Şimdi Ara

MY TWISTED WORLD: ELLIOT RODGER[TÜRKÇEYE ÇEVİRİYORUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
16
Favori
14.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU BAŞLIK ALTINDA ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNDE 6 KİŞİYİ VE SONRASINDA DA KENDİNİ ÖLDÜREN ELLIOT RODGER'IN ARKASINDAN BIRAKTIĞI 137 SAYFALIK BELGEYİ ÇEVİRECEĞİM.
    BELGENIN İNGİLİZCESİ BURDA:http://abclocal.go.com/three/kabc/kabc/My-Twisted-World.pdf

MY TWISTED WORLD: ELLIOT RODGER[TÜRKÇEYE ÇEVİRİYORUM]

MY TWISTED WORLD
    THE STORY OF ELLIOT RODGER

INTRODUCTION

İnsan ırkı... Dünyada çektiğim tüm acı insan ırkının elinden oldu, özellikle de kadınların. Bu durum bana insanlığın genetik bir tür olarak ne kadar gaddar ve çarpık olduğunu fark ettirdi. Tek istediğim diğer insanlar tarafından kabul görmek ve mutlu bir yaşam sürmekti, ancak dışlandım ve reddedildim, sonrasında da yalnız ve anlamsız bir hayat sürmek zorunda bırakıldım. Bunların hepsi insan ırkının dişi bireylerinin benim değerimi anlayamayacak kadar yetersiz olmasından kaynaklanıyordu.

Bu hikaye ben Elliot Rodger'ın nasıl oluştuğunun hikayesidir. Bu hikaye benim tüm yaşadıklarımdır ve içinde üzüntü, öfke, ve kin bulunduran kara bir hikayedir. Zalim bir adaletsizliğe karşı başlattığım savaşın hikayesidir. Bu muhteşem yazıda hayatımdaki her bir detayı açığa çıkaracağım. Kuvvetli hafızamdan söküp getirdiğim her önemli deneyimi açığa çıkaracağım. Bu yaşadıklarımın hayat görüşümü nasıl şekillendirdiğinden de bahsedeceğim. Bu trajedi yaşanması gereken bir şey değildi ve yaşanmak zorunda da değildi. İşlerin bu raddeye varmasını hiç istemedim, ama insanlık beni buna mecbur bıraktı, ve bu hikayede de nedenini öğreneceksiniz. Yaşamım karanlık ve çarpık başlamadı, aksine mutlu ve keyifli bir çocuktum; saf ve iyi bir yer olduğunu düşündüğüm dünyada hayattan olabildiğince keyif almaya çalışıyordum.

Part 1// A Blissful Beginning //Age 0-5 ->https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123956323

Part 2// Growing up in America //Age 5-9 ->https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123956395

6 YEARS OLD ->https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123956424

7 YEARS OLD ->https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123956455

8 YEARS OLD ->https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123942952 (ÇEVRİLDİ--S. Hawking'E TEŞEKKÜRLER)

9 YEARS OLD ->https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123963206 (ÇEVRİLDİ)

Part 3// The Last Period of Contentment //Age 9-13 ->https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123965280 (ÇEVRİLDİ)

10 YEARS OLD -> ÇEVRİLECEK.
    11 YEARS OLD -> ÇEVRİLECEK.

DEVAMI ÇEVRİLECEK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 12 Şubat 2017; 13:20:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Elli·ot Rodge·r Manife·stosu Hakkı·nda Bilgile·ndiri·ci Metin

"My Twisted World: Elliot Rodger" olarak bilinen Elliot Rodger Manife·stosu, 23 Mayıs 2014 tarihinde Isla Vista, Kaliforniya'da meydana gelen toplu silahlı saldırıdan önce yazılmış bir manifestodur.

Manifesto, saldırgan Elliot Rodger'ın kendisini "yüksek statülü" ve "alfa erkek" olarak tanımladığı 141 sayfalık bir metindir. Kadınlara karşı derin bir nefret ve kızgınlık ifade eder ve "İntikam Günü" planlarından bahseder.

Rodger'ın manifestosu, internette "Elliot Rodger Manifestosu" veya "My Twisted World" gibi terimlerle geniş çapta dolaştı. Ayrıca PDF formatında da mevcuttur.

Manifesto, toplumsal cinsiyet rolleri, cinsel şiddet ve zihinsel sağlık sorunları hakkındaki tartışmalara yol açtı. Manifestonun çevirisi "Elliot Rodger Manifestosu Türkçe" ve "Elliot Rodger Manifestosu PDF Türkçe" gibi terimlerle aranmaktadır.

Manifesto, birçok uzman tarafından incelenmiş ve karanlık üçlü kişilik özellikleri, narsisizm ve cinsel hayal kırıklığı gibi psikolojik sorunların kanıtı olarak görülmüştür.

Elliot Rodger Manife·stosu, kitle katliamlarının psikolojik ve sosyal nedenlerini anlama açısından önemli bir belgedir. Ancak, içeriğinin son derece rahatsız edici olduğu ve hassas kişilerin okumasının önerilmediği unutulmamalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Asosyal ergenlerin kahramanı.
  • Yerimizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q.

Bu mesaj silindi.
    Biz de şuralara bir yere geçelim izlerim sonra .
  • Reklam Alanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charnux

Alıntıları Göster
    mesaj otlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charnux

Alıntıları Göster
    Anladık sarışınsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

mesaj otlasın

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

Alıntıları Göster
    UFAK 1 KISIM DAHA ÇEVİRDİM, BU VESİLEYLE GÖRMEYENLER DE FAVA ATABİLİR KONUYU UZUN SOLUKLU 1 KONU OLACAK.

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

UFAK 1 KISIM DAHA ÇEVİRDİM, BU VESİLEYLE GÖRMEYENLER DE FAVA ATABİLİR KONUYU UZUN SOLUKLU 1 KONU OLACAK.

Alıntıları Göster
    OLUM HİÇ OKUYAN YOK MU NORMALDE BEN BUNU ÇEVİRİP PARAYLA SATMAYI YA DA EN KÖTÜSÜ KENDİ SİTEME KOYUP BU ALANDA TEK OLMAYI HEDEFLİYORDUM, AMA BÜYÜK 1 KİTLEYE ULAŞMAK İSTEDİM VE BU YÜZDEN DH FORUMLARINA KOYDUM.
  • quote:

OLUM HİÇ OKUYAN YOK MU NORMALDE BEN BUNU ÇEVİRİP PARAYLA SATMAYI YA DA EN KÖTÜSÜ KENDİ SİTEME KOYUP BU ALANDA TEK OLMAYI HEDEFLİYORDUM, AMA BÜYÜK 1 KİTLEYE ULAŞMAK İSTEDİM VE BU YÜZDEN DH FORUMLARINA KOYDUM.

Alıntıları Göster
    Devamını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi_İnsan

Devamını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    YAW SINAVLARIM BİTSİN DEVAM EDECEM BUNU ÇEVİRMEYE.
  • quote:

YAW SINAVLARIM BİTSİN DEVAM EDECEM BUNU ÇEVİRMEYE.

Alıntıları Göster
    elliot rodgerin manifestosunun 105. sayfasındayım. geçirdiği çocukluğu ve aile yaşamını kendi ağzından dinleyince zaten bu olayları yaşayan hiçbir çocuğun artık bu travmalardan "normal" olarak çıkıp yaşamına devam etmesi mümkün değil.

ve maalesef ki kendisiyle bir çok açıdan benzer oldugumu düşünüyorum. elliot kadar sıkıntı yaşamadım tabiki ama her zaman dünyadaki statü farkının. popüler erkeklerin kızları elde etmesi ve hayatta anlamsız ve adaletsiz olarak çok daha üstün tutulduklarının zaten farkındayım. kızlarında efendi düzgün adamlardan ziyade popüler ahlak yoksunu kendilerine değer vermeyen şerefsizlere kendilerini attıkları aşikar.

insanın anne babadan aldığı, seçim hakkı olmadan ve zerre kılını kıpırdatmadan elde ettiği tamamen tesadüfi genlerle gelecekteki hayatının olumlu-olumsuz etkilenmesi fikri zaten hiçbir zaman adaletli ve meşru değildi. kimse brad pitt ile sıradan bir insanın aynı mücadeleler ve aynı zorluklarla karşılaştığını söyleyemez. elliotun asıl karşı çıktığı da buydu.

manifestoyu okuyunca fikirlerinin büyük bölümüyle mütabığım teorilerinin hemen hepsi genel olarak doğrudur. lakin elliotun yanlışu şu.bazı insanların elinde olmadan sahip olduğu pozitif özelliklere (yakışıklı, güzel, alımlı, özgüvenli) sahip "popüler, cool" olarak nitelediği ve dünyadaki en güzel nimetlere sahip (karı-kız zenginlik) bu insanlara kinidir. ve bunları düşman olarak niteleyip "madem ben bu hayatın güzelliklerine sahip olamıyorum sizde olamayacaksınız" diyerek intikam yemini edip şiddete başvurması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 1 Eylül 2016; 1:42:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

elliot rodgerin manifestosunun 105. sayfasındayım. geçirdiği çocukluğu ve aile yaşamını kendi ağzından dinleyince zaten bu olayları yaşayan hiçbir çocuğun artık bu travmalardan "normal" olarak çıkıp yaşamına devam etmesi mümkün değil.

ve maalesef ki kendisiyle bir çok açıdan benzer oldugumu düşünüyorum. elliot kadar sıkıntı yaşamadım tabiki ama her zaman dünyadaki statü farkının. popüler erkeklerin kızları elde etmesi ve hayatta anlamsız ve adaletsiz olarak çok daha üstün tutulduklarının zaten farkındayım. kızlarında efendi düzgün adamlardan ziyade popüler ahlak yoksunu kendilerine değer vermeyen şerefsizlere kendilerini attıkları aşikar.

insanın anne babadan aldığı, seçim hakkı olmadan ve zerre kılını kıpırdatmadan elde ettiği tamamen tesadüfi genlerle gelecekteki hayatının olumlu-olumsuz etkilenmesi fikri zaten hiçbir zaman adaletli ve meşru değildi. kimse brad pitt ile sıradan bir insanın aynı mücadeleler ve aynı zorluklarla karşılaştığını söyleyemez. elliotun asıl karşı çıktığı da buydu.

manifestoyu okuyunca fikirlerinin büyük bölümüyle mütabığım teorilerinin hemen hepsi genel olarak doğrudur. lakin elliotun yanlışu şu.bazı insanların elinde olmadan sahip olduğu pozitif özelliklere (yakışıklı, güzel, alımlı, özgüvenli) sahip "popüler, cool" olarak nitelediği ve dünyadaki en güzel nimetlere sahip (karı-kız zenginlik) bu insanlara kinidir. ve bunları düşman olarak niteleyip "madem ben bu hayatın güzelliklerine sahip olamıyorum sizde olamayacaksınız" diyerek intikam yemini edip şiddete başvurması.

Alıntıları Göster
    Ben bu elemandan dinlemiştim part part https://www.youtube.com/watch?v=hl6BfFCErBQ

• Bu herife acayip saygı duyuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çeviri ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: moonrow

hocam çeviri ne oldu?

AZ BİR KISMI DAHA ÇEVİRMİŞTİM EKLEYİM.

• devam hocam beklıyoruz

• Ergen asosyallerin başucu rehperiiiiii xd

• MY TWISTED WORLD: ELLIOT RODGER[TÜRKÇEYE ÇEVİRİYORUM]
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.