2020; 21:27:35 >
  • ben bu adamı defalarca alttan aldım, ben eve girdiğim sırada kapıyı gözetlediğine eminim, tam eve girip çıkacağım anlarda kapısını açıyor çöp bırakma ayakaları yapıyor, bunu geçiyorum evden çıkıp gittiğimde hemen balkonuna koşup gidiyor binaya bakıyorum herif balkondan beni kesiyor. Ben zaten en başlarda hiç birşey demedim ama birşey demedikçe bu adam üstüme üstüme gelmeye başladı, arkadaşlarım bile durumun farkında bu adam neden tam biz eve girip çıkıyorken kapısına çöp falan bırakıyor oluyor diyorlar.


    Bende sizin çağımıza ayak uyduramıyorlar demenize katılmıyorum. Başka bir insanın özelini dikizlemenin, başka bir insanın birisi ile ne yaptığının çağ ile bir ilgisi yoktur.

    Bana annem babam terbiyesiz demiyorken elin adamı bana hiçbirşeyi bilmeyip sadece eve giren arkadaşlarımı gördüğü için bana terbiyesiz diyemez. Ve yaşı büyük olduğu için ona saygı da duymak zorunda değilim, akıl yaşta değil baştadır.

    Bir insanın diğer bir insanı özel hayatını gözetlemesinin çağdan geri kalmak ile hiç bir alakası katiyen yoktur.





  • 151515 1 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam

  • metinich M kullanıcısına yanıt

    Hocam arasında çok saygın insanlar da var tabi, olmasa yazmam. Bazı yanıtlarda görüyoruz çok haklı konuşanlarda var en azından.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRVPVNVSYON

    Bu mesaj silindi.

    Sen bunu dedin ya. Ayıpladın ya. Geleceğe meydan okudun ya. Yani zamana. Bilmez misin zaman Allahım bir parçası gibidir ve kutsaldır.


    Gaybı yanlız Allah bilir. Allah Kuranda der ki ben cahili sevmem. Cahil kibirlidir, nankördür. Okuduysan kuranı bilirsin. Bilmediğini bildiğini iddia eden cahildir. Hertürlü belanın kaynağı şeytanın nefsinin kölesidir.



    Sen şimdi dedin ki senin kız kardeşin veya kızın başkasının evine gitmez gitmeyecek. Sen bir fani insan sadece Allahın bildiği geleceği bildiğini iddia ettin ya


    O dinin peygamberi der ki kim neyi ayıplarsa yaşamadan ölmeyecek. Allah sözünün arkasındadır. Gaybı bir tek ben bilirim diyor. Sen de bildiğini iddia ettin şirk koştun



    Ayıpladın ya..


    Merak etme sen ölmeden önce sen bil veya bilme ya bacın kız kardeşin ya kızın bu davranışı yapacak.



    Al sana din bilgisi yüksek birinden el cevab


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 50-60 yaşında adam kıskanıyor işte, çomar..

  • kbere K kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam.

  • Moruğa "ne ayıbı ben bu kızları nikahladım karım bunlar." de geç.

  • Hepsi karım hepsiyle evlendim desem tamam o zaman deyip normal karşılardı kesin :dDD

  • Ne desem bilemedim yine çok haklı bir cevap

  • Yanlış demişsin Kantırlayamamışsın. Şöyle olsaydı muhabbet iyi olurdu. Oğlum ayıp değil mi dediği anda. Ne ayıbı amca onlar benim akrabam. Kuzenim onlar benim deseydin. Asıl milleti gözetlemek ayıp deseydin. Kontra atak yapardın. Türkiye'de yaşıyorsanız Kotada sakladığınız cevaplarınız olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRVPVNVSYON kullanıcısına yanıt
    Kız kardeşim olsaydı girmesine ne diyebilirim ki ne yapayım yani odaya mı zincirleyim kızı napayım duvara mı asayım ?
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

    Direk beni mi gözetliyorsun deseydim daha iyi olmaz mıydı ?

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.