Şimdi Ara

N11 mi HepsiBurada mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklık alacağım fiyat olarak ikisindede aynı fiyat. Hangisi daha güvenilir, bana sıkıntı çıkartmaz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

• hepsiburadada güvenilir n11de ama hepsiburadadan ürün almak daha mantıklı
  • hepsiburada
  • N11den bir suru alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Site değilde alicagin satıcı önemli

• İkisi de güvenilirdir. Tabii ki ikisinde de çeşitli sorunlar yaşayanlar vardır ama bu siteler en çok tercih edilen alışveriş siteleri. Dolayısıyla gönül rahatlığıyla herhangi birinden alabilirsiniz. Ayrıca bir sorun çıkarsa geri iade etmeniz de mümkün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

hepsiburada

Neden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde Hepsiburada dan alıyorum ama bi kez n11 den aldım bi sorun çıkmamıştı.
  • Müşteri hizmetleri n11 50 kat daha iyi ilgilenirler seninle ama hepsiburadanin artisida direk çoğu ürünü kendisinin satması n11 sahibinden.com mantığına daha yakin

• N11'de satıcı usulü olduğu için iyi satıcıları puanıyla, yorumlarıyla hemen anlayabiliyorsun ve herhangi bir durumda N11 müşteri hizmetleri müşteriye desteğini çok daha iyi hissettiriyor.

Hepsiburada ise kendi çalıp kendi oynadığı için daha kalitesiz geliyor bana. Ancak kötü satıcıyla karşılaşma olayı yok.

Kısacası satın almadan önce satan mağazanın puanlarına be yorumlarıma dikkat edip alabileceksen N11, yok ben sepete atıp alıcam okumam yorum falan diyorsan Hepsiburada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatıyorum ama ikisinden de alışveriş yapan hatta hepsiburadanın ilk üye olup alışveriş yapanlarından biri olarak söyleyeyim şu an hepsibudada da aynı n11 gibi pazar yeri ve hepsiburadanın müşteri hizmetleri allahlık. n11 sonra kurulmasına rağmen çok çok daha başarılı keşke üye iş yerlerinden daha düşük komisyon alsalar da fiyatlar bize yansısa bizde kör tuttuğunu öper misali fırsatı eline geçiren nasıl sömürecem diye çalışıyor
  • Ben her 2 siteden de çok alışveriş yaptım.
    Kısaca artı ve eksileri yazayım.
    Hepsiburada kaliteli ürüne ve kaliteli satıcıya dikkat eder. Sahte ürün satan satıcıya kesinlikle izin vermez tespit ettiği an siteden tabiricaizle kovar. Yani sahtekarlar konusunda Hepsiburada çok titiz davranır.
    N11 ise sahtekar çakma marka ürün satan satıcılara pek dikkat etmemekte. Mesela ben sahte nıke adidas ürün satan satıcıyı şikayet etmiştim. Çünkü 80 liraya nıke adidas new balance adlı ayakkabı markası satıyordu. Sonra başka ucuz sahte ürünlere de denk gelmiştim.
    N11 şöyle güzel bi yönü var satıcıyla aranla iletişim kurmana yazışmana bilgi almana soru sormana olanak veriyor. Hepsiburada da böyle bir şey yok.
    Başka bi farkta korgo ile ilgili Hepsiburada bir takım ürünlerde hızlı kargo seçeneği ile aynı gün teslimat sağlıyor. Tabi 3-5 lira fazla korgo parası ile. N11 de böyle bir şey yok kargo tarihi hangi gün yazılmışsa o gün kargolanır.
    Ürün bolluğu konusunda n11 daha çok ürün sunuyor. Tabi her önüne gelen satıcıyı bünyesine aldığı için.
    Sonuç olarak şunu yazayım.
    Hepsiburada Doğan medyasının
    n11 Doğuş medyasının ürünüdür.
    Dikkatli olursan iyi araştırırsan her ikisinden de alışveriş yapabilirsin. Tabi araştırma konusunda n11 e daha çok dikkat etmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İkiside sorunsuz gönderiyor.

• hepsiburadada ne kadar eski müşteriysen o kadar saygu görürsün üyelik tarihi + sipariş toplamı şeklinde işliyor olay
  • mesudt M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mesudt,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Benimle ne görüşeceksiniz ki ne tür bir yararım olabilir ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada da son 3 alışverişimin 2 tanesinde büyük sorun yaşadım. Üstelik satcı da hepsiburada idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

hepsiburadada ne kadar eski müşteriysen o kadar saygu görürsün üyelik tarihi + sipariş toplamı şeklinde işliyor olay
    Külliyen yanlış bilgi.

• Güvenilirlik olarak bir fark yok hocam, Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünlerde bile sorun çıkabilir, n11'de de satıcıya göre aynı şekilde, fakat hepsiburada genelde kargo ücreti ödetiyor hep 100 TL altına, n11'de çok sık rastlayabilirsin ücretsiz kargoya.
  • N11
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.