Şimdi Ara

n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
10
Favori
212.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 2 gün önce epostama kupon geldi , parayla satın alınıp 11.11 de kullanılacak kuponlardan , kupon 55 tl , 110 tl lik indirim yapıyor , gelen mailde ve açılan sayfa da alt limit olduğu yazmıyordu , aldıktan 10dk sonra arkadaşım fark etti 400 tl alt limit varmış , hemen müşteri hizmetlerini aradım iptal edilmesi için , hiç bir şekilde yardımcı olmadılar , bir de sert bir tavır takınmaya başladılar. n11 e kesinlikle güvenmeyin paranızı aldıktan sonra gram yardımcı olmazlar , defalarca aradım , yetkililerle görüştüm ama robot gibi aynı kelimeleri tekrar edip paranın üstüne yatıyorlar , o değil sitede 15 gün içinde koşulsuz iade yazıyor. 10 dk sonra aradığımda iptal edemeyiz diyorlar. Gerçekten yazık. ama bu iş burda bitmeyecek yaptıkları yanlarına kalmayacak.
  • Güzel bir konu olmuş n11den almak istiyenler okursa faydalanabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safirmobil satıcısından kesinlikle alışveriş yapmayın.

    Bu ismini dahi anmak istemediğim satıcıdan laptop bataryası aldım fakat ürün şarj olmadığından değişim talebinde bulundum. Bu sıradan değişim talebinde bile binbir zorluklar çıkardılar, bozuk ürünü değiştirmek istemediler. Neyse güç bela değişimi kabul edip gönderdiler.

    Neyse kargo paketi elime ulaştı ve açtım baktım birde ne göreyim. Dalga geçer gibi bozuk olan bataryayı aynen göndermişler. Seri numalarına kadar aynı bozuk bataryayı bende aynen iade ederek durumu n11'e bildirdim.

    n11'den aldığım cevap depoda kargolama esnasında bir karışıklık olmuş olabileceği...

    n11 böyle iş ahlakından yoksun sözde satıcılar yüzünden çok müşterisini kaybeder.
  • güzel bir konu olmuş keşke herşey bu şekilde yapılsa
  • Hurdacı,dolandırıcı ne ararsan var.Adam indirim kuponu veriyor.Bir alışveriş yapalım dedik.Ürün sahte geldi.Merdiven altı ürertim.Normalde iki ürün toplamda 49.90tl+kargo4.25=54 lira iken bunların 5 tl indirim kuponunu kullanıyorsun ve 50tl ye geliyor. Ürünün bir tanesi 24.90 iken iade ediyorum.Bi tanesi 22tl olarak iade oluyor.Demekki satıcı dolandırıcı da olsa o kargo ücretini ödeyeceksin kardeş.Teşekkürler n11.com.Şerrefsizin önde gidenisin
     n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • %99 puani olan bi magzadan saat siparisi vermistim yorumlari falan cok iyi bugun magzadan arandim ellerinde urun yokmus ee yoksa ne satiyosun bana iptal edelim dedi ettik bakalim paramiz n11 de kaldi geri odeme yapacaklarmi n11 iptal edilen gun bankaya veriyoz parani dedi ama ne olacak görecez zaman kaybindan baska bise degil nasil magazalar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hakanbb,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • 2 gün evvel 21.11.2016 tarihinde 4 adet kışlık Petlas lastik aldım,n11.com aracılığı ile.1 yıl yol yardımı kampanyası varmış idi,ona güvenerek.130x4=520 TRY kredi kartımdan çekildi.2 gün oldu fakat kargo yapılmadı.dün gece ilgili firmaya mesaj gönderdim,elimizde o ebatlarda kışlık lastik yok,tedarik etmeye çalışıyoruz dediler.fakat stoklarında görünüyordu.ben yol yardımı konusunda Petlas müşteri hizmetleri ile konuşmuş dum.onlar da bana tedarikci bayi ile iletişim kurmamı söylediler.ben de Kayseride bulunan firmaya telefon ettim,bi yanlışlık olmuş,yol yardımı falan yok dediler.sanırım yol yardımı problemi yüzünden kışlık lastikleri göndermek istemediler,ben de siparişimi iptal ettim.daha sonra siteyi takip ettim,adam hemen 4 lastiği yine ilana koydu,yol yardımı hediyesi olmadan,ve lastikler satıldı.n11.com u aradım,siparişimi iptal ettim dedim,anlattım konuyu,onlarda paranızı 3 gün sonra sistemde görebilirsiniz dediler,ne derece doğru bilmiyorum.yani arkadaşların belirttiği gibi biraz üçkağıt kokusu var.Gittigidiyor,Hepsiburada ve Sahibinden com dan defalarca alışveriş yaptım,kargo konusunda adamlar aynı günün akşamına yetiştirdiler.dikkat etmenizi tavsiye ederim,uzak durmak da fayda vardır.ciddiyetsiz firmalar ile çalışıyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba hakanbb,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi

    is yoğunluğu yuzunden yazamadim saat 22 de n11den ece hanim beni aradi paranizi bankaya yolladik dedi sabah param bankaya yatti teb bankasida taksitli alisverisimi iptal etti yardiminiz icin teşekkür ederim sizden tek ricam magzaniza yaptirim yapmaniz elinde olmaya mali satisini yapmasini ve benim zamanimi calmasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakobb -- 25 Kasım 2016; 1:5:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başıma gelene kadar böyle şeyler olduğunu bilmiyordum. N11'den arabam için polen filtresi aldım, kırık geldi, iade talebi açıp kargoyu geri gönderdim. N11'e de para transferini durdurmasını ve satıcıya paranın aktarılmamasını talep ettim. Tamam durdurduk dediler. Satıcı ürünü iade aldı fakat gel gelelim n11.com üzerinden iade talebini reddetmiş. Hem teslim alıyor, hemde reddediyor. Bu yetmezmiş gibi n11.com'da parayı satıcıya transfer etmiş. Şimdi müşteri hizmetleri ile görüşüyorum yapabilecek bir şey yok diyorlar. N11.com dolandırıcıların cirit attığı bir site olmuş. Alıcı değil satıcı odaklı olmuş. Müşterinin hiçbir kıymeti ve önemi yok. Yazıklar olsun. n11'den bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Çevreme de önermiyor. Tez zamanda batman dileğimizle n11...

    Mağaza adı oturgaçlıgötürgeç, kesinlikle uzak durulması gereken bir yer.

    %97 olumlu puanı olmasına bakmayın. Güya kargoyu 2 günde gönderiyorlarmış, beni aramışlardı, ürün stoklarında kalmamış, 1 hafta bekleyin, gönderelim, toptancıdan talep ettim dedi. Bende anlayışla karşıladım. Gel gelelim satıcı dürüst değilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 3 Ocak 2017; 11:5:39 >




  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
    Merhaba crazymecheng,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba crazymecheng,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi

    n11 ekibi; sitenizden fiyatı nispeten ucuz diye "Rowenta Compact Power Cyclonic RO3786 750W Toz Torbasız Süpürge" alıyordum. Şöyle bir bakayım n11 güvenilir mi diye baktım. Bu sayfayı gördüm. Bir çok şikayet var. İnsanlar sorunlarını burada paylaşmışlar. Sizde yardımcı olmak istemişsiniz ancak kötü ününüzü "Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. " gibi yaklaşımlarla temizleyemezsiniz. Bence sorunu burada şeffaf bir şekilde çözüme ulaştırsaydınız kesinlikle güven tazeleme şansınız olurdu. "En kısa sürede iletişime geçeceğiz" kelimesi ticari hayatta kabul edersiniz ki pek rahatlatıcı bir cümle değil.




  • Her zaman yazıyorum böyle konulara, Önemli olan N11 veya gittigidiyor'dan ziyade alışveriş yapılan mağaza bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AztecHB

    N11 alisverislerimde simdiye kadar 1000 1500 gibi meblaglara telefonlar aldim ve ilk is saticiyi aradim sehirimde ise gittim elden aldim odemeyi n11 den yaptim. Madem bir sorun var yuz yuze alisverisi tercih edin

    Hocam satıcı şehirimizdeyse ve elden almaya karar verirsek sistem Nasıl işliyor?

    Kargoyu alıp onay veriyoruz ya normalde sizin sistemde Nasıl oluyor? Kargoda zarar görmemesi için elden almak mantıklı ama o Zaman da get sistemi Nasıl işleyecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer alıveriş sitelerindeki fiyatları takip etmeyen site, basit bir örnek 65ub9100 vestel tv 2 aydır takipteyim. hepsiburada, gittigidiyor, mediamart, teknosa sürekli fiyatları takip ediyor. şuanda bile n11 de 3499 tl olan tv gittigidiyorda 3349 tl kafadan 150 tl. n11 kupoan vereyim diyor aradaki 150 tl farkı kupon olarak almak isterseniz en az 2500 tl alışveriş yapacaksın sana 120 tl inidim kuponu versin. az beklersen gittigidiyor sana 3 ve 5 gün içinde %5 indirim veriyor 150 tl sınırlı, öle olunca fiyat 3149 tl düşüyor. ekstradan 2500 tl harcama yapmadan :)) hepsiburda fiyatı 3369 tl ancak takip ederseniz en hızlı rakam indirimi buradan geliyor. 31.12.2016 fiyatı 2999 tl olarak satış yaptı, bu fiyatlara bankanın verdiği chip paralar dahil degil. n11 axess için 100 tl veriyor. gittigidiyor 75 tl veriyor. ben bu ürünü takip ettiğim için rakamları biliyorum. çoğu üründe fiyatlar bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Alışveriş yaparken iyi araştırın. Kupon veriyorum diye bi o kadar daha alışveriş yaptıran site.... Kısacası İndirimli ürün istiyorsan ekstra alışveriş yapmanız gerek.




  • n11 den yapmış olduğum alışveriş neticesinde n11 bonus kazandım.
    n11 bonus puanlarım ile Baysal Otomotiv mağazasından ''castrol magnatec 10w40 a3b4'' ürünü satın aldım. adı geçen mağaza ürünü tedarik edemediğinden(!) siparişimi bugün reddetti. buna rağmen aynı mağaza aynı ürünü bugün halen satmaktadır.siparişimin reddedilmesi nedeniyle 50 tl n11 bonus puanım ise banka tarafından yatırılmamakta. halen satışı devam eden ürünün altına soru sordum niye ürün hala satışta diye. firma yetkilisi hatalı ilanlama nedeniyle siparişi iptal ettik diyor. ama siparişim ürün tedarik edilemedi diye iptal olunuyor. kampanya şartlarında ise iptal iade ve satıcı tarafından reddedilen sipariş nedeniyle yeniden puan yüklemesi yapılmaz diyor. n11 e güvenip alışveriş yapıyoruz. ilan verme kapasitesi olmayan firmalar yüzünden puanımız siliniyor. bu sorunun çözülüp çözülmediğini de yazacağım buraya. bakalım sonuç ne olacak.n11 şikayetimi inceliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulker95 -- 28 Şubat 2017; 13:26:21 >




  • ulker95 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba ulker95,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • ulker95 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba ulker95,

    Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

    n11.com
  • Burada da bir şikayet. Ve klasik bir sonuç.

     n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olumsuz yorumları ürün altında yayınlamıyolar

    dikkat edin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.