Şimdi Ara

MUTLU OLMANIN SIRRI NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşınızın 30 u geçmemesi ... 30+ yaşına geldiğiniz zaman bütün toz pembe hayaller gidiyor enerji gitti mutluluk gitti bende böyle oldu Hayatın anlamı kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlıklıysan para

• Elindekilerin kiymetini biliyorsan bu mutluluktur. Bu sana gore para olur bana gore saglik.

• O zaman konunun cevapsız kalması lazım

• Mutlulugu amac edinmemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

O zaman konunun cevapsız kalması lazım

Konuya gelen mutlu adam yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Konuya gelen mutlu adam yok

Alıntıları Göster

Haklısın  

• Herkes mutsuz

• İlk üç enerji merkezini aktifleyip, dördüncü enerji merkezin de açılınca mutluluk hissi dönemsel olarak yerleşir. Ancak bu ilelebet kalıcı değildir ve herkeste farklı zamanlarda sürer. Bir zaman sonra yine çalkantılar olur.

İlk enerji merkezinin aktiflenmesi kişilerin hakkı, eşitliği, adaleti savunması, ırkçılığa karşı olması gibi savları sıkça dile getirmesinden anlaşılır. Kişinin dikkati sürekli bu konulardadır. İlgi alanı bunlardır. Bu konuları zaten doğal kabul edip, zaten aşınca ikinci enerji merkezi seviyesine yaklaşılır.

İşte bu böyle sürüp gider. Dördüncü seviye ise, var olan her şeyi sevmeye başlamak, herkesle dost hissetmek gibi, yüksek hoşgörülü olmak gibi durumları kapsar. Böyle duygular içinde olan insan mutludur.

İlk üç seviyeyi tamamlamadan dördüncü seviyeden yararlanmak isteyen, bir üst paragraftaki anlatıma uygun ruh halini sürekli olarak benimsemeye çalışmalı.

Biraz uzun hikayeler bunlar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Yaşınızın 30 u geçmemesi ... 30+ yaşına geldiğiniz zaman bütün toz pembe hayaller gidiyor enerji gitti mutluluk gitti bende böyle oldu Hayatın anlamı kalmadı

O senin kişisel sorunun

• Klişe soru...

Mutluluğu elde edemezsin, elinden kaçıp gider. Sadece "mutluyum" deme sıklığımız ile "mutsuzum" deme sıklığımızı eşit tutmamız lazım. O kadar.

Edit: Daha açık şekilde, hiç mutlu olamadığımız veya çok nadir mutlu olduğumuz için hiç veya çok nadir mutsuzum demeliyiz veya olmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physFx -- 11 Temmuz 2020; 3:8:32 >
  • Mastürbasyon

• @Xakler Doktorum arkadaşa bi mutluluk hapı yazalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Mastürbasyon

Alışkanlık haline gelince olamazsın.

• Bir zamanlar mutlu olan biri olarak yazayım. Hayal ettiğin noktada durabilmek. Yaptığım işte başarılıydım, sevdiğim insanla beraberdim, hayatta tam istediğim noktadayım ve çok mutluydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A447834E3

Bir zamanlar mutlu olan biri olarak yazayım. Hayal ettiğin noktada durabilmek. Yaptığım işte başarılıydım, sevdiğim insanla beraberdim, hayatta tam istediğim noktadayım ve çok mutluydum.

Güzel bir noktaya değinmişsin hocam.İnsan sınırları varken daha mutludur.

• Bence tek çözüm gamsızlık aga

Hic birşeyi dert etmeyecen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.