Bildirim
N11 batarya aldım nasıl iade edecem
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
belirtilen kargo firmasına o kodla ürünü vereceksin ,onlar biliyor zaten (alıcı adı ve adresi falan otomatik çıkıyor) ,iade ücreti ödemezsin
tabi aradan biraz zaman geçmiş ,belki iade etmişsindir bile :) -
Aynen ettim iade jargoda şuan inşallah satıcı sıkıntı çıkarmaz
satıcılar son zamanlarda iade almamak için her şeyi yapıyor ,inşallah sorun çıkmaz diyelim :) -
Satıcıya kargo dün ulaştı neyi bekliyor acaba iadeyi onaylamak için n11 21 şubata kadar diyo son dakikaya kadar beklemesi normal mi
şu sıralar foruma her gün girmediğim için sorularınıza geç cevap vermiş oluyorum ,yine süre geçtiğine göre ben sorayım onaylandı mı acaba :)
satıcıların büyük çoğunluğu iade işini hiç sevmiyor ,bazıları hemen onaylıyor ,bazıları son güne kadar bekletiyor
n11 olduğu için yine de iyi derim ,geçtiğimiz aylarda gg. da bir iade durumunu satıcı onaylamadı ,güya kendi sistemlerine göre paranın otomatik hesabıma yansıma gerekiyordu ama geçmedi ,sorduğumda satıcının üründe hasar gördüğünü belirttiği için iade olmadığı söylendi
ama süre geçti desem de umursamadılar
biz onaylamayı unuttuğumuzda para otomatik satıcının hesabına geçiyor ama satıcı onaylamazsa geçmediğini öğrenmiş oldum
bu nedenle artık gg. yalvarsa dahi bir daha oradan asla alışveriş yapmam
satıcı doğru söyler ,müşteri yalan söyler gibi bir duruma düştüm ve ben bunu asla kabul edemem
müşteri kırıp göndermiş diyor ve gg. onun sözünü doğru kabul ediyor ,belki kargoda hasar görmüştür peki satıcı niye kontrol edip almamış diyorum ama karşımızda sanki satıcının avukatı var
bu konularda n11 biraz daha iyi ,o nedenle iadeyi onaylamasa dahi paranız iade olur diye düşünüyorum ,gg. olsaydı aynısını söyleyemezdim başıma gelen olay örnek olduğundan
-
Bu GittiGidiyor olayı enteresanmış bundan sonra bende dikkat ederim kulağıma küpe oldu.
Ben Kayseri de yaşıyorum yaşadığım şehirde aldığım batarya dan buldum ama bizim buranın esnafı o kadar melanet ki para cebine girdikten sonra umrunda olmaz gerisi, bozukmuş azmış çokmuş hıc alakadar olmaz onun için alışveriş bitmiştir sırf bunun için kargo beklemeyi göze alarak hatta kargoyu gelmeyince gidip almayı göze alarak n11den aldım ama bu geldi başıma. Yani demem o ki bu genel ahlaksızlık bizim esnafımızın tamamında var hepsi bişekilde kandırma peşinde vesselam.
Bu arada yardımın için teşekkür ederim dün param iade oldu bakalım bundan sonra alışverişlerde ne yapacaz
görüşlerinize tamamen katılıyorum ,özellikle telefon konularında esnaf çok daha kötü davranıyor
n11 iadeyi yaptığı için sevindim doğrusu ,çünkü sıkıntılı olsa dahi şimdilik güvenebileceğim 2 firma kaldı ,bunlardan biri n11 ,diğeri amazon
n11 den tekrar alım yapabilirsiniz ,tabi öncesinde satıcı ile görüşüp garanti alırsanız daha iyi olur
gerçi hepsi yazmış orijinal diye ama çoğu yalan
forumda deji marka için konu var ,eğer sizin marka modele uyan bataryası varsa onu deneyebilirsiniz
ben bu markayı hiç denemediğim için bilmiyorum ,sadece forumda konusu çok geçtiği için aklımda kalmış
diğer bir alım yöntemi ise markanın kendi mağazaları oluyor ,tabi varsa
biraz pahalı oluyor ama hiç değilse orijinal olur ,gerçi xiaomi mi5 için biz orijinal bulamamıştık ve çin den nohon batarya aldık (vergi falan yokken)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X