Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

nokia yazılımsal olarak düzeltmedi hala. ondan cihaz düşürüyor ama aslında karakter düşmüyor.

tek dezavantajı 160 karakter oldu mu olmadı mı bilemiyorsun.

sms paketi olduğundan hiç sallamadım ben geçti mi geçmedi mi diye.

zaten kısaltmam da kelimeleri

Bende kısaltmadan türkçe karakterler kullanarak yazardım. Karşı tarafa çevrilerek gittiğini yeni farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

Orijinalden alıntı: (Yakamoz)

yaptım gerçekten düşündüğümdende kolaymış yazı fontu çok hoş özellikle buna yeni font paketleri ekleyebilirmiyiz ark. ?

çok çeşitli fontlar ekleyebilirsin. BURADAN

indirme linki kırık düzeltir misin ? birde bu yazı fontlarını telefonun hangi klasörüne atıyoruz ve nasıl seçip uyguluyoruz ?

• Link kırık değil, maxi-cep forum üyeliğin lazım o yüzden indiremiyorsun dosyayı. Senin için başka bir siteye yüklüyorum.

Buyur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Link kırık değil, maxi-cep forum üyeliğin lazım o yüzden indiremiyorsun dosyayı. Senin için başka bir siteye yüklüyorum.

Buyur.

teşekkürler hocam birde yazı fontlarını telefonun hangi klasörüne atıyoruz ve nasıl seçip uyguluma yapıyoruz bunu
  • c6 v11 dısında ynı wersıyon mu cıkdı?
  • Hayır.
  • quote:

teşekkürler hocam birde yazı fontlarını telefonun hangi klasörüne atıyoruz ve nasıl seçip uyguluma yapıyoruz bunu

Hocam inanki program hakkında hiç bir fikrim yok. Sadece siz dosyaya erişin diye sizin erişebileceğiniz bir siteye ekledim. Ama eminim bilen bir arkadaş yardım edecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Link kırık değil, maxi-cep forum üyeliğin lazım o yüzden indiremiyorsun dosyayı. Senin için başka bir siteye yüklüyorum.

Buyur.

e/resource/fonts diye klasör yarat içine at teli restart et beğenmezsen fontsu sil restart et

• bu arada c6 çok şişme yaptığı için xtension v10 variant 2 ye dönüş yaptım.
  • c6 nın galerisi gelişmiş, çok iyi falan diyoruz ama resimleri çok kalitesiz gösteriyor. Mesela şu resme galeride bakın, farkı kendiniz görün (ya da sadece bende mi böyle acaba :S )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-s-l -- 5 Eylül 2010; 4:42:37 >
  • Ayda 5000sms.i harcayan birisiydim şu bildirimler widgeti hayatımı kolaylaştırdı yav herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Ayda 5000sms.i harcayan birisiydim şu bildirimler widgeti hayatımı kolaylaştırdı yav herkese tavsiye ederim

conversations'u denedin mi? O daha güzel bişey 5000 sms kullananlar için.
  • N97 Mini yazılımı diyolar c6 karışımı zati onu indirdim sabaha deneyim bari
  • @► v-s-l ◄ , nasıl birşey ayrı mı çalışıyor gömülü mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 5 Eylül 2010; 4:54:41 >
  • quote:

@► v-s-l ◄ , nasıl birşey ayrı mı çalışıyor gömülü mü

bazı fwlerde gömülü geliyormuş ama ben ayrı program olarak yükledim. Msnden yazışır gibi mesajlaşıyosunuz. Mutlaka deneyin derim.

Formda verilmişti ;
    http://www.multiupload.com/CJ2QWLM91Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-s-l -- 5 Eylül 2010; 5:07:28 >
  • quote:

Genelde modlarda gömülü olarak geliyor. Ayrı program normalde. Mesajlar içine konulabiliyor ve iphone benzeri karşılıklı konuşma gibi gösteriyor mesajlaşmaları (resimlerdeki gibi) :

• teşekkürler deniyeyim bi
  • Arkadaşlar aresmar BLITZ cfw ana sayfaya eklenmiştir.inceleme ve indirme linki mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

quote:

Genelde modlarda gömülü olarak geliyor. Ayrı program normalde. Mesajlar içine konulabiliyor ve iphone benzeri karşılıklı konuşma gibi gösteriyor mesajlaşmaları (resimlerdeki gibi) :

Kurdum hoşuma gitti ama mesajlar içine nasıl kuruyoruz?

uygulamalar içinden programı açarsam kullanabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER
    Arkadaşlar aresmar BLITZ cfw ana sayfaya eklenmiştir.inceleme ve indirme linki mevcuttur.

Eklemeye değer bulduğun için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.