Şimdi Ara

n82 nin n79 dan ne fazlası var (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
17.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellik olarak olmasa da tip olarak
    karizma meselesi...!
  • evet n79 tip olarak kibarlık olarak N82ye nazaran güzel.ama n82 ninde kendine has bi karizması var bence
  • imzan güzel...!

n82 ben kullanırım
    3250 kullanmış biriyim sonuçta
    ama yadırganıyor...!
  • eyvallah

haklısın.kardeşimde kullanıyodu 3250 bildiğin takoz ama n79 a güzel derler n82ye kaba derler bu böyledir :)

bu arada yeni geldim merhabalar.foruu uzundur takip ediyorum hatta googleda bişe arasam kesin aradığım şey burdada oluyo bi sorum olacak nick değişimi isteyebiliyozmu nerden olur olmadık konu açıp cöpe cevirmek istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 3 Haziran 2009; 11:57:36 >

• adminlerden birine pm(özel mesaj) at
    yada moderatörlere at onlar iletirler
  • Arkadaşlar yeni bir kampanya başlattılar sitelerde var ben konyada yaşıyorum burda elektro world mağazasında da iki cihaz aynı fıyat ve advantage a 5 taksit yapıyorlar .. Sınırlı sayıda oldugunu soyledıler ma ben hangisini alacağımı şaşırmış durumdayım
  • tip olarak, sadece tip olarak n79
    başka her türlü n82 al
    ikisininde tuş takımı berbat
    flash için tipi hoşuna gidiyosa n82 alabilirsin
    beğenmezsen değişebiliriz sonra
    benim n79 da iki haftalık...!
  • yaw arkakadaşlar ben sizi bitürlü anlamadım benim n82 nin sarjı min 2 max 3 gün gidiyor günde 10 resim 15 dk konusma yaklasık 30 çagrı alıyorum ve atıyorum geceleri acık sabah alarm ayarlı vs.... şarj olayı böle benimkinde fazla gitme sorunumu var ne... benim n82 böle
    haa birde her sabah işe gidip gelirken kulaklıkla müzik dinliyorum 90 dk. aletten memnunun kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost1984 -- 7 Haziran 2009; 20:39:56 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2464638/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/nick_report.asp

quote:

Orjinalden alıntı: Aѕℓαη66™

bu arada yeni geldim merhabalar.foruu uzundur takip ediyorum hatta googleda bişe arasam kesin aradığım şey burdada oluyo bi sorum olacak nick değişimi isteyebiliyozmu nerden olur olmadık konu açıp cöpe cevirmek istemem

• n82 sadece donanımsal özellikleri n79 dan iyi n79 un tipi hafifliği falan daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

quote:

herşeye ragmen gittim gri n79 aldım
    şimdilik memnunum
    daha bu akşam aldım
    florasan resimleri tatmin etmedi...!
    ama telefon kendine hayran bırakacak güzellikte

Hayırlı olsun... N79 bence genel olarak daha iyi zaten N82 den sorun yaşamadan kullanman dileğiyle.

sağol dostum bundan sonra proğram ve kullanım önerilerinizi bekliyorum
    ama o n79 konusunuda baştan sona okumak istemiyorum..!

Problem olursa burdayız yardım ederiz edebileceğimiz birşeyse

• kararsızım kararsızım kararsızım
  • haziran 25 te telefon alacam.bir ayı geçkin süredir araştırma yapıyorum.n82 daha mantıklı gibi ama hala kararsızlık var içimde.
    allah belanı versin nokia
    ...
  • siz beddua ettikçe büyüyor nokia
    ve daha fazla iğrenç seçenek sunuyor
    bunun çözümü yok
    sana en çok uyanı alacaksın...!
  • quote:

siz beddua ettikçe büyüyor nokia
    ve daha fazla iğrenç seçenek sunuyor
    bunun çözümü yok
    sana en çok uyanı alacaksın...!

n82 almaya karar verdim gibi.3d hızlandırıcı çok iyi.hız benim için önemli.ve bugüne kadar kullandığım en iyi kameralı telefon n99i ydi.
    gerçek kamera keyfini sürmek istiyorum
    ...

• Yalnız şunu belirteyim N82 nin ekran parlaklığı çok düşük seviyede, cihazı hacklemediğiniz sürece parlaklığı arttıramıyorsunuz, hackleyerek parlaklığı arttırdığınızda full parlaklık oluyor ve bununda pil ömrüne olumsuz katkısı var, ben ekrana önem veriyorum, n82 kullanmış biri olarak, N79 a bakmanızı öneriririm.
  • Beyler peki oyun oynama müzik dinleme acısından karsılastırdıgımızda durum nasıl oluyor...Ben n82 düşünüyorum ama acıkcası ellerimin baya geniş olması yüzünden tuşların parmaklarımın altında kaybolucağını düşünüyorum... (günde 150 yi aşkın sms atan biri olarak...)
  • N79 al sende kurtul bizdezaten N82 oyun oynamak için idel bi model değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

N79 al sende kurtul bizdezaten N82 oyun oynamak için idel bi model değil

Anlayamadım neden oyun oynanmıyacak bi telefon olsunki nedeni nedir acaba...?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.