Hocam yapma Balta Galatasarayda kaptanlığı hakeden oyuncu bence
zaten rijkaard döneminde saçmalamasaydı kaptandı şimdi
Mustafa sarp maç bitiminde formasını atmıştır tribüne.. Ne var bunda. bende olsam gidip alakasız şeyler giyeceğime mustafa sarpın formayı giyerim..
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
ne var la bende de hakan balta forması var
Hocam yapma Balta Galatasarayda kaptanlığı hakeden oyuncu bence
zaten rijkaard döneminde saçmalamasaydı kaptandı şimdi
ben severim zaten, ama sevmeyen bir çoğunluk var sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Mustafa sarp maç bitiminde formasını atmıştır tribüne.. Ne var bunda. bende olsam gidip alakasız şeyler giyeceğime mustafa sarpın formayı giyerim..
Bende onu düşündüm, imzalı falandır dedim veya bir tanıdığı falandır dedim ama replika formaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: Leeu
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
Bende onu düşündüm, imzalı falandır dedim veya bir tanıdığı falandır dedim ama replika formaydı.
İsterse bütün takım imzalamış olsun mustafa sarp nedir yav
Arkadas ben zamaninda ilerde cok buyuk bi topcu olucak diye formama batuhan yazdirmistim.kendimden hala utaniyorum
Direk Mustafa Sarptan almış olabilir
Konuyu acan senin yasin kac ve ne kadar süredir Gs maclarini takip ediyorsun merak ettim. Sarp Gs ilk geldiginde yaklasik devre arasina kadar cok harika isler yapti sonrasinda takim dagilinca oda dagildi gitti yani burda komiklik yaptim sanan cok kisi varda ben sahsen bir durum göremiyorum. O dönemde oynadigi oyun ile pek cok kisi formasini almistir. Gerci sizin gibiler bunu Ayhan icin falanda yapmaya kalkar yada baska oyuncular. Ergun ve Hakan ünsal mesala son senelerinde dökülüyorlardi özellikle Hakan ingiltere sonrasi faydasi yok gibiydi sizin mantikla bu adamlarin zamaninda formasini alanlarda komik durumda olmali. Espri anlayisiniz bu kadar genis ve Gs hakkinda bilginizde o kadar geniski tebrik ediyorum sizleri.
Bende de Maldonado forması var arkasına bakmadan almıştım zamanında 15 liraya. Hiç giymedim.