Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BLITZ isimli kendi CFW'm yakında çıkıyor özelliklerine bakmak isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_42698236/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42698667

• Benim bir sorum olucak bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim (belki vs demeyim ama :) )

Bende bir 5800 kullanıcısıyım ve c6/97 fw geçmek istiyorum ama 5800 da almam gereken mesajlarım var ovi suite ile mesajları yedeklesem c6/97 fw kurunca mesajları sorunsuz aktarabilirmiyim. (Cihaz 5800 dan c6 ya değişeceği için ovinin 5800 yedeğini c6 atacağını düşünmüyorum haksızmıyım acaba?)
  • @_turhany_ hocam ben rehberi yedeklemiştim pc suit ile geri yüklerken sadece rehber işaretli şekilde yükledim sorun çıkarmadı. sizde msjları geri yüklerken sadece msjlar kısmını işaretlerseniz sorun çıkmaz tahminimce
  • c6v11 de ne farkettim arkadaşlar..! ilk defa rds'nin kısmen de olsa çalıştığını gördüm! trt-rd 1 diye kanal ismini buldu şarkı ismi yazmıyordu ama bu bir başlangıç olabilir evet inanıyorum! 5800da rds'li günler göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hrn_

c6v11 de ne farkettim arkadaşlar..! ilk defa rds'nin kısmen de olsa çalıştığını gördüm! trt-rd 1 diye kanal ismini buldu şarkı ismi yazmıyordu ama bu bir başlangıç olabilir evet inanıyorum! 5800da rds'li günler göreceğiz

hocam onu bırak rds telefonu kilitlemesin o bana yeter valla
  • ben tel ilk cıktığı aylarda aldım şu ana kadar rds nin çalıştığını görmedim... ne o rds li radio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 3 Eylül 2010; 20:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turhany_

Benim bir sorum olucak bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim (belki vs demeyim ama :) )

Bende bir 5800 kullanıcısıyım ve c6/97 fw geçmek istiyorum ama 5800 da almam gereken mesajlarım var ovi suite ile mesajları yedeklesem c6/97 fw kurunca mesajları sorunsuz aktarabilirmiyim. (Cihaz 5800 dan c6 ya değişeceği için ovinin 5800 yedeğini c6 atacağını düşünmüyorum haksızmıyım acaba?)

Haksızsınız
    Ben de sizinle aynı durumdaydım. C6 fw'yi tele atmadan önce ovi store ile mesaj,rehber,ajanda kayıtları,notları yedekledim. Fwden sonra bütün yedekleri sorunsuzca telefona geri attım.
  • Mesajıma cevap veren techaddict ve the_alien89 ' a teşekkürler cavabınız doğrultusunda en yakın zamanda c6 ma kavuşacağım bende
  • ilk başta pek önemsememiştim ama şimdi aklıma takıldı, mesajlarda ne kadar türkçe karakter kullansakta türkçe karakter olarak gitmiyor

mesela kendime şşğğ diye mesaj attım ssgg diye geldi düzeltmenin yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

ilk başta pek önemsememiştim ama şimdi aklıma takıldı, mesajlarda ne kadar türkçe karakter kullansakta türkçe karakter olarak gitmiyor

evet hocam hatta bir kaç arkadaşımda Türkçe karakterler boşluk olarak çıkıyor sinir oluyorum bu olaya onca dile destek verirken Türkçe karakterlerde böyle yapması sinir bozucu
  • quote:

ilk başta pek önemsememiştim ama şimdi aklıma takıldı, mesajlarda ne kadar türkçe karakter kullansakta türkçe karakter olarak gitmiyor

denedim bende de öyle nasıl düzeltcez bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

Sms ayarlarından karakter kodlamasını tam destek yaptım bu sefer gönderdi ama türkçe karakter kullanıncada bir mesaj 69 karaktere düşüyor sadece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hrn_

c6v11 de ne farkettim arkadaşlar..! ilk defa rds'nin kısmen de olsa çalıştığını gördüm! trt-rd 1 diye kanal ismini buldu şarkı ismi yazmıyordu ama bu bir başlangıç olabilir evet inanıyorum! 5800da rds'li günler göreceğiz

hocam onu bırak rds telefonu kilitlemesin o bana yeter valla

haklısın adaşım

• Tam olarak şu şekilde dönüştürerek yolluyor.

Ş ---> S

İ ---> I

Ç ---> ç

Ğ ---> G

ı ---> i

ş ---> s

ğ ---> g
  • karakter desteğini "tam"a getir. mesaj ayarlarında olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

karakter desteğini "tam"a getir. mesaj ayarlarında olması lazım.

hocam öylede mesaj 160 karakterden 69 karaktere düşüyor türkçe karakter kullanınca
  • aslında düşmüyor işte. benim bildiğim ücretlendirme yine 160 üzerinden. TR karakter sorunu çözüldüydü geçen yıllarda.

2 mesajmış gibi gözüken ama 160 karakteri geçmeyen 1 mesajla deneyin isterseniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

Sms ayarlarından karakter kodlamasını tam destek yaptım bu sefer gönderdi ama türkçe karakter kullanıncada bir mesaj 69 karaktere düşüyor sadece

kendimde denedim 69 dan fazla yazdım. ama bir mesaj düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

aslında düşmüyor işte. benim bildiğim ücretlendirme yine 160 üzerinden. TR karakter sorunu çözüldüydü geçen yıllarda.

2 mesajmış gibi gözüken ama 160 karakteri geçmeyen 1 mesajla deneyin isterseniz.

Öyleyse sorun yok hocam teşekkürler
  • nokia yazılımsal olarak düzeltmedi hala. ondan cihaz düşürüyor ama aslında karakter düşmüyor.

tek dezavantajı 160 karakter oldu mu olmadı mı bilemiyorsun.

sms paketi olduğundan hiç sallamadım ben geçti mi geçmedi mi diye.

zaten kısaltmam da kelimeleri
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.