Şimdi Ara

N11 den siparişim için tüketici mahkemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.n11 de bir satıcıdan şişme koltuk aldım.üründen fatura çıkmadı ve ürünü denedim baktım çok büyük geldi odaya geri paketledim.satıcıya ulaştım fakat geri alamayız dedi.neden diye sorduğumda üründe kusur olmadığı sürece ürünü geri alamyız diyor.

Genelde bütün alışverişlerimi internetten yaparım.ankastre seti bile iade ettim.bildiğim kadarıyla yasal hak bunu gerektiriyor.
    Tüketici mahkemesine internetten başvursam ben mi haklı çıkarım.ne gibi sonuçlarla karşılaşırım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba scorpion3560,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Sabahtan beridir iletişime geçceksiniz.zaten aradım siz i bu konuyla ilgili.hala dönüş yapılmadı.satıcıda cevap vermiyor.fatura bile yollamıyorlar.böyle sahtekarları nasıl satıcı yapıyprsunuz

Sorunum çözülmediği takdirde 1. Şikayetvara şikayet yazacağım

2. Tüketici mahkemesine başvuracağım

• Ürünün fiyatı ne kadar ki mahkemeye gitmeyi düşünüyorsunuz? Ayrıca cayma hakkını 14 gün içinde gerekçe belirtmeden kullanabilirsiniz

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün 130 lira.isterse 1 lira olsun.adam fatura yollamıyor.bunun cezası var.kalkmiş birde iade almam diyor.buna tav oldum.

• Mahkemeye değil hakem heyetine basvuracaksiniz. 14 günlük süre dolmadan işleminizi başlatın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    faturasız işlem yapması vergi dairesinin konusu. o bedeldeki ürün için direkt dava açamazsınız. oturduğunuz yerdeki hakem heyetine başvuracaksınız önce. Kaldı ki caymaya bağlı iade konusu o kadar da keyfi bir konu değil. siz hemen iade için kargolayın, iade kargosu evraklarınızı da saklayın, teslim almazlarsa onlar uğraşırlar sonra
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Satıcınız faturayı maille yollucam deyip 6 saattir hala yollamadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.