Şimdi Ara

Peugeot 301 klima arızası ve kompresör sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Uzun yoldan gelirken klima birden soğutmamaya başladı. Sağa çekip durdum ve kompresörün çalışmadığını farkettim. Bu günse sanayide birkaç yer gezdiğimde kompresörün kilitlendiğini söylediler. Sıfır yada çıkma ile değişip ekstra olarak ta radyatörün değişip bütün boruların temizlenmesi gerektiğini söylediler. Aşağı yukarı da kompresör çıkma 2-3 bin radyatör bin toplamda 5-6 bine falan tamir olacağını söyledi bir yerde. Sizce sorun doğrumudur ? Verilen fiyatlar makul müdür? Belki 1-2 bin daha ucuza yapılabilir gibi geldi bana ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.




  • 2016'da başıma gelmişti. Sabah klimayı açtım, on saniye sonra kompresör kilitledi. Kayış sesinden kilitlendiğini direkt anlayabilirsiniz. Hemen kapattım. Klimacıya gittim. Yağını biraz fazla basacağız kurtarırsa uzun süre sıkıntı çıkarmaz dedi. İşlem sonrası sorun çözülmüştü zira her an kilitleme potansiyeli vardı. Bir hafta sonra aracı sattık. Alıcı ile daha sonra da görüştük. Klimayı aktif kullandığı halde kompresör ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadı. Aracı en az 4 yıl kullandı, daha sonra görüşmedik.

  • RoyWalsh kullanıcısına yanıt
    Hocam direk değişim yaptı Usta. 3 yere sordum 3 ü de değişecek dedi. 7k bayıldım toplamda radyatör kompresör setine işçilik dahil :/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.