Şimdi Ara

Mysql Veri Bağlantısı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu hakkında pek fazla bilgim olmamakla birlikte , sinirimi bozan bir hata ile karşılaşmaktayım.
    kişisel bir blog açmak istedim , sinirden küplere bindim.

sadede geliyorum.
    ilk olarak WordPress kurdum Veri bağlantısı hatası aldım = kesinlikle veritabanı kullanıcı adı şifre yöntemlerim doğru , bir sorun yok.
    veri tabanını göremedim.

İkinci olarak drupal deneyeyim dedim ve tekrar aynı hatayı aldığımı gördüm.Veri tabanına erişemiyor. ve bilgileri kontrol ettim sil baştan veritabanı kurdum olmadı.

yardımlarınızı bekliyorum ,
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzyedi -- 22 Haziran 2012; 10:11:23 >

• TeamViewer varsa yardımcı olmayı deneyebilirim.
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzyedi

Konu hakkında pek fazla bilgim olmamakla birlikte , sinirimi bozan bir hata ile karşılaşmaktayım.
    kişisel bir blog açmak istedim , sinirden küplere bindim.

sadede geliyorum.
    ilk olarak WordPress kurdum Veri bağlantısı hatası aldım = kesinlikle veritabanı kullanıcı adı şifre yöntemlerim doğru , bir sorun yok.
    veri tabanını göremedim.

İkinci olarak drupal deneyeyim dedim ve tekrar aynı hatayı aldığımı gördüm.Veri tabanına erişemiyor. ve bilgileri kontrol ettim sil baştan veritabanı kurdum olmadı.

yardımlarınızı bekliyorum ,
    Teşekkürler.

Emin misiniz localhostta olduğundan veritabanınızın?
    Mesela

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.

• sunucu kaynaklı bir hata alıyormuşum , yardım ve alakanız için teşekkür ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.