< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 25 Nisan 2020; 15:32:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 25 Nisan 2020; 15:32:48 > |
Aynen kardeş millet artık ordan alma burdan alma diyor sanki suçlu alanmış gibi.
|
Herkezin basina gelebilir ne demek sahte urun satmak faturasi var iade sureci var boyle adamlar hala hangi cesaretle satis yapabiliyor diye sorgulamak lazim hepimiz vergimizi oduyor ve hepimiz potansiyel musteriyiz bugun n11 yarin bilmem hangi site fark etmez..arkadasim madem bu kadar eminsin sahte olduguna hemen ticaret bakanligina faturanla basvur gecikme thh de basvur..gecmis olsun
|
Yani hirsizin hicmi gunahi yokkk....
|
Bakın burada satıcı kadar n11 inde suçu çok büyük. Aracılık ederek komisyon almasını biliyorsa müşterinin de hakkını sonuna kadar savunmak zorunda. Siz o satıcıdan almıyorsunuz, n11 den alıyorsunuz. Dolayısıyla sahte ürün satışını o satıcı değil n11 yapmış gibi dava etme hakkınız var. N11 in ilk vukuatı değil, eminim ki daha bir çok sahte ürün mevcut fakat her alan anlamıyor. Umarım sonuç alırsınız fakat ben n11i asla kullanmayacağım.
|
|
Vatan bilgisayar cok dürüst sanki allahim ya
Bide 4 kisi artilamis |
Seri numasıyla kontrol ettim ve sahte çıktı dedi ya. iPhone 11'in çakmasını iPhone 11'den önce yapan adamlar, bu kulaklığın çakmasını mı yapamayacak?
|
Vatan Bilgisayar gibi bilindik siteler varken neden bu tarz siteleri tercih ediyorsunuz, anlayamıyorum. Vatan pahalı; ama en azından başın ağrımıyor.
|
Geçmiş olsun öncelikle. Bende N11 üzerinden AirPods 2 almıştım. Ürün gerçeğiyle o kadar yakındı ki ürüne N11 üzerinden alan herkes 5 puan vermiş. Ama illa daha önce bir Apple ürünü kullandıysanız anlayabiliyorsunuz rahat bir şekilde sahte olduğunu.
Satıcıya yazdım aynı durum bizde sahte ürün olmaz diye cevap aldım. N11 zaten hiç ilgilenmiyor. Bende, seri numaralarını sorgulayınca orijinal çıkıyordu çünkü orijinal ürünün seri numaralarını basmışlardı üstüne. Ancak ne kadar iyi klon olsada 2 şeyi kaçırmışlar. Ayarlar altında AirPods bilgileri gözükmüyordu. Diğeri ise Bluetooth Vendor ID’ler Apple’a ait değildi. (Apple 0x07ca) kullanıyor. N11 ilgilenmeyince satıcıda geri almayınca Tüketici Hakları ile bile uğraşmadım. Ürünü alıp Gürgençlere götürüp uzman raporu aldım orijinal olmadığına dair. Sonra dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundum. 5 gün sonra satıcı etekleri tutuşmuş bir şekilde beni aradı. 11 gün sonra N11 aradı çünkü N11’i de 158/1F altında dava ettim yer ve imkan tanıdıkları için. N11 beni aradığı gün SMS göndererek iadenin gerçekleştiği hakkında bilgi verdi. Ertesi gün para hesabıma geçti. 49 gün sonra duruşmamız gerçekleşti. N11 tarafında bir hak talep edemedim ancak satıcı alehinde karar çıktı. Ürünün 6 katına kadar olan bedelin ödenmesi ya da 10 seneye kadar hapis cezası. Paşa paşa 7662 TL ödemek zorunda kaldı sayın satıcımız. Vakıf bankasından hesap açtırdılar, parayıda 1 Hafta gibi bir sürede aldım. 1277 TL’yide N11 iade ettiği için baya karlı çıktım durumdan. Ancak satıcı uslanmadı bu sefer de ölüm tehditleri yağdırdı. Yine duruşma günü bekliyoruz bakalım sayın satıcımızla. Maddi & Manevi durmak yok yola devam! |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 22 Nisan 2020; 23:25:3 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 22 Nisan 2020; 23:45:41 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 23 Nisan 2020; 3:16:22 > |
|
|