Şimdi Ara

Nabu vs marvel's skyfathers (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    aynen varılmadı. sen nediyosun marvel de nabuyu yenecek en düşük seviyedeki adam kim ? shrimp konunun başında bunuda sormuştu ama ben dışında kimse cevaplamadı sonrada konu fr vs nabuya döndü unutuldu
  • Bence en az bi Phoenix force gerekir NABU yu almaya.
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    base P force mu ?
  • E yani :D



    WCP mi diyeydim
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    oda doğru
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Valla üzgünü ama Mordru + Nekron + başka biri daha FR'de FR denen bir topic de konuşanlar normal insan diye bunu ciddiye alacak değilim. Elbette bizden daha tecrübeli comic sitelerine bakıp fikir edinmek önemli ve doğal ancak bunu feat ve bilgi ile beslemek gerek.

    Ona bakarsan aynı forumda bende Nekron Vs Adult FR & Galactus gördüm millet. "FR & Galactus nasıl alsın ki" diyordu ? Yani forumlardan istediğin sonucu çıkarırsın farklı fikir de zibilyon tane adam var. Yorumcuları ve üyeleri tanımıyorsan o iş yaş. (ben yaklaşık 7 yıllık üyesiyim cvine'ın).

    Keza superpowerdb,vsbattleswikia,fictionalbattleomniverse vs gibi yerlerdeki rt ler ve tierler beni destekliyor bu konuda.

    Ayrıca gençler bir karakter diğerine iyi bir savaş vermesi hemen denk oldukları anlamına gelmez. Nabu elbette DC'de top 10 daki bir karakter olamaz. Thor azcık Odin-Force alır almaz Galactus'a dalıyor yıllardır :D Denkler mi değiller. Neyse..

    Yabancı forumda yazanlarda hata yapabilirler insan yani onlar :D Sen google da çeviriyorsun ben 7 yıldır üyeyim bahsettiğin sitede. Yani bana "cvine da böyle diyorlar" demene gerek yok.


    Nabuyu alacak kişiyi söylemek zor çünkü bu seviyelerdeki karakterlerin featleri daha az olur herald, skyfather gibi tiplere göre. Bir de hikayede ki dokuya ve işleyişe göre daha güçsüz biri bile posta okuyabilir ancak bir skala yaparsam.

    Nabu için taban tehlike -> Elder Gods
    Nabu için orta tehlike -> Soyut Kozmikler (Eternity, Infinity vs)
    NAbu için üst tehlike -> Multi-Eternity, Abraxas vs gibi tipler
    Bunun üstü zaten Nabu'ya fazla gelir.

    Listedeki yerine gelince. 1 vs 1 savaş galibinin kim olduğu ile kozmik hiyerarşi biraz farklı şeyler ki ben o listede bile dipnot olarak "daha yukarılarda olabilirdi" demiştim. O da size bir fikir vermeli. Ve listelere bakarsanız DC Top 50 Marvel'dan güçlü. Marvel listemizde ilk 7-8 kişiyi geçene kadar evrensel biri yoktu.
    DC'de direkt 50. adam evrensel idi. Yani Naruto DC Listesinde 40-30 aralığında Ama Frankin kendi listesinde 25-30 aralığında diye sizi yanılttıysa yanıltmasın.

    Ayrıca Franklin'e garezim yok geçen low-multiversal diye savunan bendim :D




  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    peki vs de fr'nin hiç mi şansı yok yada zorlar mı yoksa direk tek mi yer ?

    liste konusuna gelirse ben o listeyi marvel listesi ile karşılaştırmadım da sıralama içindeki adamlar'ın arasında karşılaştırdım. mesala nekron 37. sırada nabu nekron'u alamaz mı yani ?

    franklin'e garezeniz olduğunu düşünmemiştim zaten :D
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    NABU, Nekron'U olabilir o sıralamada herkes birbirine çok yakın bazı karakterlerden sonra fark büyüyor. Nabu 40 da (daha yukarılarda olabilir de demişim) Nekron ise 37 en fazla 3 kişi... Nekron kendi mekanında ise Nekron ama öbür türlü Nabu'Nun şansı var.

    FR'nin şansı var tabi adam full potansiyelini hiç göstermedi. Nabu zayıf bir formunda ise, sürgünde ise FR belki alabilir.

    Ama ikisinin bilinen en güçlü hallerini karşılaştırdığında FR 'de Nabu'yu alabileceğini düşünmemi sağlayacak bir feat göremiyorum.
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. yeni açtığım konuya da uğurayın sizin forumda da açtım ama yinede gelin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgny58x

    Klasik Gerçek bilgi hemen marvel yener nabu spectre falan hikaye fr hepsini sololar yaşasın marvellllllllllllllllllll.
    konuya nabu alır dedim zaten sen neyin kafasındasın. biz forumda tartışıp bir şey öğrenmeye çalışıyoruz ya sen ?
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Ben zaten sana ayar oluyorum hemen konu hakkında ahkam kesip fr sololar bilmem ne gibi cümleler yazıyorsun yok tekler yok içinden geçer hemen bu kanıya varıp bir varsayım üzerinden cümle kurman acayip. Yoksa senle alıp veremediğim yok, herkes gibi konuşabiliriz.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    şu yazıyı yazacağına neden hadeyan, dr.fate gibi bu yüzden Nabuyu alamaz demiyosun ? senin bana bir sinirin var biliyorum ben. batman vs örümcek adam konusu açtım diye bir ton laf dökmüştün harbiki neden açtığımı sana söylemiştim neyse yapacak bir şey yok
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Niye yazıyım sen düzgün cevap mı yazıyorsun? FR sololar bilmem ne gibi cümleler yazanı ciddiye alıp neden cevap vereyim ki? Sen karşındakini ciddiye almıyorsan bende almam kusura bakma.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    konunun 6 sayfasını fr vs nabu olarak konuştuk ben neden açık ara yeneceğini söyledim başkası neden yenemeyeceğini söyledi aramızda herhan gibi bir hakaret de olmadı sana ne tür konu açsam ne tür cevap versem tepki gösteriyosun benim yapabilecek bir şeyim yok
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Tepki gösterdiğim şey senin konuşma tarzın şu %90 alır fr tek atar içinden geçer yok bilmem ne. Bu karşındaki adama hakarettir bana göre adam orada bir bilgi veriyor sen fr sololar bilmem ne yazıyorsun. Bana göre yazacağın cümle fr yener. FR sololar yazarsan '' ben senin yazdığın argumanı takmıyorum benim söylediğim herkesi yener'' manasına geliyor.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    burada Cas fanboyları olduğu zaman Cas pr beyonderi gothamda çöpçü yaptırır diyen olduğunda neden ses çıkarmıyodun peki yada fr = süperman diyen olduğunda ? sen bana takmışsın nedenini daha çözemedim ama
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Bayağıdır foruma girmiyorum son 1-2 aydır az da olsa etkinim onu diyende fanboydur. Tartışma karşılıklı nezaket kuralları içinde yapılır. Yazılan cümlelerin %90'ı içinden geçer tek atar bilmem ne bu karşıdakine hakarettir onu anlatmaya çalışıyorum anlamak istemiyorsun.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    bu benim yaptığım %90 alır demek fikrimi belirtmek ondan sonra karşı fikirli adam neden der bizde tartışırız ondan sonra karara varırız herhan gibi bir art niyet yok yani. yabancı forumklarda da aynı tabirler kullanıyolar zaten bir ben kullanıyomuşum gibi yansıtıyosun şuan
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Yine anlatamadım %90 alır demek karşıdakinin yazdığını önemsememek küçümsemek anlamına geliyor onu anlatmaya çalışıyorum. Dediğim gibi seviyeli tartışma için karşıdakine saygı duyulmalı. Yani bir vs konusunda %90 alır demek içinden geçmek sololar demek karşındakinin yazdığını takmıyorum demek gibi bir şey. Yoksa dediğim gibi herkesle saygı ve sevgi çerçevesinde tartışırım.
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Dostum klasik dönemlerde birçok karakter için güç seviyeleri oldukça yukarıda. En basitinden Superman için. O dönemlerde Odin'i de evrensel önemde gösterip, ölümünün farklı düzlemlerde hissedildiğini hatta LT'nin bile hissettiğini yazan hikaye var.

    Ben Franklinin evrensen bile olmadığını düşünüyorum aslına bakarsan. Yani evrenselden kastım 616'yı yok edip, 616'nın birebir kopyasını, içindeki kozmik güçler dahil üretemez bence. Dediğinde haklısın, evrensel olan adam zaten çokluevrensel de olabilir. Bir evreni yok eder, ikinci evreni de yok ettiğinde çokluevrensel diye hemen yafta yapıştırılabilir.

    Dostum peki diyelim tüm evrendeki büyüden güç çekti Billy. Spectre bir evrenin büyü gücünden daha mı zayıf? Dediğin hesapla 2*4*8*16*32 gibi gitsin. Spectrenin zaten DoV Shazama dövülmesi onun o sayıda zayıflığını göstermez mi? O büyü gücü 52 evrenin toplam büyü gücü olmadıkça Spectrenin yenilmesi anlamsız olur. Spectre yeri geldi COIE Anti Monitor ile aşık attı.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.