Yeni eve taşındığımızdan dolayı önceki evi ailem bana vermişti, kiraya verecektik normalde ama vermedik, ben arada bir gidip kalıyorum eski evde. Bazen arkadaş ortamı olarak 2 kız 2 erkek şeklinde ama genelde 3-4 erkek kaldığımız oluyordu normal takılıyoruz falan. Evde zaten gürültü, patırtı yapmıyoruz rahatsız edecek şekilde, zaten erkek arkadaşlarımla takıldığım zaman sorun çıkmıyordu ama ne zaman yanımızda bir kız arkadaş olsa ertesi günü komşudan bana şikayet gelirdi. Gündüz vakti girip çıksak bile böyle olurdu. Geçen hafta yine 2 kız 2 erkek şeklinde takıldık evde, diğer gün öğlen arkadaşlarım gitti bende işlerimi hallettim evden çıktım komşu kapısını açtı direk bizi gözlüyor gibi, oğlum çok ayıp çok yanlış falan demeye başladı zaten direk anladım, bizi mi gözetliyordun amca sen dedim, gözetleme değil binaya girip çıkarken görüyorum sizi falan demeye başladı ama adamda bir şive var '' oğlim siziğğ binayağğ girip çıkarken görüymm biliyyn mi yanliş yavrum boyle işler'' gibi bir şivesi var. Neyse amca seni rahatsız etmiyorsam gürültü patırtı olmuyorsa gerisi sizi ilgilendirmez, rahatsızlık veriyorsam kusura bakma dedim sonra gidecektim, adam bu nasıl terbiyesiz bir konuşma falan dedi, anlamadım falan dedim ama cinler tepeme çıkmaya başladı yavaştan. Yok efendim bizim zamanımızda büyüğümüz bize böyle birşey dese günyüzüne çıkamazdık falan dedi. Amca bu ev benim istediğimle girer çıkarım bu kimseyi ilgilendirmez bir rahatsızlık vermediğim sürece dedim. Olay fazla uzamadı ama şu adamı her apartmana girip çıkarken camda orda burda beni izlediğini gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor. En sevmediğim insan tipi bu insanlar. Ev benim arkadaş, istersem 10 kız tek erkek girerim sen kimsin ya? Gürültü yapmıyorum, olay çıkarmıyorum, içip sağa sola saldırmıyorum o halde ne tatava yapıyorsun dayı ya? Kendisi günyüzü göremezmiş yerimde olsa, napayım şimdi bu adam beni arkadaşlarımla eve girerken gördü diye utanayım mı yüzüne bakarken, bu nasıl bir zihniyet, anam değilsin babam değilsin, akrabam değilsin. Sinir oluyorum şu herifi bakarken gördükçe yaşı 50-60 arasında bir amca, karısı bile benle konuşurken bırak genci gitsin diyor herif hala ayıp ama diyor. KONUYU GÜNCELLİYORUM : Çoğu kişi amca dinine düşkün o yüzden seni uyarıyor gibisinden yanıtlar yapmış. Çoğu kişi beni linçlemiş bu yüzden neden saygı duymuyorsun diye. Amcayı savunan herkes amcayı çok dinine düşkün biri zannettiği için böyle yorumlar yapmış. Bakın arkadaşlar bu amca namaz nedir bilmez, ezan nedir bilmez, cuma bilmez. En basit örnek olarak bir müslüman başka bir insanın evini dikizler mi ? Bir müslüman başkasının evine kim giriyor çıkıyor kapı deliğinden gözetler mi ? En basit örnek bunlar. Ve bu amca dinine düşkün birisi değil, bende komşuyum az mı gördüm elinde rakı şişesi ile eve girdiğini, kapının önünde otururken yoldan geçen kızlara nasıl baktığını ben biliyorum. Çoğu kişi bana sen saygısızsın adam öyle görmüş öyle büyümüş, dinine düşkün birisi gibi yanıtlar yapmış, bazıları bana hakaret bile etmiş. Bu detayı buraya önceden yazmalıydım, bilmiyordum bana böyle linç geleceğini. Her neyse siz bilin ki din sadece bir kadınla aynı eve girmemek ile olmuyor. İyi forumlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 7 Aralık 2020; 14:43:10 > |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış
-
-
Apartmanın namusu iki paralık olmuş.
-
Sadece ben değilim, apartmanda 39 yaşında bir adam var o da bekar ve arkadaş ortamının geldiği oluyor kendisi de sevdiğim bir insandır, ama bu dayı bana takıldı gitti, sanırım aynı katta olduğumuzdan.
-
Kız kardeşim olsaydı burasını düşünürdüm, siz eve gitmeyi anca seks zannedersiniz, havalar soğuk ve her yerde yasak var ne yapalım sahilde kumlarla mı oynayalım ?
Yinede sen bilirsin.
-
Komşun iyi yapmış, ama yöntemi biraz hatalı. İçerde seks dönmesine gerek yok, kendini olabildiğince kötü hisset.
-
zihniyetle alakası yok yırttım falan hesabı yapmıyorum, takıldığım kızlar düzgün insanlar, bende düzgün biriyim. Kızı eve götürüp birşey yapacak karakterde bir tip değilim. Oturup adam akıllı sohbetimizi muhabbetimizi yapıyoruz.
Sizin gibiler kızları sadece o işi yapmak amacı ile eve götürdüğünüz için bütün kızları öyle zannedersiniz.
Bu arada bozulmamak için de öyle demiyorum bacım yok.
-
İyi mi yapmış? Neden iyi yapmış açıklar mısın?
Ev benim, gürültü patırtı, kavga dövüş yok.
Rahatsızlık vermiyorsam sıkıntı olan nedir, herkesin hayatı kendine.
Kimsenin namus bekçiliğini yapmaya gerek yok 13 yaşında çocuk değil bu insanlar herkes kendi istediğini yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 4 Aralık 2020; 15:12:51 > -
ah orta doğu koyunları ah.
-
-
En haklı yanıt bu.
Senin gürültü patırtı kavga dövüş gibi şeylerden şikayetin yoksa içeriye kız ordusu soksam kime ne ?
-
Gelen tepkilerden de anlıyoruz ki mağara çağından ileriye gidememişiz toplum olarak :D
Adam ister 10 erkekle, ister 10 kızla, ister 10 erkek 10 kızla gelir kimse de hiçbir şey diyemez, zaten böyle şeylere kafayı takanlar genelde asıl sıkıntılı olanlar oluyor, bir insan neden başkasının hayatıyla bu kadar ilgilenir ilginç :D
-
zamanında kendi evime gız atyom diye yönetici olacak hımbıl aileme şikayet etmişti
evi kümese çevirdi diye
gençlerin sevişmeleri moruklara kor
-
Aynen ya bunu anlatmak için buraya geliyorum adam hala suçlusun diyor :D
İçeriye kötü şeyler için girmediğimizi belirtiyorum yasaklardan dolayı heryer kapalı ve havalar da soğuk diyorum, adam hala bacına yapsalar ne olurdu diyor. Bu zihniyet insanlar kızları eve ancak o iş için götürüyor bu yüzden bütün kızları aynı zannediyor yazık.
-
Kümese çevirdi lafı da iyiymiş :d
Apartmanın namusu iki paralık olmuş. |
Kız kardeşim olsaydı burasını düşünürdüm, siz eve gitmeyi anca seks zannedersiniz, havalar soğuk ve her yerde yasak var ne yapalım sahilde kumlarla mı oynayalım ? Yinede sen bilirsin. |
Gelen tepkilerden de anlıyoruz ki mağara çağından ileriye gidememişiz toplum olarak :D Adam ister 10 erkekle, ister 10 kızla, ister 10 erkek 10 kızla gelir kimse de hiçbir şey diyemez, zaten böyle şeylere kafayı takanlar genelde asıl sıkıntılı olanlar oluyor, bir insan neden başkasının hayatıyla bu kadar ilgilenir ilginç :D |
Bu da, standart ben beceremedim bu işleri, kız-erkek karışık takılanlara haset ettiğim için hemen aileden dem vurayım çabası :) |
ah orta doğu koyunları ah. |
zihniyetle alakası yok yırttım falan hesabı yapmıyorum, takıldığım kızlar düzgün insanlar, bende düzgün biriyim. Kızı eve götürüp birşey yapacak karakterde bir tip değilim. Oturup adam akıllı sohbetimizi muhabbetimizi yapıyoruz. Sizin gibiler kızları sadece o işi yapmak amacı ile eve götürdüğünüz için bütün kızları öyle zannedersiniz. Bu arada bozulmamak için de öyle demiyorum bacım yok. |
Sen giderken iyi de kız gidince kötü oluyor değil mi? Erkek olunca hadi aslanım, hadi koçum; kız olunca dur bakalım. Oh ne güzel...
|
Sanane ulan adamdan isterse eve 10 tane kız atar, ev adamın kavga dövüş yok, gürültü yok, alkollü içecek içilmemiş.
Bence sen kendini kötü hisset, yaşlılar bile yeterince coşmuş anca ona buna laf, gezme tozma peşindeler, başka bir şey yok. |
Bu yorumu beğenen ve destekleyen arkadaşlar beni bloklarsa sevinirim teşekkürler |
Benzer içerikler
- baykar çalışan yorumları
- fazla ayran içmek zararlımı
- bina asansör şikayeti nereye yapılır
- kettle ile yapılabilecek yemekler
- ortalama 2 nin altına düşerse burs ne zaman kesilir
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X