Şimdi Ara

N11 DE SATICININ TELEFON NUMARASINI NASIL ALIRIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,N11 de bir satıcının telini nasıl alabilirim,mesajlar okunuyormu sistem tarafından,şöyleki bir tablet var almak istediğim,satıcıya o ürünü g.g dan satmasını isteyeceğimde.Teşekkürler

1.Yöntem: Magazadan bir ürün satın alıp, satıcının size ulaşması gerektigi ile ilgili magazaya sor kısmından bir mesaj göndermeniz lazım. (Satın almadan numaranızı magaza göremez.)Bu garanti yöntemdir. Zaten magaza sahibi size ulaşınca aldıgınız ürünü iptal edersiniz.

2.Yöntem: Magazaya sor kısmından özel mesaj atıp tel nonuzu yazarak satıcının size ulaşmasını beklemek. ( Bu şans işidir. Çünkü mesajlar n11 tarafından kontrol ediliyor eger görürlerse silerler ama onlardan önce magaza görürse belki sizi arar.)
    ✪ Anakart: Asus Prime Z270-A LGA1151 DDR4 ✪ CPU: Intel Core i7-7700K ✪ RAM: G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz DDR4 ✪ GPU: MSI GTX 1050 TI 4GB OC ✪ SSD: Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB ✪ HDD: WD Red WD30EFRX 6TB ✪ Monitör: Dell U2515H 25" 2K ✪ Kasa: Corsair 400C ✪ PSU: Corsair Platinium Hx750i 750w ✪ Soğutucu: Corsair H115i 280 mm ✪ FAN: Corsair Pro ML120 x3 ML140 x2
  • ürünü sepete attıktan sonraki adımların birtanesinde Önbilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesini işaretlyorsun ya onlardan birinde yazıyor tel nosu
    ✪ Anakart: Asus Prime Z270-A LGA1151 DDR4 ✪ CPU: Intel Core i7-7700K ✪ RAM: G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz DDR4 ✪ GPU: MSI GTX 1050 TI 4GB OC ✪ SSD: Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB ✪ HDD: WD Red WD30EFRX 6TB ✪ Monitör: Dell U2515H 25" 2K ✪ Kasa: Corsair 400C ✪ PSU: Corsair Platinium Hx750i 750w ✪ Soğutucu: Corsair H115i 280 mm ✪ FAN: Corsair Pro ML120 x3 ML140 x2
  • çoğu kişi bilmez :)
    Alper ŞEN
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh5959

çoğu kişi bilmez :)

Çok sağol Dostum,işime yaradı

ürünü sepete attıktan sonraki adımların birtanesinde Önbilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesini işaretlyorsun ya onlardan birinde yazıyor tel nosu

Get li ilanlarda bu yöntemin aynısını sahibinden.com da ben yapıyordum. Sonra site bi dönüşüm geçirdi ve bu açığı kapatmışlar..

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

ürünü sepete attıktan sonraki adımların birtanesinde Önbilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesini işaretlyorsun ya onlardan birinde yazıyor tel nosu

Get li ilanlarda bu yöntemin aynısını sahibinden.com da ben yapıyordum. Sonra site bi dönüşüm geçirdi ve bu açığı kapatmışlar..

Aynen... Ben de Sahibinden.com'da çok kullanıyordum. N11'in de bu açığı kapatması uzun sürmez...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.