Şimdi Ara

N11 yanlış sipariş tehlikesi ÇOK ÖNEMLİ !! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
60.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam fatura adreslerim dede oyle bir adres yok. O mahallede hic bulunmadım kaego firmasını aradim bilgilendirdim bakalim ne olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de evde yoksun kargoyu birine bıraktı gitti, kargocuların bin bir türlü hali var o yüzden Pazar yeri sitelerini hiç sevmiyorum şahsen. N11 in kendi deposu da yok satış yaptığı tamamen komisyonculuk. Girmeyin siteye daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Vay hocam güvenlik felan Zengin adamın halı başka oluyor.. bizim tek göz odalı malikaneye kargocu kapıya atıyor bu fakir üç kuruşluk bişey almıştır diye 😁

Alıntıları Göster
    Hocam nerde o zenginlik, öğrenciyim, yurt güvenliği alıyor

• İncehesap dan 2 tane televizyon sipariş vermiştik tam da, eyvah..

• Beyler ben bulaşık makinesi için tablet aldım bulaşık makinesi için tablet geldi niye böyle oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düşünsene 10 liralık salatalık kremi almışsın 1 kese altın geliyor
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    hangi kargo firması. bende izmirde yaşıyorum. geçenlerde yurt içi kargo eşimin adına gelen bi kargoyu güya eşime teslim etmiş. önce satıcıyı bilgilendirdim. sonra kargo şubesine durumu anlattım. biz size teslim ettik dediler. bende kamera kayıtlarını izletebilirim. olayı savcılığa taşıyabilirim diyince kargoyu başkasına verdikleri ortaya çıktı.
  • Polo alanlar endişesi

• Benim 240gb James Donkey SSD sıkıntısız geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKattchup

Benim bildiğim sıcak fırsatlar üyeleri şuan ellerini göğe açmış ne olur aldığım ürün yerine daha pahalı olan yanlış ürün gelsin diyordur sıcak fırsatlarda bu durumu yaşayıp ürünü verecek kişi yok bu arada, hatta üstüne thh’ye gidip satın aldıkları ürünü de isterler.
    Maalesef halkımızda ahlak kalmadı o nedenle bu dediğinizi yapacak hem forumda hem sokakta bir çok insana rastlayabilirsiniz. Çok üzücü. Ne b.k yerseniz yiyin hak yemeyin.

• Sitelerinde çok teknik sorunlar vardı. Bu son anlatılan sorun resmen sıvama demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Kasım 2019; 20:22:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Sitelerinde çok teknik sorunlar vardı. Bu son anlatılan sorun resmen sıvama demek.
    bu hep olabilecek şey. 2-3 ay önce gg den 12tl ye çay aldım. 70tl lik şampuan geldi aras kargo ile. işin ilgince poşette fatura da başka isim yazıyor ama kargo barkodu bana aitti. karışıklık kargo şubesinden kaynaklanıyor tahminimce
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    Benim de ara ara başıma gelir. Olay şudur ki kargo firmasında kargoyu alan kişinin öküzlüğüdür. Ne yapar söyliyim size kargo üzerinde n11 den alınan çıktı ile adres doğruda belirtilse, o kendi sisteminde sizin adınızı yazınca çıkan kayıtlı adrese tıklar. Bu arada aynı isimde başkası olacagını hesaplamaz. Kargo suçu firmaya firma suçu kargoya atar.
    Sizin yapmanız gereken n11 sitesine girin siparişlerimden sipariş detayına tıklayın orada sipariş verirken kullandıgınız adres kayıtlıdır. O adres dogru ise n11 müşteri hizmetlerini arayın bak durum bu siparişlerimde kayıtlı adrese degil başka adrese göndermiş çirkefe yatıyor deyin, müşteri hizmetleri ilğilensin durumla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_Kazan

Benim de ara ara başıma gelir. Olay şudur ki kargo firmasında kargoyu alan kişinin öküzlüğüdür. Ne yapar söyliyim size kargo üzerinde n11 den alınan çıktı ile adres doğruda belirtilse, o kendi sisteminde sizin adınızı yazınca çıkan kayıtlı adrese tıklar. Bu arada aynı isimde başkası olacagını hesaplamaz. Kargo suçu firmaya firma suçu kargoya atar.
    Sizin yapmanız gereken n11 sitesine girin siparişlerimden sipariş detayına tıklayın orada sipariş verirken kullandıgınız adres kayıtlıdır. O adres dogru ise n11 müşteri hizmetlerini arayın bak durum bu siparişlerimde kayıtlı adrese degil başka adrese göndermiş çirkefe yatıyor deyin, müşteri hizmetleri ilğilensin durumla.
    Aynen böyle durum. Ama güzel ti ye alınmış arada yaratıcı csb ler de var beğendim. Dh konu dışı ve dh ölücüleri ruhu aynen duruyor

• 11.11.2019 tarihinde yapılan alışveriş sonucunda bugun ilçede bir kargo firmasının bir şubeye giriş , 3000 adet urun, bu ilçede 10 adet kargo firmasi şubesi var ... şakamı dedim yok gerçek .. e ticaret firmaları dunyanın parasını 1 gunde kazanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 12 Kasım 2019; 20:27:2 >
  • Önüne gelen firmadan almayacaksın bu yüzden.

Benim kendi satıcı firma puanım %100.
    Nasıl %100 kalıyor bu.
    Öncelikle 3-5 lira kar etcem diye sürat kargoyu kullanmıyorum. Aras ile çalışıyorum. (En ucuz kargo sürat)
    Böyle yoğun günlerde de n11 den gelen barkodları liste halinde alıp karşılarına desilerini yazıp kargodan kargo barkodlarını çıkarttırıyorum. Paketlerin üzerine kendi işyerimde çift elamanla çift kontrolle hazırlatarak yapıştırtıyorum.

Sonuç 0 hata. 0 çapraz kargo. Belki kargocu elemanın yerine bizim eleman daha fazla çalışıyor ama deyiyor. 2 Kargo çapraz gittimi uğraş dur müşteriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 12 Kasım 2019; 20:34:44 >
  • ilk_Kazan İ kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen aynısı oldu hocam. Benim de tek sürat kargoda oluyor bu olay

Sistemden direk adresi almıyor sanırım elle giriyor personel böyle sorunlar cıkıyor.

Satıcı işgüzar ben hatta yapmam arkadaş ne gördüysem ona yolladım diye ısrar etmesi insani sinir ediyor sadece durumu n11 bildirdim kayıt actırdım az önce.
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Altıma hafif bir ıslama ile bıraktım gülmekten
  • amentus kullanıcısına yanıt
    Aras hocam

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    En fazla sorun yaşadığım kargo şirketi aras kargodur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.