Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
92.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende biraz önce 5800 a c 6 yazılımını yükledim en son yes dedikten sonra telefona yazılımı yükledi ve bi uyarı verdi (phone did not respond, if the phone is no started yet please wait for the phone to start and connect to usb , then press yes to continue, if phone is not responding press no) bu uyarıyı veriyor tekrardan yes dediğimde bu sefer not found (telefon bulunamadı diyor) suan telefonum acılmıyor ne yapmalıyım yardım edin şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens_dagli

bende biraz önce 5800 a c 6 yazılımını yükledim en son yes dedikten sonra telefona yazılımı yükledi ve bi uyarı verdi (phone did not respond, if the phone is no started yet please wait for the phone to start and connect to usb , then press yes to continue, if phone is not responding press no) bu uyarıyı veriyor tekrardan yes dediğimde bu sefer not found (telefon bulunamadı diyor) suan telefonum acılmıyor ne yapmalıyım yardım edin şimdiden teşekkürler..

ilk sayfaya güncel bir modifiye ekledim. (01.02.2011)Eğer sen ilk sayfadakilerden birini indirdiysen onlar epeyce eski ve sorunlu.2010 ağustostan kalma.Yok eğer yenilerden birini indirip sorun yaşamışsan telefonun pilini çıkart tak fakat açmaya çalışma,düğmeye dokunmadan direk orjinal yazılımı yükle sonra tekrar bunu yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 6 Şubat 2011; 11:32:50 >

• meraba kardeş bnm 5800 ın surumu 52.0.007 bu c6 yi yuklersem bi sorun olur mu şimdiden tşkkur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seri1618 -- 6 Şubat 2011; 11:18:28 >
  • acil yardım 5800 c6 ya çevirmem lazım
  • merhaba arkadaşlar şu an firmware bulamıyorum 5800 in zil seslerini atabilcek arkadaş var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5800 çalışıyor mu gerçekten. benim eski emektar hayıflandım birden yanlış anlama. sen ne yapmak istiyorsun anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.