Şimdi Ara

n82 nin n79 dan ne fazlası var (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
17.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Tuş takımı müsait değil N82 nin.

rahatsızlık acısındanmı diyorsuuz yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvvvvvvvvv10

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Tuş takımı müsait değil N82 nin.

rahatsızlık acısındanmı diyorsuuz yani...

Tuş takımına alışman zaman alabilir ama alışınca diğer telefonlardan daha iyi kullanırsın tuşlarını
    Ayrıca Xenon flash bence fazlasıyla yeter.Tek sevmediğim yönü bataryanın 1 günü zor çıkarması
  • N79 AKAR N82 BAKAR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

N79 AKAR N82 BAKAR..

Aslında buradaki fanatikliğin suçlusu sen,ben ya da bir başkası değil. NOKIA'nın PAZARLAMA TAKTİĞİ'dir. Adamlar öyle güzel tasarlıyorlar ki onda olan bunda,bunda olan ise onda yok. İki arada bir derede kalıyor insan. Sonra da kararını verip cihazını aldığı zaman da hemen onu savunmaya başlıyor ki bu akar o bakar diye. Ah Nokia ah sen adamı çıldırtırsın!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Destroyer--

quote:

N79 AKAR N82 BAKAR..

Aslında buradaki fanatikliğin suçlusu sen,ben ya da bir başkası değil. NOKIA'nın PAZARLAMA TAKTİĞİ'dir. Adamlar öyle güzel tasarlıyorlar ki onda olan bunda,bunda olan ise onda yok. İki arada bir derede kalıyor insan. Sonra da kararını verip cihazını aldığı zaman da hemen onu savunmaya başlıyor ki bu akar o bakar diye. Ah Nokia ah sen adamı çıldırtırsın!!

n73 kullanıorum.. ama bu yaz telefonu değiştircem.. n79 alabiliri belki

• quote:

quote:

quote:

N79 AKAR N82 BAKAR..

aynı kaderi paylaşıyoruz n73 kullanıyorum artık wifi'lı bir telefona geçeceğim ama N79 ile N82 arasında hala kara veremedim birinde xenon flaş var biri diğerinden 1 yıl daha yeni model off karar veremiyorum

• quote:

quote:

quote:

N79 AKAR N82 BAKAR..

N82 dicektin galiba mawoix

• n82nin fazlası yok eksiği var
  • N82 nin bataryası naparsanız yapın 1 gündn fazla gidiyor hatta 2. günün akşamına doğru batarya zayıf demeye başlıyo.bende durum böle.zaten evde oluym o vakit sorun olmuyo sarja takıyorum.sen çok kullanmıyondur diyen vardır belki ama emin olun çok kullanıyorum(mesela genelde100-150 arası msj,1-2 saat arası konusma vifi kullanımı karışık artı arada bikaç resim ufak tefek 1-2 dklık video ve 10-15 parça p3 dinleme ) oturup sarj bitene kadar video çekmezsiniz heralde.hatta 6 saat konustum bi gün ona rağmen 1.5 gün gitti.ama N79 kötü demiyorum kesinlikle düşünülmesi gereken bi makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 26 Haziran 2009; 16:20:49 >
  • İkisini de inceleme fırsatım oldu , İnşallah Dandik N73'ümden Siyah n79'a terfi edeceğim...
  • bana n79 u neden 78 e tercih edebileceğim konusun ikna edici bişeyler sıralayabilir misiniz? n78 tip olarak daha güzel n79 dan bana gör tabi. onun dışında aralarında ne fark var? benim için akıllı kapak önemli değil. kameranın 5mp olmasıda önemli değil. neden n79? neden n78 değil? yazılım farkı yok bildiğim kadarıyla?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bana n79 u neden 78 e tercih edebileceğim konusun ikna edici bişeyler sıralayabilir misiniz? n78 tip olarak daha güzel n79 dan bana gör tabi. onun dışında aralarında ne fark var? benim için akıllı kapak önemli değil. kameranın 5mp olmasıda önemli değil. neden n79? neden n78 değil? yazılım farkı yok bildiğim kadarıyla?

sizin saydıklarınız tabii tıpkısının aynısı madem dış görünüm ya da 5mp kamera önemli değil sizin için - size göre aynılar demek oluyor bu yani siz aradaki farkı sadece görünümle kapatabiliyorsunuz
  • sadece görünüm değil şöyleki n82 almak istemiyorum. kamerası şahanede olsa benim en çok işime yarayacak olan fm transmitterdır. bu şekilde demek istiyorum.

arka kapağı farklı renklerdeymiş önemi yok. e kamerada n78 benim için yeterli. daha başka ne düşünmem lazım? n79 un başka bi üstünlüğü varsa n78e karşı bilmek isterim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 7 Temmuz 2009; 16:08:28 >
  • tuş takımı olarak n79 mu n82 mi
    n82 nin tuş takımı hakkında atılıp tutuluyor
    ben onu kullanmadım ama n79un tuş takımının iğrenç olduğunu biliyorum
    n79 mu n81 mi daha iyidir
    ikisini kullananlara bu sorum ona göre
    n82 yada 6220 almayı düşünüyorum
  • n78al dım dün 500 liraya electroworld mağazasından ankaradan. öyle hoş bi telefon ki özelliklerini saymama grek yok tipide cezbedici. herkese tavsiye ederim. n79 dan iyice soğudum.
  • Selam arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Forumda telefon tercih etmek için yazılanları okuyordum konular telefon fanatikliği gibi olmadık yerlere gitmiş. Arkadaşlar objektif bir tutumla yorum yazarsanız benim gibi fikir arayan kişilerede kafa karışıklığı olmaz düşüncesindeyim.

Sorularıma gelince kafamda iki telefon var N79 ve N82.
    N82deki sıkıntım tuş takımı ve arayüzü N79a göre düşükmüş. Arayüzünü günceleştirip N79 gibi yapabiliyor muyuz?
    Gündüz fotoğraf çekiminde fark var mı?
    Çift led xenon kadar olmasada gece başarılı mıdır?
    3D oyunlarda N79da 3D ye ihtiyaç olmadanda kasılmadan gider mi?

Bir kaç artı eksi paylaşırsanız sevinirim.

Saygılar...
  • burda kim ne derse desin hala neyi neden aldığımızı, aslında ihtiyacımızın ne olduğunu bilmediğimizi ve sırf bazılarının desinler demeleri için alışveriş yaptığımızı görüyorum. öyle garip yorumlar okudumki dayanamayıp bi iki kelimede ben karalamak istedim müsadeniz ile...

hiç cihazı kullanmamış bi arkadaş çıkıyor o akar bu bakar diyor ve belkide bilmeyen birilerini yalnış yönlendirmiş oluyor. fm vericinin vazgeçilmez bi özllik olduğundan bahsediliyor ki buda yalnış. hele hele cep telefonlarında gereksiz kullanışlı olmayan bi özellik. nedenmi? yaşadığım şehir malesef istanbul. bu özlliğin temel amacı araç içi müzik sistemine telefonu kablosuz bağlamak. boş bi radyo kanalı buluyosunuz tam müziği başlatıyosunuz aaa o da ne bi anda o kanaldan başka bi radyonun sesi gelmeye başlıyor. sebebide normal radyo kanallarının frekanslarının haliyle telefonunkinden çok daha güçlü olması ki istanbul gibi bi yerde boş radyo kanalı bulmanız neredeyse imkansız. artı telefonu torpidoda koyduğunuz yerde önemli. kısacası çakmak girişlerine takılan vericilerin yarı performansını dahi telefondan almanız mümkün değil. gelelim n79 daki arka kapak olayına. kutudan çıkan renkler dış kasa ile uyumlu olsa bi yere kadar güzel denebilir. lakin gri kasayada kahverengi ve kırmızı kapak seçeneği koymuşlar siyahada. kısacası varmı var.. bir arkadaşımızda n82 nin tuş takımına kötü demiş ki eminim oda ne n79 u ne de n82 yi kullanmamıştır yada birini kullanmıştır. ikisinide kullanan bi insan n82 tuş takımının n79 ile kıyasla mükemmel olduğunu bilir zaten. o yüzden kullanmadan yapılan yorumları cahillik olarak nitelendiriyorum ben.

kamerası önemli değil diyen arkadaşlarada sözüm madem kamera önemli değil n79 yerine n78 almaktan ziyade aynı özelliklerde daha ucuz cihazlara yönelmek daha doğru olmazmı? hiç telefondan anlamayanlar tutturmuşlar megapixel olayına. sırf bu yüzden gül gibi telefonunu satıp aklınca modelini yükseltenler var. ama doğru biz kendi kendimize yapıyoruz. bilmeden sırf yeni diye ürün alıp sonra kahva muhabbetlerinde seninki kaç megapixel bak benimkinde şu var aa onda yokmu seni kazıklamışlar falanca yerde şu kadara sordum hemde sıfır vs..... diye aklımızca malımızı övü-yoruz en iyi benimki diyoruz hep. belkide doğamızda var bizim bilemeyiz lakin sizce önemi varmı bilmem ama ben genede rica ediyorum. lütfen bilmeden etmeden yorum yapmayın. kullanmadan yorum yapmayın. bileninde yorumuna saygılı olun. lütfen!

• Arkadaşlar merhaba
    bende bu iki telefon arasından seçim yapacağım ama kafam çok karışık
    n79 559 tl buldum taksitle ve 4 gb kart artı bluetoth kulaklık hediye
    n82 509 tl yine 4 ay taksitle, şimdi ben hangisini alayım
    n79 şarz iyi ve daha yeni bir model daha hafif
    n82 xenon flaş artı çift işlemcisi
    sanırım n79 alıcağım(ama görüntü ve tuşlar açısından n82 daha hoşuma gitti doğrusu),
    çünkü evde fotoğraf makinam artı full hd kameram var
    bide bu telefonu kullananlardan gps sadece şehir içinde mi işe yarıyor
    yoksa şehirler arasındada mı,ben bayramda giresuna gideceğim bana giresuna kadar
    yol tarifi yapar mı (ilk defa uzak yola çıkacağım yol bilmiyorum),
    bir soru daha acaba n79 bataryası n82 ile uyumlu mudur,
    ve bir soru daha mobil tv varmıdır bu modellerde izleniyor mu?
    çok sorular sordum ama en iyi bilgiyi siz değerli forumdaşlarımdan alacağıma eminim.
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: kridvan

Arkadaşlar merhaba
    bende bu iki telefon arasından seçim yapacağım ama kafam çok karışık
    n79 559 tl buldum taksitle ve 4 gb kart artı bluetoth kulaklık hediye
    n82 509 tl yine 4 ay taksitle, şimdi ben hangisini alayım
    n79 şarz iyi ve daha yeni bir model daha hafif
    n82 xenon flaş artı çift işlemcisi
    sanırım n79 alıcağım(ama görüntü ve tuşlar açısından n82 daha hoşuma gitti doğrusu),
    çünkü evde fotoğraf makinam artı full hd kameram var
    bide bu telefonu kullananlardan gps sadece şehir içinde mi işe yarıyor
    yoksa şehirler arasındada mı,ben bayramda giresuna gideceğim bana giresuna kadar
    yol tarifi yapar mı (ilk defa uzak yola çıkacağım yol bilmiyorum),
    bir soru daha acaba n79 bataryası n82 ile uyumlu mudur,
    ve bir soru daha mobil tv varmıdır bu modellerde izleniyor mu?
    çok sorular sordum ama en iyi bilgiyi siz değerli forumdaşlarımdan alacağıma eminim.
    Saygılar

Tam aksine gps açık alanlarda, yolda, otobüste, arabada daha iyi çeker ve daha rahat bi şekilde yola bakabilirsin. şehir içinde yüksek binalar yüzünden bağlantı süresi birazcık uzuyor. Kısacası heryerde kullanabilirsin.
    Mobil tv de türkcell in bir servisi zaten. 3g destekli telefonlarda kullanabilirsin.(n82 ve n79 da 3g mevcut.)
    Bataryaları sanırım birbirine uymuyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.