Şimdi Ara

Mutlu olmak istiyorsanız kapitalizme uyan asalaklar olun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben uzun zamandır her ortamda insanların kritiğini yaparım, çok konuşmam çok düsünürüm..burada da fark ettigim bir sey var, buradaki insanlar gercekten zeki ve biliyoum ki zeki insanlarin mutlu olmasi daha zordur..daha cok dusunur daha cok yargilar daha cok sorgular...
    Bu yuzden hayatini realist duvarlar ortasinda kurmustur, bir muddet sonra bundan sıkılmaya baslar ancak artik istese de bazi seyleri degistirmesi mumkun degildir..

Simdi buradan size soyluyorum gervektn de cevrenizde gordugunuz insanlar gibi en basit olaylardan mutlu olabilen hayati hicbir seyi iplemeyen insanlardan olmak istiyorsaniz aptal olun, evet birer aptal olun ve mutluluga sizler de sahip olun..

Mesela hemen forum, sozluk gibi bilgi kaynaklarindaki hesaplarinizi kapatin, twitterda copy paste yapip rt alan, instagramda sacma pozlar veren insanlardan olun..

Aksam eve gittiginizde sakin siyaset programlarini haber bultenlerini izlemeyin, survivor izleyin, bu tarz benim izlermis gibi yapip kadin bedeninden para kazanan kanallara siz de kazandirin..

Izlemediyseniz eger Fight clup falan izlemeye sakin niyetlenmetin, sizin icin hazirlanmis daha eglenceli filmler var..

Arkadaslarinizla bulusmaya falan gittiginizde avmlerin ust katlarini tercih edin, burger kinglerde mc donaldslarda ulan acaba bu pattatesler kac gunluk yaglarla pisiriliyor diye dusunmeyin, direk midenize yol verin gitsin

BU DEDIKLERIMI YAPIN VE SISTEME UYUN, MUTLU OLUN, BISVERIN DUSUNMEYIN, DUNYA BATSA UMRUNUZDA OLMASIN...

KAPITALIZME GIRIS 101

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapitalizm insan dogasında var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • para yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diyorum koyunlar niye bu kadar mutlu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır olağan şeyler bunlar çoğunluk bunu seçiyorsa azınlık ne yapsın.
  • Kapitalizm olmasaydı nasıl bir düzen isterdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizm mi? Buradaki insanlar gerçekten zeki mi? Zeki insanların mutlu olması daha mı zor?

Ciddi ciddi kendinizi kandırıyorsunuz gençler, şu yazdığının gram değeri ve alakası yok kapitalizmle. Sen bir tarafını zorlayıp çalışma, beynini kullanma, sonra gel kapitalizm şöyle kapitalizm böyle. Yav he he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradaki insanlar zeki olsa konu dışı bu halde olmazdı. Yıllardır konu dışında kalite bakımından yavas yavas bi düşüş var. Zeki insanlar varsa bile eskide kaldı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeki, aptal cart curt farketmiyor. İnsanlar hep aynı. Düşünce yapısı sorgulamaya yöneldikçe mutsuzlaşıyor. Sürekli düşünüp, yorum yapıp, kendine bişeyler katmaya çalıştıkça karşında her zaman birileri olacaktır. ''Karşında'' derken senin düşünerek mantıksız bulduğun bütün şeyleri yapıp mutlu olan. Sebebi basit. İnsanlar anormallerden hoşlanmazlar.

Yani arkadaşlarına Burger King'e gittiğinde eğer ''o şunu yapmış bu bunu yapmış'' gibi konular yerine ''Bu patatesleri pişirenler sabahtan beri aynı yağı kullanıyor'' gibi muhabbet yaparsan yanlız kalırsın.

Tabii bunu bahane olarak kullananlar da var. 7-24 ''popo'' büyütüp, arkadaşı olmayınca online oyunlara sarıp sonrasında ''İnsanlar beni anlamıyor'' yada ''Uğraşmıyorum ki'' gibi kendini kandıran. İkisini ayırabilmek lazım.

Ama mutluluğun sırrı basit düşünmektir. Kız arkadaş, ortam yada artık kafanızda ''Arkadaşlık ilişkileri'' adına ne varsa basit düşünerek bunlara ulaşabilirsiniz. ''Kendi kendine foto çekilmek çok mantıksız yaa'' demek yerine 2-3 foto çek. Fazla değil. 2-3 tane. Koy birini Whatsapp'ına, Facebook'una kafan rahat olsun.
    Her yerinde sivilce ve siyah noktalar olan biri olmak ve ''Doğal bunlar yaa'' demek yerine gidin 2 dk krem alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.