Bildirim
Nakil ucretinden nasil kurtulabilirim
Sleepy Easy Clean Beyaz Sabun Katkılı Yüzey Temizlik Havlusu, 100 Yaprak : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B97Y7T13
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
siz telefon kablosu kullanıyorsanız ankastreden koparın kabloyu oraya bağlayın :D sonuç olarak internet size gelecek ama adres değişmeyecek, tek çare bu :D -
Fiber internet hocam telefonla degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim taahhüt sürem bittiği için kendileri teklif ettiler nakil ücreti almamayı. Belki şansıma denk gelmiş olabilir. -
3 sene önce taşınırken Twitter dan superonline destekle irtibata geçmiştim. Beni aradıklarında bi ücret istemişlerdi fakat memnun olduğumu ekstra para vermek istemediğimi zorlayınca, telefonda görüştüğüm kişi 1 kere ücretsiz taşıma hakkım olduğunu söylemişti bu şekilde ücreti ödemekten kurtulmuştum. Şimdi nasıl oldu o işler bilmiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 850 480 nerenin numarası
- geniş banda erişemezsiniz
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- tp link ex530v
- turkcell superonline yasaklı sitelere giriş dns
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- internet çekmiyor
- internet neden yavaş
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X