Şimdi Ara

MUTLU AKÜ ALACAKLAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
52.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şubat ayının ortalarında aracımın ömrünü tamamlamış aküsünün yerine markasına güvendiğim için 60 amp Mutlu akü aldım
    Akü takıldıktan yaklaşık 15 gün sonra akünün sarj göstergesinin siyaha döndüğünü farkettim hemen servisine götürerek kontrol ettirdim.
    Servis ne hikmetse daha önce hiçbir oto elektrikçisinin bulamadığı elektirik kaçağını 30 saniyede bularak şarjın bu sebepten boşaldığını akünün yeniden şarj edilmesi gerektiğini bu işleminde ücretli olduğunu söyledi.
    Ben de nasıl olur kardeşim kaçak olsa bundan önceki üstelikte çıkma 2.el aldığım 1,5 yıldır kullandığım aküde olurdu daha önce böyle bir sorun olmadı bu sıfır aküde nasıl oluyor diyince biz bilemeyiz şarj için ücreti ödeyeceksiniz dediler.
    Ne söylesem fayda etmedi problem aküde değil aracınızda kaçak var diyerek kendilerini(Mutlu akü) haklı beni haksız çıkardılar.

    Sade ben değil kim akü arızasıyla geliyorsa taktik aynı araçta sorun var hiçbir zaman Mutlu akü arızalı değil.
    Baktım olacak gibi değil tamam dedim araçtaki arızayı çözün ve aküyüde şarj edin, akü söküldü araçta 5 dakikalık göstermelik bir işlem yapıldı,sökülen akünün yerine dükkandaki eski akülerden biri takıldı defalarca sordum takılan bu akü sağlam mı diye tabi abi dediler sen hiç merka etme kaçak problemi çözüldü akünde şarj olacak birdaha hiçbir sıkıntı olmaz.
    Şarj ve kaçakla ilgili problemin ücreti ödeyip oradan ayrıldım.
    Ertesi sabah işe gideceğim kontağı çevirdim a birde ne göreyim takılan o eski akü bitmiş basmıyor uğraş uğraş vurdurarak arabayı çalıştırdım o vaziyette işe gittim akşam oldu şarjdan kendi akümü almaya gideceğim arabada tık yok yine basmadı hava buz gibi orayı ara burayı ara takviye kablosu bul araba bul hayatım kaydı anlayacağınız.

    Neyse akünün servisine hiddetle girdim kardeşim siz nasıl akü takıyorsunuz sabah yolda kaldım akşam yolda kaldım bir sürü rezillik çektim size sormadımmı akü sağlammı diye sizde merka etmeyin akü sağlam birşeyi yok demediniz mi diye sordum
    Adam gayet pişkin bir tavırla ne oldu ya,ne varki olabilir demezmi
    Baktım ne söylesen ne yapsam pişkinlikte sınır tanımıyorlar şarj olan alan aküm taktırıp oradan ayrıldım,
    Aradan yaklaşık 2-3 hafta geçti 23.03.2013 tarihi işe gideceğim kontağı çevirdim gıy gıy araba zorla çalıştı kaputu açıp hemen aküye baktım birde ne göreyim akünün şarj göstergesi yine siyaha dönmüş.
    Hemen Mutlu akünün servisinin yolunu tuttum buyrun dediler dedim akü yine aynı oldu şarjı gitti, aküye baktılar bu sefer kıvırma payıda yok çünkü arızayı çözdüler kaçagı yok ettiler ya aküde sorun olduğunu kabul ettiler
    Birebir değişim yetkileri olduğu için zaten 1,5 aylık akü hemen değişim yapılacak diye bekliyorum;
    Abi dediler yalnız akünün fabrikaya gitmesi gerekiyor kontrol edilcek ne fabrikası kardeşim dedim işi ne diye işi yokuşa sürüyorsunuz diye sinirlendim
    Abi dediler maksimum 10 gün sen merak etme zaten değişim kararı gelecek seni arayacağız dediler.
    Aküyü teslim edip oradan ayrıldım aradan 10 gün geçti arayan soran yok ben aradım adım bu bir aküm vardı diye sordum oradaki vatandaş ne dese begenirsiniz usta senin akü daha burada öbür arızalı aküler biriksin ondan sonra göndereğiz demezmi
    Dedim dalgamı geçiyorsunuz kardeşim maksimum 10 gün demedinizmi adam yine pişkin pişkin dedik ama ne olmuş olabilir insanlık hali süre uzadı biraz biz sizi arayacağız merak etmeyin.
    Aradan bir 10 gün daha geçti arayan soran yok tekrar ben aradım kardeşim benim bir aküm vardı ne oldu abi senin aküyü biz ana bayiye gönderdik dediler
    Eee dedim gelince biz sizi ararız dediler kardeşim arayan soran yok dalgamı geçiyorsunuz ,yapacak bir şey yok biraz daha bekleyeceksiniz dediler.
    Süre 1 ayı geçince artık ben Mutlu akünün fabrikasını aramak zorunda kaldım ve ne öğrendim biliyormusunuz benim İST. Küçükköyde sökülen akü daha Mutlu akünün İST.Tuzladaki fabrikasına 1 ayda ulaşmamış.
    Fabrika müşteri hizmetleri biz araştırıp size bilgi vereceğiz dedi ve tahmin edeceğiniz gibi yine arayan soran olmadı.
    Tekrar ben arayarak 45 gün sonra akünün nihayet fabrikaya ulaştığını öğrendim 50.gün fabrikadan aranarak akümün sağlam olduğu herhangi bir probleminin bulunmadığı söylendi.Ben arayan müşteri hizmetleri yetkilisine nasıl olur akünün iki sefer aynı arızayı yaptığını kendi yetkili servislerinin aküde problem olduğunu kabul ettiğini ve değişim kararı gelecek diye bana söylendiğini üstelik garanti belgesinde azami tamir süresinin 30 gün olduğu yazdığı halde akü söküleli 50 gün olduğunu söylememe rağmen ısrarla akünüzde problem yok hiçbirşey yapamayız dendi.
    62.günün sonunda 23.03.2013 tarihinde Mutlu akü servisi tarafından akünüzde problem var diye sökülen aküm 25.05.2013 tarihinde bana aynı şekilde hiçbirşey olamamış gibi sağlam diye teslim edildi.
    62 gün sabırla beklememe ragmen ne söylediysen ne yaptıysam nereyi aradıysam boş koskoca Mutlu akü bir akünün değişimini elli dereden su getirerek yapmadı.
    Ne diyeyim Allahından bulsunlar insanları MUTSUZ eden MUTLU akü.







  • Tüketici mahkemesine başvurdunuz mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oto elektrikçi bir arkadaşım mutlunun eskisi kadar iyi olmadığını, birçok müşterinin şikayet ettiğini söylemişti.

    ama bunu forumlarda insanlara anlatamıyorsunuz, mesajın altına iki üç kişi "mutlu al mutlu süper zart zurt" yazınca bizim mesajı kimse iplemiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen aynı olay bizimde başımıza geldi. Aldık 60 amper aküyü taktık ikinci günü gösterge siyaha döndü. Aldığımız yere götürdük 10 lira karşılığında şarj edelim dediler. Tamam dedik fakat aynı sorunu yine tekrarladı. Bu seferde akünün kutup başlarında arıza var dediler. Mutlu aküye bir şeyler oluyor.
  • Kesinlikle.
  • inci ve boş gerisini hiç takmadım.
  • aküyü niye aldınız ki?

    teslim ettiğiniz tarihteki servis fişi ile tüketici hakları heyetine başvursanız 1 haftada size akünüzün ücreti ödenirdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kovboy66

    Ne diyeyim Allahından bulsunlar insanları MUTSUZ eden MUTLU akü.


    ben bu forumda kaç kez dedim beni kimse dinlemiyor benim akü bitti 3 tane değiştirdim 3 araç için yani 3 ünüde kuru tip akü diyorlar ondan aldım daşşş daşşş okadar para bayıl mutluya kendi mutlu olsun sen mutsuz

    dip not peygamber sabrın varmış Allah korusun aynısını bana yapsalar ağız burun girerim aküyüde biyerine
  • mutlu bana birseyler oluyo, mutluuu!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız o rengine baktığınız göstergeye takılmayın, o göstergenin hiç bir işe yaramadığını söyleyebilirim, sıfırda alınsa en fazla 3 ay sonra o gösterge yine ayarsızlaşıyor, bence şüpheleniyorsanız direkt akünün şarjına bakın.
  • kardes gecmis olsun.okumasi bile canimi sikti.mutlu aku dusunuyordum ,artik bedava verseler takmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim, akü sökülünce yerine nereden akü buldunuz? Onlarmı verdi geçici akü?
  • Desene mutlu akü sonradan bozmus 2003te aku almistik arabayi az kullandik 2 sene oldu galiba yeni alali
    Tuketici haklarina sikayetinizi yapin en garanti yontem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inci 'k mutlu cuk larla vs uğraşmayın diyoruz boşu boşuna mı diyoruz, ama yok yerli malı yurdun malına taparcasına bağlı bazı kör arkadaşlar yüzünden millet kaliteli mala hasret kalıyor, sırayla, varta, bosch, AcDelco, Delphi ... diye gider.
  • En son yuasa akü aldım, 1 hafta sonra bozuk bu diye götürdüm bakmadılar bile yenisini verdiler.. 1 hafta sonra bu da bozuk diye götürdüm, arabamdaki elektrik kaçağını düzeltip ücret almadan gönderdiler.

    Şu yazılandan sonra Mutlu akü yazısını dahi gördüğüm yerde kafamı çevirir basar giderim..
  • bizim eski aküde mutlu aküydü 1.5 yıl felan olmuştu durup dururken boşaldı.platin taktırdım şuan bi sorun yok
  • vay arkadaş benim de başıma aynısı gelmişti
    mutlu aküden akümü aldım 2-3 gün sonra bitti götürdüm servise yok kaçar var bilmem ne filan dediler
    en son bıkıp lanet olsun deyip inci akü almıştım
  • Biraz fazla ücret verin Varta alın başınız ağrımasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrix1212

    inci ve boş gerisini hiç takmadım.

    İnci yi anladımda boş neymiş ??? boş diye akü markasımı varda ben bilmiyorum !!!!!!
  • ben uzun süredir mutlu kullanmam garantisi bitince aküde bitiyordu.böyle durumda yetkili servisler daha iyi uğraştırmazlar.2 hafta önce 5 yıllık akümü değiştirdim renault servisinde delphi takmışlardı memnun kalmıştım birde birçok elektronik aksamı olan megane için 5 sene çok iyi geldi bana.tekrar delphi istedim fakat artık takmıyorlarmış şimdi Renault marka akü taktılar bakalım o nasıl çıkacak...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.