Şimdi Ara

Müthiş İddia : Emre Belözoğlu Beşiktaş'a mı gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATV Haber Genel Yayın Yönetmeni, usta gazeteci Erdoğan Aktaş da haberedikkat.com ailesine katıldı. Aktaş artık her hafta gündemi değerlendiren yazılarıyla haberedikkat.com okurlarıyla buluşacak.

Müthiş İddia : Emre Belözoğlu Beşiktaş'a mı gidiyor?

İşte Erdoğan Aktaş'ın olay yaratacak ilk yazısı...

Fikret Orman ve yönetimi görev geldikten sonra yaptığı ilk icraatı sonuna kadar destekledim. Carlos Carvalhal’ın gönderilip, tekrar Tayfur Havutçu’ya görev verilmesi, son derece yerinde bir karar.

Zaten Fikret Orman yönetimi henüz göreve geldi ve onlara yeterince zaman tanımak ve şans vermek gerekir. Hatta ben yeni yönetimlere hata yapma, yanlış kararlar alabilme hakkının da verilmesinden yanayım. Beşiktaş’ın çok ciddi sorunları var ve bu sorunlara çözebilmek için de zamana ihtiyaç var.

Ama…

Eğer Fikret Orman yönetiminin ikinci icraatı, taraflı tarafsız herkese saç baş yolduran, sahada yapıp ettikleriyle kendisinin olmasa da tüm futbolseverlerin yüzünü kızartan, Fenerbahçe’nin bile kapı dışarı etmeye çalıştığı Emre Belözoğlu’nu almaksa, işte bu nokta da ben durup düşünürüm.

Biliyorum gelecek resmi yanıtı. Beşiktaş Kulübü hemen açıklama yapıp, “Kesinlikle böyle bir transfer düşüncemiz yok. Emre Belözoğlu ile bir görüşmemiz olmamıştır.” Zaten Emre’de bu yönde açıklamalar yaptı.

Ama…

Ben Emre Belözoğlu ile hangi yöneticilerin konuştuğunu biliyorum. Hatta neler konuşulduğunu da. Hatta hatta henüz yeni anne olan Bayan Belözoğlu’nun da, eşinin yurtdışında herhangi bir kulübe gitmesini istemediğini, çocuğunu Türkiye’de yetiştirmek istediğini de.

Bir not daha… Tayfur Havutçu’nun Emre’yi ne kadar beğendiğini ve takımdan öyle bir futbolcuyu da görmek isteğini de biliyorum. Üstelik listesinde Semih Şentürk de var.

Zaten Emre’nin yeteneğine söyleyecek sözüm yok. Topla buluştuğunda neler yaptığını da biliyoruz, görüyoruz. Sorun da burada zaten. Topsuz ne yaptığı? Sahada yapıp ettikleri. Ortaya koyduğu imaj ve verdiği zarar. Evet Emre Belözoğlu zeki ve çevik bir sporcu. Ama onda bir şey eksik ve eksik olan bir şeyi Beşiktaş yönetimi görmüyorsa, yazıklar olsun.

İddia ediyorum, kimse Şemih Şentürk’ün Beşiktaş’a gelmesine ses çıkarmaz. Desteklenir ya da desteklenmez ayrı. Bunu zaman gösterir. Fakat Semih bir protesto nedeni olamaz. Hatta takıma katkısı bile olabilir.

Tüm bunlara rağmen Emre Belözoğlu Beşiktaş’a transfer edilirse ne olur? Kim ne der, ne yapar, nasıl tavır alır bilmiyorum.

Ama…

Beşiktaş’ın yeni yönetimi böyle bir futbolcuya kapısını açarsa birçok değerin, Beşiktaş’ı Beşiktaş yapan duruşun, aynı kapıdan dışarı çıkar. çıkacağını da bilmelidir. Ve bu durum, maddi olarak çok zor durumda olan Beşiktaş’ı manen de zor durumda bırakacaktır.
    Tanıyanlar bilir ki, Beşiktaş benim için hayatımdaki en önemli değerlerdendir. Ben, O, Beşiktaş ve evlatlarım. Beşiktaş Beyaz ise biz Siyah. Ya da o Siyahsa biz Beyaz. Ötesi yok.

Ama…

Beşiktaş ahlakı ve Beşiktaşlılık duruşuna bu denli zarar verecek bir transfer yapılacaksa, ben öyle bir futbolcunun olduğu takımı, kulübü sevemem diyemiyorum. Ama evlatlarını Beşiktaşlılık değeri ile büyüten bir baba olarak ben, şike soruşturmasında, 45 günlük çocuğu üzerine yemin edebilen futbolcunun takımda olduğu Beşiktaş’ı sa vu na mam!.

Çünkü Beşiktaş’ta oynayacak bir futbolcunun sadece zeki ve çevik olması yetmez. Aynı zamanda ahlaklı olması gerekir.

Kaynak :http://www.haberedikkat.com/haber_24524_emre-belozoglu-besiktasa-gelirse.html

• Allahsizlik yapmaya gerek yok 4-0-6 taktigiyle oynayin yine de ortasahaya o cirkefi almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre bu ülkenin yetiştirdiği en iyi futbolculardan biri ve hala kendi mevkisinde gene en iyi futbolculardan biri lakin ben de Emre'yi BJK formasıyla görmek istemem. Haber yalan derdim ama ciddi bir şeyler olmasa Erdoğan Aktaş'ın böyle bir yazıyı paylaşacağını sanmıyorum. Beşiktaşlılık duruşunu ilke edinmiş Fikret Orman'ın böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum ama gene de huzursuz oldum.
  • Emre Belözoğlu Beşiktaş forması giyemez,giymeyecektir,giymemelidir.Bu karakterde birinin Beşiktaş ile adının geçmesi bile rezalet bi durum.Allah korusun öyle bişey olursa Fikret Orman tüm taraftarların tepkisini alır ilk günden istifa sesleriyle karşı karşıya kalır ve 1 yıllık görev süresini bile bitiremeden gitmek zorunda kalır.Sanmıyorum öyle bi aptallık yapacağını.Gerekirse Veli oynasın Ekrem oynasın ön liberoda Emre falan gelmesin istemiyoruz.
  • Adamlar hemen gelin güvey olmaya başlamış bile emre zaten Gitmez boşuna sinirlendirmeyin kendinizi ha gitmek istedi diyelim bjk yönetimi kalkıpta emreye 3 m üstü bir para ödeyemez
  • Ulan aklimdan geçmedi değil. Geçen sabri haberi çıkar dedim. 1 hafta geçmeden çıktı haber.
  • ne emre gelir ne fener yollar ne beşiktaş yönetimi alır ne de beşiktaş taraftarı kabul eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emre ile beşiktaş'ın ismi asla bir araya gelmemeli, emrenin beşiktaşa gelmesi beşiktaş tarihi açısından kara bir leke olur.
  • Sabri, Servet ardından Emre, bu medya iyice dozajı aştı.
  • Emremi ya? yaktırmayın tesisleri şimdi selçuk şahini isterim emreyi istemem kapısının önünden geçmesin tesisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Adamlar hemen gelin güvey olmaya başlamış bile emre zaten Gitmez boşuna sinirlendirmeyin kendinizi ha gitmek istedi diyelim bjk yönetimi kalkıpta emreye 3 m üstü bir para ödeyemez

Beşiktaş başkanımısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Adamlar hemen gelin güvey olmaya başlamış bile emre zaten Gitmez boşuna sinirlendirmeyin kendinizi ha gitmek istedi diyelim bjk yönetimi kalkıpta emreye 3 m üstü bir para ödeyemez

Bizde öyle diyorduk delikanlı.
  • Ben aslında Beşiktaşlıyım derse ?
  • İsmini değiştirsin, messi taklidi yapsın yine istemem.Fikret Orman kafadan kaybeder.Yeter diye bağırırım sonra...
  • ben bile emre'den daha az maliyetli, daha genç ve olaysız 50 tane emre sayabilirim; tek eksileri yabancı olmaları olur. böyle bir transfer gerçekleşirse herşeyden önce yönetimin beceriksizliğini gösterir. emre bulunmaz hint kumaşı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Emre Belözoğlu Beşiktaş forması giyemez,giymeyecektir,giymemelidir.Bu karakterde birinin Beşiktaş ile adının geçmesi bile rezalet bi durum.Allah korusun öyle bişey olursa Fikret Orman tüm taraftarların tepkisini alır ilk günden istifa sesleriyle karşı karşıya kalır ve 1 yıllık görev süresini bile bitiremeden gitmek zorunda kalır.Sanmıyorum öyle bi aptallık yapacağını.Gerekirse Veli oynasın Ekrem oynasın ön liberoda Emre falan gelmesin istemiyoruz.

Alp o değil de, transfer sezonu başladı mı, futbolcuyla yöneticinin şu an görüşmesi normal mi, bu bir transfer şikesi mi, böyle kek yapmayı nereden öğrendin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Allahsizlik yapmaya gerek yok 4-0-6 taktigiyle oynayin yine de ortasahaya o cirkefi almayin

Hocam yanlış anlama da, forumda epeydir takip ediyorum mesajlarını..Buna benzer ''gerilimli'' konularda ilk senin mesajın oluyor

''@2'' diyesim geliyor sana bazen, yorumlarına ölüyorum gülmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Allahsizlik yapmaya gerek yok 4-0-6 taktigiyle oynayin yine de ortasahaya o cirkefi almayin

Hocam yanlış anlama da, forumda epeydir takip ediyorum mesajlarını..Buna benzer ''gerilimli'' konularda ilk senin mesajın oluyor

''@2'' diyesim geliyor sana bazen, yorumlarına ölüyorum gülmekten

Adami lösemi ediyolar kardesim yani cildiriyorum ya olumlu hic bisey olmuyo ki takimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım balon haberlerden birisidir...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.