Şimdi Ara

Nabu vs marvel's skyfathers (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    1.si Benim attığım resimler classic çağ değil zaten biri bronz diğeri de post-crisis

    2.si Evrensel demek = Evrenin her şeyini en ince detayına kadar yapmak vs değildir. Yıkım olarak bakılır genelde. Onu da geçtim 4 yaşındayken kendi bebek evrenini yapan. 10 küsür yaşındayken Heroes Reborn serisinde 616 evreni kahramanlarının kendi versiyonlarını yapan biri franklin. Franklin'in yarattığı Thor var !

    3.sü Spectre bulunduğu ve girdiği her savaşta eş güçlü olmuyor. Presence tarafından sınırlandırılıyor. Ayrıca Spectre 9. Büyü Çağını tüm multiverse için kapatıyor. Biz sadece bizim evrendeki savaşı görüyoruz (tabi büyüyü tamamen yok edemiyor o yüzden geride kalanlar ile 10. çağa giriliyor". Ve Adam DoV Cap ile dövüşmeden önce bir ton skyfather seviyesine adamla cebelleşiyor. Ki Dov Captain Marvel'a büyü gücünü aktaran isimlerden bazıları Raven, Phantom Stranger, Doctor Fate vs

    Phantom Stranger zaten presence'ın kendi dediği kadarıyla Spectreye yakın bişi. Raven desen Trigon'ın kızı potansiyeli ve büyü gücünü çektiği boyut inanılmaz güçlü.. Doctor Fate zaten gücünü Nabu'dan çekiyordu (sonra Nabu kontrolüne aldı vs), Shazam Rock of Eternity'en güç çekiyor ki Rock of Eternity, 7 Ölümcül Günah ile savaşta defedilen kimselerin mühürlendiği ya da acil durumlar için büyü gücü biriktirilen bir yer (evrensel bir obje). Yani Senin "dünya 3-4 kişi güç aktardı ne olacak diye bir şey yok. Ki yine diyorum Spectre tüm bir evrenin büyü gücüne karlı geldi diye geçiyor o olay. Burada büyü gücü evrensel diye değil tüm evrendeki büyüyü kastediyor. Yoksa zaten Shazam, AMethyst gibi tipler çoklu galaksi adamlar.

    Oradaki Spectre Boundless Spectre değildi elbette sınırlandırılmış haliydi ancak kesinlikle senin dediğin gibi çoklu galaksi vs bir seviyenin çok çok çok üstünde idi. Yani FR'nin dövüştüğü 3 Celestial'I falan cebinden mendil diye çıkartacak seviyedeydi yine de. Ha belki hyperversal değildir vs vs...




  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Yani 80-90lar sirasi sanirim. O donemlerde Odin icinde baya guzellemeler yapiliyordu hatta omnipotence dendi kendisi icin. Ben dedigine itiraz etmiyorum, o donemdeki guc seviyeleri bugune gore sanki daha yuksek gibiydi. Gunumuzde guc dusurmeye gittiler biraz.



    Biliyorum. Evren yok eden evrensel sayiliyor zaten. Ama her evrenselde bir degil. İGde evrensel, Eternityde, Franklinde. Thoru yaratmis ne guzel. Kozmik tanrilari, Yasli Tanrilari, bu Koleksiyoncu gibileri yaratsin o zaman ben zaten Franklini cogu karakterin ustune koyarim. Ben Franklini kucumsemiyorum. Franklin benim icin evrensele yakin biri.



    Tamam iste onu bende diyorum. Bu konuda attigim her mesajda Spectre zayifti diyordum. Bu konuda daha yeni anlastik.



    Tamam iste. Evrende 2 trilyon tane galaksi var. Her coklu galaksi seviyesindeki adam tum galaksileri yok edemez yani yorulur herhalde, gucu tukenir vs. Benim dedigim, Spectre en yuksek gucunde LTnin esiti olmali. Cokluevrensel bir karakter diye biliyorum ben Spectreyi. Tam gucunde bir Spectrenin, DoV'a dovulmemesi gerektigini soyluyorum yani Spectre zayifti diyorum. Sanki Spectreye evrensel muamelesi yaptim hocam.



    Ben zaten FR vs Nabuya hic girmedim. Mesajlarimda yok oyle bir sey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    ben %90 alırı sabah 6'sı iken yazdım daha kimse'nin fikri filan yoktu olsada adamlar'ın fikrini niye küçümseyim yani atıyorum birisi gelir tyrant zor alır der ben derim kolay alır öyle öyle konuşur anlaşırız yani herhan gibi biri ile dalga geçmiyorum kısacası. sen rahatsız oluyorsan senle tartışır iken yapmam tabi bariz sonucu belli bir şey değilse
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Dostum Evrensel olmayan bir Spectre için neden aralarında bir den fazla çoklu galaksi seviyesi olan adam varken(Phantom Stranger'a hiç girmiyorm) bu kadar extra çözümler aradılar !! Çizgi Romanlarda sen hiç gördün mü evrensel seviyede olmayan (yakın falan bile değil) bir den fazla çoklu galaksi ya da galaksi level adamın toplanıp 40 dereden su getirdiğini vs. O Hikayedeki Spectre Evrensel bile değil diye bir sağda solda yazın bakalım nasıl bir geri dönüş alacaksınız.

    Ben Spectre sınırsız değildi, sınırlıydı diyorum (çoğu zaman olduğu) gibi ve adam tüm büyüyü (çoklu evrendeki) yok etmeye başladı biz Prime Earth evrenindeki hikayeyi okuduk. Çünkü o evrendeki karanlık güçler önce eclipso'yu onun üzerinden de Spectre'yi çıldırtacak bir (şeytanların işi) zincir başlattı bu yüzden Spectre ana evrende savaştı.

    Şimdi bazı şeyleri kesinleştirelim.

    İddia 1: "Spectre'nin bu olay esnasındaki gücü Evrensel bile değil"


    Karşıt-Kanıtlar:

    Nabu vs marvel's skyfathers

    " Hesaplanamaz Güçte" deniyor Spectre için

    Nabu vs marvel's skyfathers

    Spectre neredeyse öldürmek üzere olduğu Cap yeniden güçlenince ne olduğunu sorar ve "Bilmiyorum hayalet, belki de cömert evrene senden gına gelmiştir" diyor. Bir kez daha SPectre'ye karşı evrensel bir tepkiden bahsediliyor.

    Nabu vs marvel's skyfathers

    Spectre Vs Cap. Marvel dövüşünün etkileri taa uzak dünyalarda hissediliyor.


    İddia 2: "Spectre ile dövüşen Cap dünyadakilerden güç çekti o güce yenilen Spectreden ne olur ki"

    Karşıt Kanıtlar:

    Nabu vs marvel's skyfathers


    Shazam'a gücünü akataran kişiler gösteriliyor. Sayabileceğim isimlerden bazıları;

    Etrigan -> Güneş Sistemi Leveli, Ayrıca Trigon'un torunu ve Merlin'in kardeşi olarak inanılmaz büyü gücü var.
    Merlin -> Skyfather level bir büyücü
    Phantom Stranger -> Zayıflamış da olsa kendisinin Presence ile bağlantılı bir başka ruh olduğu ve neredeyse Spectre dengi biri olduğu biliniyor
    Zatanna -> Gerçeklik manipülatörü ve potansiyeli bilinmeyen bir diğer süper büyücü
    Tüm Marvel Ailesi -> Toplamı Güneş Sistemi Seviyesine yakın
    Felix Faust -> DC Evreni'nin sağlam büyücülerinden kendisi zamanında Black Adam'ı büyü ile kandırmışığı olan birisi
    Dominus -> Kaos Lordu (çoklu evrensele yakın featleri var) (bunu yanlış görmüş de olabilirim ancak ona benziyor)
    Sargon The Sorcerer -> DC'nin ilk ve en gizemlil büyücülerinden
    Arion (yanılmıyorsam ona benziyor) -> Gücü Düzen Lordlarına yakın bir Düzen Elçisi
    Alan Scott -> Güneş Sistemi level bir güç , Sentinel formuyla daha da fazla
    Amethyst -> Çoklu Galaksi - Evrensel arası
    Blackbriar Thorn -> Zayıf da düşse çok eski ve kadim bir şeytani büyücü (Spectre 700 Büyücü öldürdüğü parti içinde en son ayakta kalan o idi)

    Ve daha tanımlayamadığım bir sürü (Blue Devil'e göre binlerce her an artıyor) büyücü ki Enchantress o arka planda olmayanlardan da bahsediyor taa uzak diyarlardan bile (dünya dışı

    Sırf saydığım ekip zaten evrensel altı bir tehdidi kendi başlarına halleder, ekstra büyü kanalize etmekle ya da binlerce büyücünün ölmesini izlemekle uğraşmazlar.

    İddia 3: "Cap, Spectre'yi dövdü. Spectre Uzaya Çekilip Dinlenmek Zorunda Kaldı"

    Nabu vs marvel's skyfathers

    Evet Spectre dinlenmek zorunda kaldı. Ancak dövüşün sonunda hala binlerce güçlü büyücünün büyü gücü içinde akıyor olan Cap'i nakavt etti.

    İddia 4 "Tüm bu sebeplerden dolayı NABU'nun dövüştüğü Spectre güçsüzdü"

    Karşıt Kanıt:

    Spectre, Nabu'dan önce Shazam'ı öldürdü ki Shazam(büyücü olan) saatlerdir güç biriktiriyordu ve Spectre'yi hapsedeceğinden emindi. Ancak Spectre, Shazam'dan gelen büyük atak sonrasında kendini toplayıp akıllı ol aklını alırım dedi Shazam'ın tüm büyü gücünü emip onu öldürdü ve Rock of Eternity'İ (içinde devasa bir boyut ve o boyut içinde milyonlarca hapis tanrı, şeytan vs olan bir şey) yok etti. SOnra gitti birer adet güçlü düzen ve kaos lordunu yeni. Ondan sonra Nabu ile yüzleşti ki NABU dövüşe başlamadan önce kendisinin öldürteceğini açıkladı millete.

    Nabu iki kere kendisinin en güçlü Lord olduğunu vurguladı. Ve Spectre'nin durumunun iyi olmadığını zihninin bulanık olduğunu, şimdiye onu öldürmesi gerektiği ancak içinden bir sesin yaptırmadığını, aklının karışık olduğunu bunun sebebinin Eclipso olduğunu söylüyor (bu arada Eclipso'ya low diyor kendisi) ancak Eclipso'nunda iplerini çeken biri var vs diyor. Tüm bu soruşturmayı yaparken Spectre ile konuşup onu en sinirli ve günahkâr anında kendisine ölüm vuruşu indirmesini sağlıyor vs.

    Spectre'nin ise tüm seri boyunca normal davranmadığı belirtiliyor ve Spectre içinde bir yerde bununla mücadele ediyor bu yüzden milletle tekme tokat dövüşüyor. Yoksa Phantom Stranger'ı fareye çeviren adamın herkesi toza çevirmesini ne engelliyor ?

    Nitekim çok iyi yazılmış bir hikaye değil.

    Ancak 3 şeyi net biliyoruz.

    1- İçinde Amethsyst, Kismet, Dominus, Shazam gibi Skyfaher seviyesinin çok çok üstü olduğu bir grubun en güçlüsünün Nabu olduğu 2 kere vurgulanıyor ki bu Nabu'nun 1975 ve 1987'deki düzen lordu origini ile aynı. 3 Lordun (bunlardan biri olan Shazam saatlerce Rock Of Eternity'nin gücü ile kendi gücünü çoğaltıyordu) büyü gücünü kendi "hesaplanamaz" gücüne eklediği halde kendini öldürtmeye hazır NABU herkesten kat be kat iyi performans çıkarıyor.

    2. Spectre evet kendinde değildi ancak bu "güç" sorunundan ziyade "mental" bir sorundu. Nitekim Spectre'nin gücü yerinde olsa da istediği gibi hareket edemediği, hareketlerinin tutarsız olduğu görülüyor. (Ona rağmen ortalığın anasını ağlattı) .

    3. DoV Captain Marvel'ın çektiği güç öyle galaksi ile falan tanımlanabilir bir şey değil.


    Sonuç: Yaşananları Dünya ya da Galaksi ile açıklayabileceğin, üst sınırlarda ise evresensel ile açıklanabilecek şeyler değil.

    Nabu'nun 80s lerdeki tasviri nasılsa burada da aynı tutulmuş bu da karakterin seviyesinde tutarlı olduğunu gösteriyor. Kendisine gerek wiki sitelerinin gerek ise yazarların biçtiği seviye çoklu-evrensel (low en azından).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadeyan -- 3 Eylül 2018; 11:38:24 >




  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Dostum sen benim demediğimi neden demişim gibi göstermeye çalışıyorsun. Türkçen mi zayıf yoksa bunu yapmak işine mi geliyor? "Cokluevrensel bir karakter diye biliyorum ben Spectreyi. Tam gucunde bir Spectrenin, DoV'a dovulmemesi gerektigini soyluyorum yani Spectre zayifti diyorum. Sanki Spectreye evrensel muamelesi yaptim hocam" demişim. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösterme. Bir kere Evrensel bile olamaz dedim bir mesajımda. Onun sebebi de büyü bir evrenin büyü gücüyle yenilmesi. Sonraki mesajlarımı göz önüne almamışsın bile.

    Bende zayıftı diyorum kaç mesajtır. Benim yazdıklarımı göz önüne almayıp sanki ben Spectrenin tam gücü = evrensel diyorum. Yazdıklarımı çarpıtıyorsun. Ha okuyan zaten anlar ne dediğimi. Ben zayıftı diyorum, tam gücünde değildi diyorum.

    SPECTRE KENDİSİNDEN OLDUKÇA EMİN ŞEKİLDE KONUŞUYOR
    Nabu vs marvel's skyfathers
    SHAZAM ÜSTÜN GELMEYE BAŞLIYOR.
    Nabu vs marvel's skyfathers
    SHAZAM SENDEN DAHA KUVVETLİYİM DİYOR (BUNUN DOĞRU OLDUĞUNU İLERİDE GÖRÜYORUZ)
    Nabu vs marvel's skyfathers
    UZAK DÜNYALARDA DEĞİL, BÜYÜK SPEKTRUMUNUN UÇ DİYARLARINDA DİYOR, BÜYÜSEL KAYNAKLI OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR KAVGAYI HİSSETMELERİ NORMAL
    Nabu vs marvel's skyfathers
    BİR EVRENDEKİ BÜYÜCÜLERİN TOPLAM GÜCÜ, TAM GÜCÜNDE BİR SPECTRE İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEMELİ. SPECTRENİN EN BÜYÜK BAŞARILARINA BAKARSAK BU SONUCA ULAŞIRIZ.

    ENCHANTRESS AŞIRI GÜCE KARŞI ZAAFI OLDUĞUNU KENDİ SÖYLÜYOR (RESİM-1) BU YÜZDENDE BÜYÜ GÜCÜNÜ SHAZAMA AKTARMAYI KESİYOR (RESİM-2)
    Nabu vs marvel's skyfathers
    Nabu vs marvel's skyfathers
    ENCHANTRESS'İN BÜYÜ AKTARIMI BİTTİĞİNDE, SHAZAMIN TOPLADIĞI ENERJİ HIZLI TÜKENİYOR ANCAK YİNE DE SPECTREYLE DÖVÜŞMEYE DEVAM EDEBİLİYOR
    Nabu vs marvel's skyfathers
    ARTIK İÇİNDE BİRİKEN BÜYÜNÜN SPECTREYE YETMEMEYE BAŞLADIĞI AN SPECTREYE YENİK DÜŞÜYOR, EĞER ENCHANTRESS BÜYÜYÜ UZUN SÜRE KANALİZE EDEBİLSEYDİ SHAZAMA, SPECTRE O DÖVÜŞTE YENİLECEKTİ.
    Nabu vs marvel's skyfathers

    Spectre zaten zayıftı, Skyfather seviyesindeki büyücüleri yenmesi için Spectre tam gücüne ihtiyac duymaz. Spectrenin tam gücünün çok farklı noktada olduğunu eminim sende biliyorsundur dostum. Kendi listende bile var.

    Nabu'nun dediğini bende okudum. Spectrede, Shazam için "Tüm formlarını alt edebilecek biriyim ben" dedi ama ardından Eclipsonun kollarındayken "neredeyse beni yeniyorlardı" dedi. Güçlüyüm iddialarına ben pek inanmıyorum başkasından duymadıktan sonra. Odinde kendi için güzellemeler sıralıyor ama o kadar güçlü olmadığını biliyoruz. Odin için omnipotence dendi, Odin kendisi için ben yoksam zaman aksam, yıldızlar dönmez dedi. Nabu kendisi için en güçlüsü demiş olabilir. Bu onu en güçlü yapmaz ki diyelim öyle bak bu konu hakkında bir şey diyemem. Nabu'nun karizması fena. Nabu en güçlü düzen lordu olsa dahi Spectrenin ondan çok daha üstün olması gerekmez mi tam gücünde?

    Nabu bir performans sergilemiyor. Onun planı belliydi. Kendini öldürmesi için Spectreyi kışkırtacaktı ve öldüğü içinde Presencenin dikkatini çekeceklerdi. Nabu kendisinin üstün gelemeyeceğinin farkında. Zaten dövüşmek için çok çaba sarf etmiyor. Ayrıca "Spectre elini uzattı, vahşi ve kör bir şekilde, beni yok etmeye yetecek gücü bir seferde her yere yaydı" diyor Nabu. Ve ilk yüzyüze geldiğinde, Spectre Dr. Fate'i öldürecek kadar gücüm yoktu diyor. Spectre daha o serinin başlarında DR. Fate'i öldürecek kadar güçlü bile değildi. Spectre emdiği büyülerden dolayı güçlenmiş sanırım. Ve bu tüm güçlerde kendisinin esas gücünün yanında çok şey ifade etmiyor.

    DOV'u neyle açıklayabiliriz peki? Büyü gücüde olsa bunun yıkıcılığı ve yaratıcılığı var.




  • NABU tabiki. düzen ve kaos lordlarının en güçlüsü diğerleride bunu doğruluyor. kismetin bile eternity dengi olduğunu biliyorsak nabu yu hiç tartışmayalım.
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, ben senin söylemediğin bir şeyden bahsetmiyorum. Senin söylediklerinin toplamını yorumluyorum. İftira atma amacım yok. Ve ben asla senin için "Spectre'nin genel gücü = evrensel diyorsun" demedim. Yanlış anlayan sensin. Ben senin bu hikayedeki Captain Marvel Vs Spectre olayını yanlış yorumlayıp buradan yola çıkaran NABU'nun pozisyonunu indirgeme çabandaki eksikliklerini ve mantık yürütme hatalarından bahsediyorum.

    Nitekim beni tam anlamayan ve demediğim bir şey ile itham eden sen olmuşsun hocam.

    Ayrıca forum ve yazışma dilinde tüm bir cümleyi büyük harfle yazmak karşıdakine "bağırmak" demektir ve hoş değil. Sakin ol.

    Bende sana diyorum ki "Senin Spectre DoV Cap. MArvel'dan dayak yememeliydi" lafında bir ton hata var.

    1. Onun öncesinde bir ton varlıkla dövüştü ve sonrasında da dövüştü.
    2. Captain Marvel'a güç veren 10 binlerce farklı ırk, gezegen ve türden büyücü vardı bunlardan bazıları zaten çoklu-galaktik tiplerdi.
    3. Captain Marvel zaten base haliyle bile Güneş Sistemi level bir adam karşısındaki tehdit galaksi civarı olsa bu kadar takla açılmasına gerek yok.
    4. Ortalıkta bir ton Güneş Sisteminden tut Çoklu Galaksiye kadar (hatta neredeyse evrensel olanlar var) gücü varan karakterler ile dolu bir vaka da Spectre'nin buradaki isimlere "kıyasla" hesaplanamaz bir gücü olduğundan bahsediliyor ancak adamın kendi gibi davranmamasının sebebi ya da kötü performansının sebebi "güç eksikliği" değil "mental bozukluk, yozlaşma" . Phantom Stranger'ı fare yapan adam Captain Marvel ile (büyü gücünü emmeden bile önce) yumruk yumruğa dövüşüyordu. Nabu'nun dediği gibi Spectre içinde bir yerde durmak ve yenilmek istiyor bu sebeple kendini kısıyor. Ancak sinirlendiğinde Kendine günlere güç biriktirip, rock of etenity'nin tüm gücünü kendine çekip, 7 ölümcül günah tılsımlarını kullanan Shazam'a tek attı.

    5. NABU için 1975, 1987 çıkışlı köken hikayelerinde, DC'nin resmi biosunda ve de Bu Day of Vengeance hikayesinde mutltiversal bir tasvir çizilmiş 30 yıl istikrarını korumuş demektir bu. Bunu da hem senin "genel kanı" dediğin mekanların görüşleri ile vede çizgi romanlardan direkt sayfalarla gösterdim hocam.

    _____________________________

    Nabu nasıl bir performans sergilemiyor ? Shazam, Rock of Eternity, 2 adet Kaos ve Düzen Lordunun daha gücünü emip Nabu karşısına geldi ve tüm hikaye boyunca Spectre'ye en çok dayanan o oldu ve Nabu sürekli defans halinde olan taraftı hiç saldırmadı bile. Buna performans değil demek bence haksızlıktır.

    Anlamadığınız bir şey var bir evrendeki büyücülerin toplam büyü gücü = evrensel bir güç demek değil. O büyücüler arasında çoklu-galaksi ya da evrensele yakın tipler var zaten. Çokluk =/= Kalite. Siz nüfusa bakıp gücün kalitesini belirlemeye çalışıyorsunuz ve ben bunun hatalı olduğunu 2 farklı argüman ile size gösterdim. Hala aynısını diyorsunuz sonra da bana demediğim bir şeyi deme diyorsunuz ?

    Ki ben zaten DoV'un iyi yazılmamış bir hikaye olduğunu belirttim ancak demek istediğim şey Spectre'nin karakterinin ve gücünün dışında hareket etmesinin sebebi güçsüzlükten ziyade mental problemler.

    Ayrıca NABU için "çoklu evrensel" tek feat olarak "Spectre'ye karşı dayandı" desem ok. O zaman sen de dersin ki "O hikayedeki Spectre'nin gücü sorgulanabilir". (Ki Nabu o hikayede Spectre'nin vardığı en güçlü form ile dövüştü aslında) o zaman anlarım. Ancak ben sana bir istikrardan bahsediyorum hocam.

    Ve hikayenin sonunda The Presence dolaylı olarak el atmak zorunda kaldı eğer Spectre gerçekten gücünün çok çok çok aşağısında olsa buna gerek kalmazdı. En iyi performansı değildi kesinlikle ancak bunun sebebi %20-30 güç ise %70-80 karakterin kendinde olmayışı (hikayede de belirtildiği gibi).

    Ve Nabu'yu sizin iddia ettiğiniz kadar çabuk öldürmüyor ve Doctor Fate'i daha önce yok edemedimden kastı daha eski kapışmaları idi. Yani gene yanlış bir çıkarım yapıyorsunuz. Ve bu konuşma ilk yüzyüze geldiklerinde denmiyor biraz daha sonrasında NABU kışkırttıktan ve olay uzaya taşındıktan sonra oluyor.

    Ve bahsettiğiniz şu kısım:

    "Ayrıca "Spectre elini uzattı, vahşi ve kör bir şekilde, beni yok etmeye yetecek gücü bir seferde her yere yaydı" diyor Nabu."

    Hem olayla çok alakası yok (adam zaten kendini öldürtüyor) hem de çeviri tam doğru değil.

    "İşe yaradı ! Aklının ve kontrolünün son kalıntısı da patladı! Spectre beni yok etmek gerekli büyüyü toplamak için körlemesine barbarca her yere erişiyor"

    Nitekim, bu cümle aslında Nabu'nun gücüne bir iltifat. Spectre'den çok. Ve "evrenden güç çekiyor vs" demiyor, "her yere erişiyor" diyor.

    Neyse...

    Son sorduğunuz soruya gelince DoV benim beğendiğim bir seri değil buna bağlı olan Infinite Crisis de öyle. Çok sağlıklı değiller. Ancak ben sadece yanlış teşhisler üzerinde yanlış hesaplamalar yaparak eksik ya da hatalı sonuçlara vardığınızı bu şekilde iddianızın gerçekçiliği ile ilgili sorun olduğundan bahsetmiştim sadece ki hala da bunu yapıyorum başka bir kötü niyet ya da konu saptırmaca yok.

    Konu Nabu olduğuna göre ve ben farklı çağlarda, farklı kaynaklardan (gerek direkt canon gerek fan kaynaklı) bu karakterin gücünün stabil bir biçimde "X" seviyesinde olduğunu kanıtladım. Hatta siz bana "genel kanı sizinkinden farklı" dediniz. Bende aslında genel kanının karakter üzerine bakış açısının benim dediğimden bile güçlü olduğunu linkler ile gösterdim. Siz sadece işin "Spectre" kısmında kaldınız zaten tartışmayı kısırlaştıran da bu oldu.

    Ben artık bu konuyu uzatmak istemiyorum umarım artık bazı şeyler anlaşılmıştır.




  • nabu tabi ki de.

    3 skyfather daha arishem'i gıdıklayamamıştı.

    bir tanesi de galactus'u gıdıklayamadı.

    bu üçlünün nabuya karşı şansı yok.

    3 tane celestialı yıkamayan franklinin de nabuya karşı şansı yok

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.