Şimdi Ara

na-de 03002 merdiven otomatiği arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apartmanın merdiven otomatiği bozulmuş:Panoyu açtiğimda bir koku vardı zaten bu modelin sigortası falan varmıdır atmış olabilir mi yada sizce arıza ne olabilir? Eski olan merdiven otomatiğini taktığımda çalışıyor sizce uğraşmaya değer mi yoksa yeni mi almak gerekir.(Resim biraz kötü kusura bakmayın)

na-de 03002 merdiven otomatiği arızası

• kısadevrede olabilir..... role kontakları yapışmasıda.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanted0035

Teşekkür ederim öncelikle. Arızanın nedenini nasıl anlayabilirim...
  • hiç çalışmıyormu yoksa ısıklar gürekli açıkmı kalıyor
  • Teşekkürler alakınıza:Hiç çalışmıyor çalışma sesi geliyor ama ışıkları yakmıyor(du).Açtım kartın arkasında lamba kısmındaki lehim çıkmış lehimleyip tekrar denedim çalıştı,birde bu modelin sigortası var mı ben göremedim şeffaf kapağın içinde mi, yoksa yok mu?
  • Genelde merdiven otomatikleri için değil de bütün lambalarla beraber otomatında bağlı olduğu ana sigorta konulur. otomatların içinde pek görmedim ama olması gerekli.
  • zamanlayıcı,ayarlı bir dirençtir muhtemelen ,temizlik sırasında sürekli yanma durumuna alıyorlar,bu durumda yük altında kalan rolesi atamayınca belki yanmıştır,pek pahalı olduğunu sanmıyorum yenisini al gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şeffaf olan roledir.Sigorta teknikk in dedigi gibi ana sigorta vardır.(bildigim kadarıyla)
  • Üzerinde yazan değere pek aldırmayın. Biraz yüke bindiklerinde sapıtıyor hepsi 40 W ı geçmesin ampuller.Ayrıca ampul sayısı fazla ise bir kontaktör ile devreye bağlanması faydalı oluyor. Hatta bir tanesinde 20 A cam sigorta vardı. Sigortayı yakamayıca devre yolu yanmıştı.
  • Değerli birikimlerini paylaşanlara çok teşekkür ederim.Eski tip merdiven otomatiklerinde camdan sigortalar oluyordu ben ona benzer zannediyordum dediğiniz gibi direnç var sigortanın yerine galiba....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control
    .
    .
    .
    Sigortayı yakamayıca devre yolu yanmıştı.
  • tabi sigorta görevini yapan dirençeler ,var sigorta direnç olarak teknik olarak yeterli isen çözersin zaten
  • NA-DE hep böyle yapıyor çinde ürettiriyor üzerine damgayı yapıştırıyor yolluyor. Adamlar 3 kağıtın alasını yapıyor. Çin malının üzerinde adamlar göğsünü gere gere Made in China yazıyor, Bizim enayilerde yazıyı söküp NA-DE yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.